• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    166
Yaklaşık 10 dk dır tuvaletteyim durmadan da ciş yaptım yapsam Bi 10 dk daha dururdum herhalde bıraksam altıma yapacağım size de böyle olduğu oluyor mu
Evet canım benim plesenta aşağı da olduğu için daha çok oluyor, tuvaletten kalkarken bile halen çişim oluyor, evden dışarı çıkmaya korkuyorum

Evet canım benim plesenta aşağı da olduğu için daha çok oluyor, tuvaletten kalkarken bile halen çişim oluyor, evden dışarı çıkmaya korkuyorum
Sinir oldum bugün bitmek bilmedi akşam İnş öyle devam etmez sizinki de geçer inş ezan okuyor Allah yardım etsin kötü bişey Bi de insan su gelişinden korkuyor ya tedirgin oldum

Ben de sürekli tuvalete kalktım gece çok kasık ağrılarım oldu şiddetli hiç düzgün uyuyamadım kızlar ya 🥹🥹neler oluyor hiç bilmiyorum ama iki bacak bitimindeki çizginin olduğu yerler çok ağrıyor ve çok şiddetlendi🥹🥹🥹salı randevum vardı bugün iş çıkışına aldım artık

Ben de sürekli tuvalete kalktım gece çok kasık ağrılarım oldu şiddetli hiç düzgün uyuyamadım kızlar ya 🥹🥹neler oluyor hiç bilmiyorum ama iki bacak bitimindeki çizginin olduğu yerler çok ağrıyor ve çok şiddetlendi🥹🥹🥹salı randevum vardı bugün iş çıkışına aldım artık
Bende hiç uyuyamadım üç kere uyandım hem çiş hemde ağrılar bitmiyor zor işe gidiyorum psikolojik olarakta yoruluyorum galiba bitkin hissediyorum kendimi 🥹

Bende hiç uyuyamadım üç kere uyandım hem çiş hemde ağrılar bitmiyor zor işe gidiyorum psikolojik olarakta yoruluyorum galiba bitkin hissediyorum kendimi 🥹
Seninle haftamız aynıydı acaba büyüme ağrısı mı ya intte böyle seyler yazıyor. Rahim büyüdükce 5. Ayda şiddetli ağrılar olabilir diye ama ritmik olup şiddetlenip artık bacak arkalarıma eklem ağrısı olarak vurmaya başladı çok korkuyorum canım. Enfeksiyon desem zaten çok az cıkmıstı ve 5 gündür antibiyotik kullanıyorum bugün 6. Gün geçmez miydi😩😩yıldım yemin ederim

Seninle haftamız aynıydı acaba büyüme ağrısı mı ya intte böyle seyler yazıyor. Rahim büyüdükce 5. Ayda şiddetli ağrılar olabilir diye ama ritmik olup şiddetlenip artık bacak arkalarıma eklem ağrısı olarak vurmaya başladı çok korkuyorum canım. Enfeksiyon desem zaten çok az cıkmıstı ve 5 gündür antibiyotik kullanıyorum bugün 6. Gün geçmez miydi😩😩yıldım yemin ederim
Evet büyüme ağrısı sanırım doktorda bu ara dinlenmeye çalış mümkün oldukça dedi şiddetli ağrı bacaklarıma da vuruyor aynı tarif ettiğin gibi 😭

Sat benimde 12 ağustos birebir aynı şeyler oluyor ikimize de 🥹

Sat benimde 12 ağustos birebir aynı şeyler oluyor ikimize de 🥹
Ben de kaç gündür raporluyum aslında dinleniyorum uzun uzanıyorum ama dinlenmeme rağmen hatta uykuda başladı. Bugün işe başladım artık iş çıkışı gideceğim bi dra görüneceğim inşallah bir sorun yoktur🥺 Haber veririm canım♥️

Ben de kaç gündür raporluyum aslında dinleniyorum uzun uzanıyorum ama dinlenmeme rağmen hatta uykuda başladı. Bugün işe başladım artık iş çıkışı gideceğim bi dra görüneceğim inşallah bir sorun yoktur🥺 Haber veririm canım♥️
İnşallah canım haberleşelim yine birlikte atlatacağız 🙏🥹

Hanımlarr kaçıncı haftadasınız bebeğini hisseden var mı ben 19. Haftanın içindeyim arada kramp gibi bi şey oluyo acaba o bebeğin hareketi midir? Ya da bu nasıl bi his? Hissedenler nasıl bi şey hissediyorsunuz benim ilk gebeliğim
Ben böyle minik biseyler hissediyor gibiyim ama emin olamıyorum 19+1 im bugün ikinci gebelik ama tam anlamıyla bı hareket yok daha

Günaydıın güzel anneler ♥️ Bugün nasılsınız ? yeni bir hafta hepimiz sağlıklı huzurlu minik tekmeli geçiririz inşallah ♥️
Biz dün bebişimize dolap ve şifonyer bakmak için İkea'ya gittik çocuk odamda hemness divanım vardı ona uygun bir dolap şifonyer kombinasyonu yapmak istiyoruz sizce şuan bebiş için 4 kapaklı gardırop ve 5 çekmeceli şifonyer çok mu olur ? Genç odası gibi görünecek mobilyalar ama uzun sürede kullanabilir ben dekorasyon ürünlerini daha bebeksi seçerim cinsiyete göre renklendirip tatlı bir cibinlik alırım diye düşünüyorum ama eşimde bu kadar büyük bir mobilya almak yerine bebişin diğer ihtiyaçlarının daha iyi ve kaliteli alabileceğimizi söylüyor kafam karıştı :( siz nasıl düşünüyorsunuz ?
Birde 2 gün sonra kontrolümüz var inşallah cinsiyeti de öğreneceğiz 🙏:)

Gunaydin Hanimlaar, benim de beynim gidik. Dun gece de yari uyuyo yari uyanik sacma sapan ruyamsi seyler gordum. Kafam kalkmiyordu, diyorum esime soyleyeyim beni acile gotursun ben uyanamiyorum filan :)

Sabah doktor baktı ama bir problem olamdigi söyledi benim zaten bir hafta sonra tıpta randevum vardı zaten tekrardan soracağım doktora dün ayva tuzlayıp limon sıkıp yemiştim omu rahatsiz etti bilmiyorum ama aynı Vertigo atağı gibi yaşadım ve bı anda oldu kusunca rahatladım Vertigo olsa diyorum devam ederdi geçmezdi hemen bugün daha iyiyim şükür sabah 11/6 çıktı tansiyon şimdi yine bakılacak bı hafta sabah akşam ölçüp kağıda yazicam gittiğim de doktora söyleyecem artık
İnşallah tekrar olmaz, çok çok geçmiş olsun. Bugun nasılsın peki?
Sen yine yediğine içtiğine dikkat et, stresten de uzak dur.

Hepinize günaydın 2 haftadır dişim ara ara ağrıyordu kadın doğum Dr kağıt verdi yapılabilir gerekirse çelik yelek giyerek film çekilebilir diye bı dişciye gittim cok ağrınız yoksa doğum sonunu bekleyin dedi ancak sabah dis ağrısı ile uyandım 21 haftalık oldum zamanım çok az daha 4 ay var ve şuan dişim çok ağrımaya başladı siz olsanız çelik yelek giyerek film cekilirmiydiniz çok korkuyorum bişey olur diye Ama daha doğuma çok var ve 3 trimisere girince yapilmayacak ne yapsam bilmiyorum
Canim cok gecmis olsun. Dis röntgeninin radyasyon oranı hasar verecek kadar yüksek değil diye biliyorum ama doktorlara danışmak daha doğru olur tabi ki. Cevredeki bir cok cihazdan daha fazlasini aliyoruz maalesef.. Çoğu doktor belirli bir zamandan sonra o ağrının stresini yaşamaktansa yapılmasını öneriyor. Kadin dogum doktorundan onay almadan disci riske girmez zaten. Sen doktorunla görüş, içine sinerse yaptir tabi ki.

Canım senin plesenta previa mı? Benim previa değil ama rahim ağzına çok yakın dedi doktor ön duvardan başlıyor rahim ağzına kadar. Riski dedi doktor o yüzden yatıyorum. Ben de aynı şekilde çok sık idrara çıkıyorum bazen yapıyorum 5 dk sonra bir daha gidiyorum sanki 2 saattir tutuyor gibi çok oluyor. Ve mesane bosalsa dahi hep dolu gibi bir his oluyor.Plesenta ile alakali olabilecegini hiç düşünmedim doktorum da bir şey söylemedi. Sana doktorun mu söyledi plesenta aşağıda olduğu için diye ?

guzel anneler merhabalar gece agrim vardi sabah kalktim agri devam ediyor bol suda iciyorum aslinda ama karnim cok sert ozellikle sol.taraf carsamba kontrolum var agrilar normal gbme.geliyor ama eminde olamiyorm
Kontrole gittiğinde doktoruna anlat canım, ben de normaldir diye düşünüyorum. Birçoğumuz da var galiba 🥹
Benim de yatakta dönerken falan özellikle batıyor bir noktası. Sol taraf daha sert. Rahim genişliyor bebisler büyüyor. Artık bunları daha sık yaşayacağız sanırım. 🥲

Günaydıın güzel anneler ♥️ Bugün nasılsınız ? yeni bir hafta hepimiz sağlıklı huzurlu minik tekmeli geçiririz inşallah ♥️
Biz dün bebişimize dolap ve şifonyer bakmak için İkea'ya gittik çocuk odamda hemness divanım vardı ona uygun bir dolap şifonyer kombinasyonu yapmak istiyoruz sizce şuan bebiş için 4 kapaklı gardırop ve 5 çekmeceli şifonyer çok mu olur ? Genç odası gibi görünecek mobilyalar ama uzun sürede kullanabilir ben dekorasyon ürünlerini daha bebeksi seçerim cinsiyete göre renklendirip tatlı bir cibinlik alırım diye düşünüyorum ama eşimde bu kadar büyük bir mobilya almak yerine bebişin diğer ihtiyaçlarının daha iyi ve kaliteli alabileceğimizi söylüyor kafam karıştı :KK43: siz nasıl düşünüyorsunuz ?
Birde 2 gün sonra kontrolümüz var inşallah cinsiyeti de öğreneceğiz 🙏:)
Günaydınn, hepimize güzel bir gün güzel bir hafta olur umarım. Ağrısız stressiz olsun 🥰
Ben de ikeadan almayı düşünüyorum çok büyük değil ama ilerleyen zamanlarda da kullanabileceği bir şey olsun istiyorum, henüz araştirmadim. Yani ilk etapta sifonyer yeterli olur mu bilmiyorum olursa eşinin dediği gibi o şekilde de yapılabilir dolap sonra alınabilir. Kucuk dolap alıp sonra büyük almak da boşa masraf gibi çünkü. Ya da daha küçük alıp yanına sonradan montaj işlemi ile buyutme yapılıyor mu öyle bir imkan varsa öyle yapılabilir belki

Hanımlarr kaçıncı haftadasınız bebeğini hisseden var mı ben 19. Haftanın içindeyim arada kramp gibi bi şey oluyo acaba o bebeğin hareketi midir? Ya da bu nasıl bi his? Hissedenler nasıl bi şey hissediyorsunuz benim ilk gebeliğim
Damar atıyor gibi oluyor ben ilk zamanlar bağırsak hareketi sanıyordum ama doktor bebek dedi böyle karnında birden pıt pıt birşey atıyor

Back
X