Al benden de o kadar canım, saçları en son 1.5 yıl önce kestirdim uzamıyor arkadaş sadece dökülmesi durdu ama özellikle el tırnakları çok çabuk uzuyor
Dmeekki bu da hormonlardan benimde el tırnaklarım çok çabuk uzuyor ya
Bugün başıma gelene bakın, devlete randevu almıştım karın çevresi geride bi de farklı dr görüşü alayım dedim, neyse muayene oldum 2 asistan ölçüm yapıyor biri tutuyor diğeri kaydırıyor baş çevresini 33 mü ne dedi karın çevresi kendi haftasında kilosu da 2634 dedi bende 35+1 im bu arada neyse sonra nst ye yolladı. Bu sefer uzman dr baktı kağıda oo düzenli sancın var doğumhanete git bi daha baksınlar gerekirse yatış ve serum takılacak dedi, bende hocam sancı hissetmiyorum dedim oda sen hissetmeyebilirsin ama var ( 40 50 lerde 2 sancı çıktı) haftanda küçük bi daha bakılsın falan diye ısrar etti. Yanımda da kimse yok panikledim annem kız kardeşimin yanına 2 saatlik başka bile gitti benle eşim tek varız bi de 16 aylık bebem var gitmedim doğumhaneye. Kendi dr uma gittim hemen orda da az sancı çıktı ama bebek daha kanala yerleşmemiş suyum iyi rahim ağzı uzun içim rahatladı vallahi devlete kalsa doğurtacaklardı beni ya
Canım benim de bebemin kilosu nispeten az 11 gün önce 2080 di şimdi 2400 lerde iyi kilo almış , bende meyveye abandım özellikle yatmadan 1 2 saat önce meyve yiyorum ve kahvaltı da bile kavurma yiyorum
sende meyve ve kırmızı eti arttır bence