Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Ben elendim arkadaşlar size başarılar aslında benim sorun bebeğim 7 aylıkken tekrar hamile kalmak ama ben bütün enerjisizliğimi yaşıma yoruyorum benden geçti

Yaaaa maşallah minik hanıma
çok heyecanlı değil miiii tarih verdi mi doktor ?
10 ocak canim tarihi 2 hafta önce vermiştik eşimin dogum gününde heyecan korku tek cocuklu halden iki cocuklu hal korkusu var biraz
Ayyyyynısı tamamen. Yatınca sol 7/24 sağ. Kalsiyum değerin en son kaçtı kuzu?
Hic bilmiyorum kuzum e nabizda da yok doktoriyi diyor tamam deyip geciyorum ben laboratuvara gidiyor ya resmiyette yok
Maşallahhh fındığaaaa hadi hadi tünelin sonu göründü
Vallahi ya

Canım benimde tam anlamıyla hazır değil sadece beben tekstil ürünleri hazır okadar başka hiçbir şey yok çantada. Stres yapma kendine
Ben nefret ediyorum insanlardan artık çok düşüncesiz çok kaba bi nesille beraberiz.
Kızlar bebek deterjani olarak ne aldınız ne kullandınız
Ben siveno aldım birde indirimde sebamed aldım kuzum memnunum ikisinden de

Kızlar ya 34+3 üz bugün ama ben bugünden beri sürekli aşağı baskı hissediyorum. Sürekli bi fena oluyorum karnım sertleşip duruyor ara ara. Niye böyle oldu anlamadım.

Kızlar ya 34+3 üz bugün ama ben bugünden beri sürekli aşağı baskı hissediyorum. Sürekli bi fena oluyorum karnım sertleşip duruyor ara ara. Niye böyle oldu anlamadım.
Dün bende yazmıştım evde eşim olsa gidecektim dayanılmaz bir ağrıydı alttaki sanki evde doğurcam çıkacak gibiydi dinlenince gecti ama iki gündür kasılmalar devam ediyor ara ara 35+3 üm düzensiz yalancı sancılar gibi doguma hazırlık heralde, randevunuz ne zaman az mı var

Ptesi randevum normalde. Ağrım sızım yok ama baskı çok hissediyorum ben aşağıya. Görenler göbeğin ne kadar çok düşmüş diyo bide daha çok canım sıkılıyo

Kızlar biz bugün 38 hafta olduk nst kontrolümüz vardı iki gündür bebeğimin eskisi gibi hareket etmediğini farkediyorum karnımın tok olmasına rağmen nst de biraz hareketsiz çıktı sanırım hemşireler sürekli tok musun diye sorup durdu doktora gösteremedim sonucu ameliyattaydı yarın tekrar gideceğim inşallah bi sorun yoktur

Canım tatlı biseyler yedinmi gitmeden bı gün banada öyle oldu o gün ilaç kullanmıştım enfeksiyon için sonradan aklıma geldi. İnşallah ciddi bişey yoktur seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…