Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Geçmiş olsun bu şekilde bir gün yatıp çıkan arkadaşlarımız oldu.Önlem amaçlı onlar baksınlar belki geçecektir.İnşallah bebişlerimiz en güzel zamanda sağlıkla gelecekler

Kızlar bizim hastane odası süslememiz bu şekilde olacak , nasıl sizce ?
sade hoş olmuş canım sağlıkla gelsin bebiş bizde kapı tülünü kendimiz aldık bi kaç tane soft tonlarda uçan balon alıcam bide yatak üstüne yazılı flama tarzı bişey bakcam kendimiz süslücez

Hepsini de yiyorum ama porsiyonları büyütmem lazım sanırım

Ya konusuyorum aslında .sabahtan beri üstümde bı ağırlık vardi zaten.izin almıştım Allah'tan okula fln gitmemisim.
Yaaa hadi hayırlısı olsun , hiç endişelenme canım. Çok şükür riskli dönemleri geçtik doğum olsa bile bir sorun olmaz inşallah. Bizi haberdar et mutlaka

Teşekkür ederimmm
İnşallah cnm.tabi ederim.
Geçmiş olsun bu şekilde bir gün yatıp çıkan arkadaşlarımız oldu.Önlem amaçlı onlar baksınlar belki geçecektir.İnşallah bebişlerimiz en güzel zamanda sağlıkla gelecekler
Sağol cnm.alt taraf zonkluo baya.dr ultrason da baktı kafası iyice yerleşmiş dedi.son haftalar olduğu için riske atmayalım dedi.gidiyorum bakalım.

Ya aslında kendin süslemek daha mantıklı bende öyle düşünmüştüm ilk başta sonra eşim uğraşamayız onunla dedi. Öyle olunca hastanenin anlaşmalı olduğu organizasyon ile anlaştık

Sağol cnm.alt taraf zonkluo baya.dr ultrason da baktı kafası iyice yerleşmiş dedi.son haftalar olduğu için riske atmayalım dedi.gidiyorum bakalım.
Doğum kanalına mı girmiş yani Belli bir haftadan sonra doğum kanalına giriyor galiba ama daha aşağıdaysa belki sabırsızdır gönlünü ferah tutmaya çalış erken haftalarımızda geride kaldı çok şükürOlası bir doğum durumunda inşallah sağlıkla gelecek bebişlerimiz.Dualarımız seninle

O sancilarini cogunu evde cekti hastanede sanci cekmek istemedi yakinlasinca sancilari hastaneye gitti gittigi gibide dogurdu kendini iyi yonetti. Gercekten oyle erkeklere cok rahat bnmde sinirim bozuluyor cocuklar aksamlari masal istiyorlar uyumadan babaniz cok guzel masallar biliyor bence onu tercih edin iki buklum oluyorum cocuklari uyutucam diye allahtan o konuda anlayisli esim yardimci oluyor sagolsun

Rahatlatmayya calis kendinii canim . Hic uzulme erken gelirsede haftalarimiz cok iyi

Ben de aşırı kilo almadım 10 kilo aldım ama onunla alakalı da olamayabiliyomuş. Bakalım

Kızlar bizim hastane odası süslememiz bu şekilde olacak , nasıl sizce ?
Harika hepsi bayıldım kapı süsümüz aynı hemen hemen bizimde Sadece kapı süsümüz var oda daha gelmedi bende bişeyler yapmak istiyorum yardım edecek kimse yok bi annem yanımda eşim desen elini sürmez organizasyona da gerek duymuyorum belki evde balon alırım evi süsleri

Ah canım geçmiş olsun inşallah geçicidir de belki nazlı kızımız , sağlıkla vaktinde gelsin

Beslenme artır dedi. Ben de genelde sağlıklı besleniyorum karbonhidrat yükleneyim mi dedim. Ye dedi börek çörek yicem artık. Her gün muz falan ye dedi ama zaten yapıyodum bunları
Valla bende hem karbonhidrat hemde proteinden zengin besleniyorum güya daha ne yiyim bilmiyorum gerçi çok kiloda almadım 7 kilo almışım ama oğlumda 25 kilo almıştım 2.5 kilo doğmuştu benim yediklerim bana yarıyor bebelere gitmiyor

Yaa teşekkür ederim ya aslında kendin yapmak çok daha kolay. Bebek beşiği süslemesi falan bile Trendyolda satılıyor. Ama eşim uğraşmayalım diyince benimde kolayıma geldi. 3200 E ayarladık bunları

Nereye yaptırdınız ben hala sipariş vermedim

Geçmiş olsun canım bir şey olmaz sen gönlünü ferah tut serum vs ile durdururlar zaten açılma yoksa izne mi ayrılsan artık sende belki yoruluyorsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…