- 30 Mayıs 2022
- 614
- 752
Ben de aynı durumdayım, sürekli birileri yardımcı olmak için gelmek istiyor ve hayır deyincede alınıyorlar, ben de suçlu hissediyorum kendimi.Kızlar ben bu ara pek uğrayamıyorum buralara , bizim evin doğum öncesi curcunası başladı annem burada yurtdışından ablam ve yeğenim geldi.
Bu aralar aslında yalnız kalmak isterken bir anda kalabalık olmamız ve daha da gelecek birilerinin olmasını bilmek beni strese sokuyor. Sevdiğim insanlar yanımda ama ben kimseyle görüşmeden , tek başıma yatmak istiyorum aslında hiç bir şey yapmıyorum ama birilerinin olması bile yoruyor beni , bu seferde böyle hissettiğim için kendimi suçlu hissediyorum okuduğum kadarıyla sizlerin ağrıları , bulantıları vs. Var bende çok şükür bunların hiç biri yok ama ben de nedense sürekli tek kalma isteği var , bilmiyorum bu da mı hamilelikten
Anlıyorum yardımcı olmak istiyorlar ama brn birileri varken daha çok yoruluyorum hiç yatamıyorum
Temizlik için bugün bir hanım geldi, ona bile annem kız kardeşim sen bizim yaptığımızı beğenmiyorsun temizlikçi çağırdın diye nir ton laf etti aslında hiç öyle değil ben kafam rahat olsun bitsin istiyorum, şimdi içerde kadın temizliyor ben yatıyorum ses seda yok ohh
Şu zamanları kırgınlıklar olmadan anlatabilsek çok rahatlayacağım