Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Ya bebişler iyi olsunlar da sen bir şekilde alışırsın 😇
Yoğunbakımda mı yatıyor bebekler ? Sen görebiliyor musun , kucağına alabiliyor musun ?
Bu arada bebişlerin isimleri neydi ve kaçıncı haftada kaç kilo doğmuşlardı , tabloya ekleyelim 🌸
Oğlumu bugün taburcu ettiler. Kızım hala yoğun bakımda. Her gün 1 saat görebiliyoruz. Genelde kanguru bakımı dedikleri çıplak tenimin üstüne tam göğsüme koyuyorlar ve ten tene temas yapıyoruz. Tatlı bir hemşireye denk gelirsek bakımlarına yardım etmeme izin veriyor. Banyosunu yaptırmaya yardım etmek, vücudunu yağlamak gibi. Kızım orada biraz daha misafir. İsimleri Deniz ve Ata ❤️ 28+5 doğdular. Kızım 920 gram oğlum 1205 gram🙏🏻

Oğlumu bugün taburcu ettiler. Kızım hala yoğun bakımda. Her gün 1 saat görebiliyoruz. Genelde kanguru bakımı dedikleri çıplak tenimin üstüne tam göğsüme koyuyorlar ve ten tene temas yapıyoruz. Tatlı bir hemşireye denk gelirsek bakımlarına yardım etmeme izin veriyor. Banyosunu yaptırmaya yardım etmek, vücudunu yağlamak gibi. Kızım orada biraz daha misafir. İsimleri Deniz ve Ata ❤️ 28+5 doğdular. Kızım 920 gram oğlum 1205 gram🙏🏻
Yaaaa çok güzel haberler 😍 inşallah Deniz de sağlıkla çıkacak yoğun bakımdan. Çok sevindim vallahi 🧿🙏🏻

Sağol kuzum.🥺doktor tek sözlük bı toz verdi içtim bir hafta sonra geldi ise yaradimi bilmiyorjm bu hafta gidicem gene sen nasılsın bebişin nasıl görebiliyormusun
Kuzum biz dün yani pazartesi taburcu olduk çok şükür.b12 değeri düşükmus onun içinde ilaç verdi onu kullancaz.

Çok şükür kızın da en kısa sürede sağlıkla gelsin🥰🥰İnşallah bundan sonrası çok güzel geçsin❤️❤️

Kabak çekirdeği , kaşar , muz , avokado diye biliyorum. Birde nesquik in top şeklimde olan kahvaltılık gevreği de kilo yapıyor demişlerdi.

Maşallah çok tatlı 🥰 hadi inşallah çok kolay bir doğum olur 🙏🏻

İyi yapmışsın , bende haftaya halletmeyi planlıyorum. Temizlenelim 😅 çantayı arabaya mı koydunuz evde hazır bekliyor mu? Eşim arabaya koyalım diyor da gerek var mı bilemedim 🤷🏼‍♀️

Maşallah prensese 🧿 ay haftaya cuma mııııı , çok az kaldııı 🤩🤩🤩🤩 sağlıkla gelsin inşallah 🙏🏻🙏🏻

Ben linkteki ürünü aldım. Beğendik biz.
Bella Maison Sausage Dog Ağzı Büzgülü Çamaşır Sepeti (36X40 Cm)

Çok geçmiş olsun canım , aslında en azından sıvı kaybın için bile bir şeyler verebilirdi öylece eve göndermesi seni garip olmuş. Haşlanmış patates falan denedin mi ?
Hepsini denedim kuzum simdi tekrar gittim boş serum takarım sumiç onun yerine dedi kan ve idrar verdim idrarda cok yüksek enfeksiyon var kan sonucunu bekliyoruz

X