Ben elendim arkadaşlar size başarılarK
Kız niye öyle diyorsun ben 35de ilk çocuğu yapacağım dahainşallah 40a kadar 2.de olur. Eşimde 42 yaşında. Annem beni 30, kardeşimi de 33 yaşında doğurmuş. Bizde 30 üstü doğum moda kardeşimin de çocuğu yok daha o da inşallah 33de falan yapar gerçi biz zaten 30dan sonra evlendik.
İlk cümleni okuyunca doğurdun sandım canımBen elendim arkadaşlar size başarılaraslında benim sorun bebeğim 7 aylıkken tekrar hamile kalmak ama ben bütün enerjisizliğimi yaşıma yoruyorum benden geçti
Senin çok yakın olmuş ama halledersin senBen elendim arkadaşlar size başarılaraslında benim sorun bebeğim 7 aylıkken tekrar hamile kalmak ama ben bütün enerjisizliğimi yaşıma yoruyorum benden geçti
Ahahah yokİlk cümleni okuyunca doğurdun sandım canım
Evet inşallahSenin çok yakın olmuş ama halledersin sen
Duru granül sabun kullanıyorum benKızlar bebek deterjani olarak ne aldınız ne kullandınız
10 ocak canim tarihi 2 hafta önce vermiştik eşimin dogum günündeYaaaa maşallah minik hanıma
çok heyecanlı değil miiiitarih verdi mi doktor ?
Hic bilmiyorum kuzum e nabizda da yok doktoriyi diyor tamam deyip geciyorum benAyyyyynısı tamamen. Yatınca sol 7/24 sağ. Kalsiyum değerin en son kaçtı kuzu?
Vallahi yaMaşallahhh fındığaaaahadi hadi tünelin sonu göründü
Canım benimde tam anlamıyla hazır değil sadece beben tekstil ürünleri hazır okadar başka hiçbir şey yok çantada. Stres yapma kendineSunan itibariyle 34+0 olduk kızımla. Ama ne onun ne benim hastane çantamiz tam hazır değil. Neden kafami.toparlayip.su işi halletmeye çalışmıyorum bilmiyorum..... Ne zman yeltensem hazırlamaya ne koyacağımi bilmiyorum
Ben nefret ediyorum insanlardan artık çok düşüncesiz çok kaba bi nesille beraberiz.Günaydın Kızlar bu otobüslerde sıra verme önceliğini ne zaman öğreneceğiz yaa
Resmen montumu kapatmıyorum ki koca göbeğimi gören biri fedakarlık yapıp yer versin diye bugun bir genç kız yer verdi. Ama sonradan bir amca gelince ikilemde kaldım sağıma baktım soluma baktım gencecik sağlıklı kimseden çıt yok istemeye istemeye oturmaya devam ettim.
Ben siveno aldım birde indirimde sebamed aldım kuzum memnunum ikisinden deKızlar bebek deterjani olarak ne aldınız ne kullandınız
Dün bende yazmıştım evde eşim olsa gidecektim dayanılmaz bir ağrıydı alttaki sanki evde doğurcam çıkacak gibiydiKızlar ya 34+3 üz bugün ama ben bugünden beri sürekli aşağı baskı hissediyorum. Sürekli bi fena oluyorum karnım sertleşip duruyor ara ara. Niye böyle oldu anlamadım.
Siveno kullandım ben uni baby yumuşatıcıylaKızlar bebek deterjani olarak ne aldınız ne kullandınız
Çatı ağrısı vajinadaki kemiklerin ağrıyor sanki 32 den sonra oluyor yavaş adım atarken zorlanırkenKızlar çatı ağrısı dedikleri nasıl ve kaçıncı haftada oluyor
Ptesi randevum normalde. Ağrım sızım yok ama baskı çok hissediyorum ben aşağıya. Görenler göbeğin ne kadar çok düşmüş diyo bide daha çok canım sıkılıyoDün bende yazmıştım evde eşim olsa gidecektim dayanılmaz bir ağrıydı alttaki sanki evde doğurcam çıkacak gibiydidinlenince gecti ama iki gündür kasılmalar devam ediyor ara ara 35+3 üm düzensiz yalancı sancılar gibi doguma hazırlık heralde, randevunuz ne zaman az mı var
Bende öyle bisy yok sanki normal mi acaba 36 .hafta içindeyim kemiklerde bı ağrı hissetmiyorumÇatı ağrısı vajinadaki kemiklerin ağrıyor sanki 32 den sonra oluyor yavaş adım atarken zorlanırken
Canım tatlı biseyler yedinmi gitmeden bı gün banada öyle oldu o gün ilaç kullanmıştım enfeksiyon için sonradan aklıma geldi. İnşallah ciddi bişey yoktur senindeKızlar biz bugün 38 hafta olduk nst kontrolümüz vardı iki gündür bebeğimin eskisi gibi hareket etmediğini farkediyorumkarnımın tok olmasına rağmen nst de biraz hareketsiz çıktı sanırım hemşireler sürekli tok musun diye sorup durdu doktora gösteremedim sonucu ameliyattaydı yarın tekrar gideceğim inşallah bi sorun yoktur
Benimde ilk hamileligimde yoktu gezip duruyordum yorulmazdım normal benceBende öyle bisy yok sanki normal mi acaba 36 .hafta içindeyim kemiklerde bı ağrı hissetmiyorum
Kanala yerlesiyor falan diyorlar oyle bisey olabilir mi acabaPtesi randevum normalde. Ağrım sızım yok ama baskı çok hissediyorum ben aşağıya. Görenler göbeğin ne kadar çok düşmüş diyo bide daha çok canım sıkılıyo