• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    223
Olabilir belki de fazla geldi dediğin gibi 😅 şeker çıkmayınca cozuttun mu yoksa 😂
Bugğn biraz daha dikkat et bakalım. Günaydın 🌸
Dün anneme gittim, kısır yedim, bulgur midemi ekşitti galiba. Bu kez mide yanmasından başka bir evreye geçtim mide ekşimesi. Şeker çıkmayınca tatlı yemeye başladım evet.😀 Ama bu kez tatlıdan değil. Günaydın sana da ❤️

image.jpg
kızlar Fufizu anı defteri aldım çok güzel ve kaliteli çocuğunuzla ilgili anılar biriktirmek için çok özenli hazırlanmış bence doğumdan 1 yaşına kadar kapsıyor hepsiburada da kuponla 650 liraya geldi 2 günde ulaştı elime

Yine küstük eşimle 😂, kaç aydır doğum parasını sen ödeyeceksin diyordu bana, bende ben niye ödüyorum, ben anne olmak için bıçak altına yatacam, kusura bakma sen de parasını öde bir zahmet dedim. Geçen birisi dolar bozduracakmis bu elindeki paranın tamamı ile onu almış, dün maaş aldık bir de benim gün param vardı. Gün parası ile doğum parasını öde, bende para yok diyor bana, bütün arkadaşlarım gün paraları ile altın alıyor, takı alıyor kendilerine ben doğum parasını odeyecekmisim. Bende o zaman doğuma gelmeyeceksin, seni görmek istemiyorum orda dedim. Gelmem çok da umrumda değil diyor bana 🐮.
Karı koca arasında böyle bir muhabbetin olması saşırtıcı cnm, hadi sen hamilesin hormanlar tavan, eşine ne oluyor. Böyle birşeyde birbirinizi kırmayın. Bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle cnm

Dün anneme gittim, kısır yedim, bulgur midemi ekşitti galiba. Bu kez mide yanmasından başka bir evreye geçtim mide ekşimesi. Şeker çıkmayınca tatlı yemeye başladım evet.😀 Ama bu kez tatlıdan değil. Günaydın sana da ❤️
2 gündür sabah aç karına lansor içiyorum mide koruyucu keşke daha önce içseymişim gaviscondan çok çok iyi geldi😅 iştahım yerine geldi midem kötüydü artık onuda çözdüm son ayı yiyerek ekşimeden geçirmek istiyorım ya😁

Eki Görüntüle 3522151 kızlar Fufizu anı defteri aldım çok güzel ve kaliteli çocuğunuzla ilgili anılar biriktirmek için çok özenli hazırlanmış bence doğumdan 1 yaşına kadar kapsıyor hepsiburada da kuponla 650 liraya geldi 2 günde ulaştı elime
Ay çok iyi yapmışsın , güzel anılar biriktirmenizi dilerim 🌸 Bende bu ara bu tarz şeyler bakıyorum. Genelde hamilelik dönemi ile birlikte oluyor ama ben hamileşikle ilgili çok kapsamlı bir şey istemiyorum çünkü bitti sayılır artık. Bunun İçi nasıl ?

Eki Görüntüle 3522151 kızlar Fufizu anı defteri aldım çok güzel ve kaliteli çocuğunuzla ilgili anılar biriktirmek için çok özenli hazırlanmış bence doğumdan 1 yaşına kadar kapsıyor hepsiburada da kuponla 650 liraya geldi 2 günde ulaştı elime
Ben bir de bunlara bakıyorum ama karar veremedim.

Bebeğimin İlk Yılı Anı Albümü

Bebeğimin İlk YıllarıBebeğimin İlk Beş Yılı Anı Albümü

Ay canım ben hamileliğin başında bi kere kısır yedim mahvoldum. Sonra bir yerde daha denk geldim 2 kaşık yedim yine çok kötü oldu. Bulguru hayatımdan çıkardım hamilelikte hiç yemedim. Pilav bile yiyemedim.

Ay çok iyi yapmışsın , güzel anılar biriktirmenizi dilerim 🌸 Bende bu ara bu tarz şeyler bakıyorum. Genelde hamilelik dönemi ile birlikte oluyor ama ben hamileşikle ilgili çok kapsamlı bir şey istemiyorum çünkü bitti sayılır artık. Bunun İçi nasıl ?
Canım bu doğumla başlıyor anne baba tanıtımı aile tanıtımı sonra her ay her özel anla ilgili alanlar fotoğraf kısımları var çok hoş ben de çok bocaladım alsam mı almasam mı diye fiyatı da değişiklik gösteriyordu 100 lira kupon çıktı aldım iyi ki almışım

Bugün ki kontrolden sonra kendimi iyice Ocak annesi ilan edicem gibi. Daha doğum kanalı inmemiş doktor 41 i bulabilir dedi neyse son günlerin tadını çıkarayım diyorum artık 🥹
Kaçıncı haftadaydınız🌺Bir de cinsiyet neydi erkek bebeler geç gelir diyorlar.Gebe eğitiminde 40+ 3 civarı doğuran birini görmüştüm.Doktor sen daha buraya ne geliyorsun kocanın yanına git diyormuş😂Kızı en son 39+6 gibi görmüştüm hiç sancısı yoktu bebek de doğum kanalına girmemişti.Birkaç gün sonra haberi geldi😂

Kızlar ben bu ara pek uğrayamıyorum buralara , bizim evin doğum öncesi curcunası başladı 🤦🏼‍♀️ annem burada yurtdışından ablam ve yeğenim geldi.
Bu aralar aslında yalnız kalmak isterken bir anda kalabalık olmamız ve daha da gelecek birilerinin olmasını bilmek beni strese sokuyor. Sevdiğim insanlar yanımda ama ben kimseyle görüşmeden , tek başıma yatmak istiyorum aslında 🙈🙈 hiç bir şey yapmıyorum ama birilerinin olması bile yoruyor beni , bu seferde böyle hissettiğim için kendimi suçlu hissediyorum 🤷🏼‍♀️ okuduğum kadarıyla sizlerin ağrıları , bulantıları vs. Var bende çok şükür bunların hiç biri yok ama ben de nedense sürekli tek kalma isteği var , bilmiyorum bu da mı hamilelikten 😅
Seni çok iyi anlıyorum canım 🧡🥰 insan kalabalık olunca telefonuna bile bakamıyor. Bir hengâmenin içinde gibi oluyorsun . Ben de hep tek kalmak istiyorum. Arkadaşlar davet ediyor gitmiyorum böyle çok rahatım evde.
Ama kendimi suçlu hissetme lütfen gayet normal böyle hissetmen 🥰

Yok kuzum ya yerken bile hem migdemi hem bogazami yakıyor ıhlamur içiyorum biraz limon sıkıp ama öksürük de geldi
Canım ben de öksürük olunca normalde bir ay geçmez çok zor astım da var .
Geçen ay oldum yine ıhlamur içtim terletti hemen duşa girip sıcak duş aldım . Günde üç dört kere. Hemen atlattım öksürüğü. Son haftalar öksürük zorlar seni Rabbiö şifa versin inşallah 🤲🏻🌸🌹

Kızlar biz beşik olarak elele madre moralini aldık ölçüsü 70/110 . Bu ölçüde bir yatak almamız lazım ama bulamıyorum sizler nerden aldınız yardımcı olur musunuz 🥰🌹🙏🏻

Back