Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ben ıkınmaktan istemsiz öksürüyordum üstümde ebe tam pandemi zamanı lütfen öksürme diyordu 🤣
Hahaha 😂 yok zaten öksürmiceksin doğururken. Öksürürken kasılan kaslarını iyice öğrenip doğururken o kasları çalıştırcakmışsın o kaslarla ıkınıcakmışsın öyle diyodu videoda 😂

Kızlar ben şimdi kontrolden çıktım şükür olumsuz bir durum yokmuş 🙏🏻🌸
Ben sezaryen olur diyordum ama dpktor normali deneyelim sen de istersen dedi . Ben sezaryen den çok korkuyorum o yüzden tamam dedim .

Ama bizim bebiş önden gidiyor. Doktor yine de olur ama şekerli şeyler yeme bu iki hafta bırak dedi . D vitaminini gittiğim prof bırak demişti kendi doktorum hayır başla tekrar dedi .
Bebiş 36. Haftadayız 3300 olmuş . 4 ü geçmezse normal denicez .

Ve kızlar benim bebiş kanala girmiş biraz korktum 😬Doktor ocağı beklemeyebilir dedi 30 Aralık tahmini doğum yazıyor . Suyum gelirse falan neler yapacağımı anlattı . Haftaya salı hareketlere başla ve bol ada çayı iç dedi .

Bu da Kuzey bey teyzeleri 🥰🌸🧿
Kanala girince farklı belirtiler oluyormu canım bende 36.haftadayim.suan çok merak.ediyorum bu hafta içi gidicem bende☺️sağlıcakla gelsin bebişin inşallah herşeyin yolunda olmasına çok sevindim🧿

Kanala girince farklı belirtiler oluyormu canım bende 36.haftadayim.suan çok merak.ediyorum bu hafta içi gidicem bende☺️sağlıcakla gelsin bebişin inşallah herşeyin yolunda olmasına çok sevindim🧿
Valla canım özellikle yorulunca full adet sancısı oluyor . Sızı gibi .
Bir de uzun süre uzanıp kalkınca küçük tuvaletimi tutamayacak gibi oluyorum zor yetişiyorum tuvalete .
Bir de altta doluluk hissesi var yürürken zorlanmaya başladım

Ben sezaryen olur diyordum ama dpktor normali deneyelim sen de istersen dedi . Ben sezaryen den çok korkuyorum o yüzden tamam dedim .

Ama bizim bebiş önden gidiyor. Doktor yine de olur ama şekerli şeyler yeme bu iki hafta bırak dedi . D vitaminini gittiğim prof bırak demişti kendi doktorum hayır başla tekrar dedi .

Ve kızlar benim bebiş kanala girmiş biraz korktum 😬Doktor ocağı beklemeyebilir dedi 30 Aralık tahmini doğum yazıyor . Suyum gelirse falan neler yapacağımı anlattı . Haftaya salı hareketlere başla ve bol ada çayı iç dedi .

Canım sevindim senin adına senin haftan günün kaç ne kadar önde yani ultrasonda kaçıncı hafta ben de normal istiyorum daha dönmedi benim bebiş bakalım benim doktor rahat aralık 27de kontrole gidicem bir sorun olmazsa

Sizin bebek aynı benimki gibi kilosu falan. Yavaşlamış yine de önden gitmesi sanki sizinkini de. Bana da normal diyorlar. Benimkine de doğum tarihi 30 Aralık 1 Ocak arası dediler. Bugün siyah beyaz ultrasonda doktor oğlumun yanaklarını burnunu dudaklarını gösterdi. Kuzey'le benziyor yanaklı dudaklı dedi Alp için de. Tontik oğlum anasının bir tanesi, minik kuzusu, tosunu, ciğerimin köşesi diye bebeği seve seve bir hal oluyorum her gün. Doğurduktan sonra ısırmaktan korkuyorum.😀

tinygirl tinygirl ayni yerden çikolata yaptırmıştık. Benimkiler geldi. Siz bozulmasın diye bakmamıştınız tadına, ben baktım. Bence tadı güzel, bayat değil, aşırı taze de değil ama güzel çikolata yine de. Almak isteyen olursa ben satıcının ilgisini beğendim instagram kullanıcı adı eyes_desingg
Beğenmenize sevindi. Çok ilgili bi firmaydı benimlede özenle ilgilenmişlerdi🙏🏼😍

Ay idrarda da enfeksiyon çıktı onada iyi gelirmi acaba
Kuşburnu ve ihlamur, icine yesilelma dilimi ve limon atin demleyin. O da cok faydali oluyomus.
Kızzlaar güzel bir soru sorayım madem hep ağrı sancı oldu :KK43:
Devlet hastanesinde doğum yapıcam alakası var mı bilmiyorum ama bu hediyelikleri falan nasıl yapıcaz eve gelene mi vermeli hastaneye çok yakınım bir iki kişi gelir diye düşünüyorum siz nasıl yapacaksınız çikolata küçük hediye vs şeklinde mi
Ben hastanede sadece cikolata vericem. Herhangi bir obje vs dagitmiycam. Eve gelenlere de bebek figurlu kurabiye, renkli bademsekeri veririz. Bi de cayin yanina normal ikramliklar olur. Cikolatadan kalirsa eve gelenlere de veririm. Herkes birileri icin almaya kalkio hastanede veya evde ojbeli bise verince o yuzden ben hic istemedim.

Kızlar 34+3 olduk, bugünkü kontrolde bebeğin karın çevresi küçük çıktı. Şimdiye kadar böyle bir şey yoktu. Korkmalı mıyım?

Canım sevindim senin adına senin haftan günün kaç ne kadar önde yani ultrasonda kaçıncı hafta ben de normal istiyorum daha dönmedi benim bebiş bakalım benim doktor rahat aralık 27de kontrole gidicem bir sorun olmazsa
İnşallah hepimizin istediğimiz gibi sağlıkla kolaylıkla olurlar 🤲🏻🧡🌸
Benim 36+1 de canım . Ama bebek 1.5 neredeyse 2 hafta önden gidiyor dedi .
Kilo almasın diye şekerli yeme dedi dpktor . Bebek kanala yerleşmiş ama bakalım nasıl olacak .

Sizin bebek aynı benimki gibi kilosu falan. Yavaşlamış yine de önden gitmesi sanki sizinkini de. Bana da normal diyorlar. Benimkine de doğum tarihi 30 Aralık 1 Ocak arası dediler. Bugün siyah beyaz ultrasonda doktor oğlumun yanaklarını burnunu dudaklarını gösterdi. Kuzey'le benziyor yanaklı dudaklı dedi Alp için de. Tontik oğlum anasının bir tanesi, minik kuzusu, tosunu, ciğerimin köşesi diye bebeği seve seve bir hal oluyorum her gün. Doğurduktan sonra ısırmaktan korkuyorum.😀
yaa gerçekten benzıyor mu 🥰🥰🧿 bizim bebişler tombiş maşallah onlara bal yanaklar . Hep önden gitti ikimizin de zaten . Ama benim hiç normal doğum umudum yoktu . Kanala yerleşmiş deyince bir umutlandım valla 🧡 belli mi olur arkadaşım inşallah kolayca fırt diye doğururuz 😬😬

Bir de uzun süre uzanıp kalkınca küçük tuvaletimi tutamayacak gibi oluyorum zor yetişiyorum tuvalete .
Ben genelde artık çok yornuyorum kendimi zaten hemen yoruluyorum evi supururkem falan.bi ara adet sancım oluyor su arada ama bu sıralar olmuyor sadece çok agirlastigimi hissediyorum

Karnın aşağıda gibi duruyor mu artık🌺

Kızlar 34+3 olduk, bugünkü kontrolde bebeğin karın çevresi küçük çıktı. Şimdiye kadar böyle bir şey yoktu. Korkmalı mıyım?
devletteki doktor geçen haftaki kontrolde bana da karnı 1 hafta geride dedi.1 hafta sonra tekrar bakalım dedi.Hatta sigara içiyor musun diye sordu kullanmıyorum dedim.Beslenmesine bakacak heralde ölçümlere çok güvenemiyorum.Bu hafta özeldeki kontrolümle peş peşe aldım dediklerini karşılaştıracağım.Olumsuz düşünmeyelim🌺🌺

Ben genelde artık çok yornuyorum kendimi zaten hemen yoruluyorum evi supururkem falan.bi ara adet sancım oluyor su arada ama bu sıralar olmuyor sadece çok agirlastigimi hissediyorum
Ben hala çalışıyorum canım bu hafta son haftam. Ama çok zorlanıyorum. Dersim de fazla . Son hafta dişimi sıkıcam artık 🙏🏻

Çok bariz belli değil ama bu hafta biraz farkettim hatta hep eşime sordum karnım indi sanki diye . 🌹
Nst'de iken sanki daha aşağıdan tutturuyorlar üst kısmını elleriyle kontrol edip. O mu acaba karnin aşağı inmesi? Bir de doğum pozisyonuna geçmesi ile kanala girmesi farklı şeyler mi? Benimki 28. haftadan beri baş geliş, o mu acaba kanala girmek?

Nst'de iken sanki daha aşağıdan tutturuyorlar üst kısmını elleriyle kontrol edip. O mu acaba karnin aşağı inmesi? Bir de doğum pozisyonuna geçmesi ile kanala girmesi farklı şeyler mi? Benimki 28. haftadan beri baş geliş, o mu acaba kanala girmek?
Bana geçen hafta bebek doğum pozisyonuna geçmiş ama kanala girmemiş daha dedi dr. O yüzden farklı şeyler olduğunu düşünüyorum.
Bu arada sabah Instagramda bir şey gördüm 30lu haftalarda ağrılar bacağın iç taraflarında ise doğum kolay oluyormuş, kalça taraflarında ise doğum zor oluyormuş. Çatının açılmasıyla ilgili galiba bu ağrılar.

X