Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun, umarım vakti geldiğinde bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınızKizlar Bnm karnım aşırı sert oldu birakmadi bı turlu çok ağrı oldu.ilceden il merkeze ambulansla sevk edicekler.nst ye girdim tekrar sancı çıktı.dr riske atmayalım sevk yapalım dedi.bnm kız erken mi gelcek bilemiyorum..eve de bırakmadılar
Bende acı öacı olmuyodu karnım basket topu gibi sertleşiyo idrar keseme ve cigerime bastırıyo kasılı kaldıgı vakit bunu dogum sancısından ayırmam için sıklığını kontol etmem gerekiyoe benimKızlar sabahtan beri bebiş bi kenarda toplanıyor bazen sağ bazen sol. Ama bunun kasılma mı hareket mi olduğunu nasıl ayırt edicez acaba? Çünkü toplandığı zaman bazen elimle pıt pıt vurunca pozisyon değiştiriyor düzeliyor. Kasılmada bi rahatsızlık acı vs oluyor mu
Teşekkür ederim canım ben de daha önce burda okuduğum için dakika tutuyorum. 20-25-40 dk arasında gelip geliyo. Öyle düzenli değil. Ama durmak bilmedi yani gerdi beni :)Bende acı öacı olmuyodu karnım basket topu gibi sertleşiyo idrar keseme ve cigerime bastırıyo kasılı kaldıgı vakit bunu dogum sancısından ayırmam için sıklığını kontol etmem gerekiyoe benim
Dk tutuyorum ben
Bende 50 li yaptım kolonyoyı ama baska ufak tefek hediyeliklerimde olacak kapı süsüde mantıklıı ben hastanede süsleme almıştım onun içinde var kapı süsüBen sizin sipariş verdiğiniz yerden çikolata ve kolonya siparişi verdim. Çikolata 150 tane verdim ama kolonya 50. Kolonyayi az aldığım kanaatine kapıldım. Kişiye göre değişir ama gerçekten az mı acaba? Cam şişede olduğu için plastik olanlara göre bir tık pahalı. Acaba 50 tane de plastik şişede mi alsam diye düşündüm. Siz nasıl yapmış idiniz? Kapi süsünü de aldım ama şu yerlere konulan pleksi balon standlari oluyor ya acaba onlardan mi alsam kapının iki yanına emin olamadım. Kafam aşırı karıştı
Ben bu hafta gittiğimde sordum karnımin bir tarafı armut gibi şişiyor işte falan diye yalancı kasılma dedi karın yamuluyor zaten anlarsın ordsn canım bide ben heyecanlanıyor musun gibi bı his oluyo ağrı gircekte girmiyor gibi ordan anlıyorum kasılma geliyor diyeTeşekkür ederim O zaman kasılma yaşıyorum çoğu zaman:) kramp girecek ama giremiyo gibi bi his de oluyor bazen o şişkinlik toplanma olduğunda. Çok geriliyor. Bakalım pazartesi günü kontrolümüz var doktora da sorarım.
Yaaa bu harikaaa tamam hayallerdeki gibi zaten cabim çok güzel hastane mi yapıyor bunu sen mi yapicsksinKızlar bizim hastane odası süslememiz bu şekilde olacak , nasıl sizce ?
Evet işte ağrı girecek gibi olup girmiyor. Çok saçma bi his sanırım düzenli olursa sıkıntı bu di mi?Ben bu hafta gittiğimde sordum karnımin bir tarafı armut gibi şişiyor işte falan diye yalancı kasılma dedi karın yamuluyor zaten anlarsın ordsn canım bide ben heyecanlanıyor musun gibi bı his oluyo ağrı gircekte girmiyor gibi ordan anlıyorum kasılma geliyor diye
Bence bu çok şık bir hediye 148 tane de varsa hayli hayli yeter.Kızlar ben Lavanta kesesi yaptım hediyelik. Bir de Kolonya yapasım var , fazla mı olur sizce ? 148 tane kese var
Eki Görüntüle 3516078
Bende hastaneye sorucam yaparlarsa onlar pahalıya yaparlar kesin bende kendim tül ve balon alırım diyorum kapı için tül 5 metre falan yetiyormu acabasade hoş olmuş canım sağlıkla gelsin bebiş bizde kapı tülünü kendimiz aldık bi kaç tane soft tonlarda uçan balon alıcam bide yatak üstüne yazılı flama tarzı bişey bakcam kendimiz süslücez
Kiz mevlut mu yapiyorsun hastaneye o kadar kisi gelicek deme bende oyle yapicam kolanya cikolata bakiyorum kafama yatan birsey varsa onuda eklerim diye isteyen bir cesit secer hepsinden az ama cesit cok olsun kafasindayim gibi suanKızlar ben Lavanta kesesi yaptım hediyelik. Bir de Kolonya yapasım var , fazla mı olur sizce ? 148 tane kese var
Eki Görüntüle 3516078
Doktora baba dayanikmicak derecede ağrın olursa gel dedi kasılmalar normal dedi bende endişe ediyordum da öyle deyince bişey diyemedimEvet işte ağrı girecek gibi olup girmiyor. Çok saçma bi his sanırım düzenli olursa sıkıntı bu di mi?
Canım mevlüt falan yyaparsan ondada yaparsın belki hediyelik genede sen bilirsinKızlar ben Lavanta kesesi yaptım hediyelik. Bir de Kolonya yapasım var , fazla mı olur sizce ? 148 tane kese var
Eki Görüntüle 3516078
İyi bari ya sağolasın rahatladım birazDoktora baba dayanikmicak derecede ağrın olursa gel dedi kasılmalar normal dedi bende endişe ediyordum da öyle deyince bişey diyemedim
Çok güzel olmuş Ben de böyle metal kapaklı mum yaptırıyorum eşimin kuzenine. Renkleri ve çiçekleri biraz değiştirdim ama çok içime sindiKızlar ben Lavanta kesesi yaptım hediyelik. Bir de Kolonya yapasım var , fazla mı olur sizce ? 148 tane kese var
Eki Görüntüle 3516078
Hastanenin anlaşmalı olduğu organizasyon firmasıyla ayarladık. Beğenmene sevindimmmmYaaa bu harikaaa tamam hayallerdeki gibi zaten cabim çok güzel hastane mi yapıyor bunu sen mi yapicsksin
yok ya hepsini hastaneye götürmem de eve gelen misafire falan da veririm dedim, ama biraz fazla oldu galiba haklısın.Kiz mevlut mu yapiyorsun hastaneye o kadar kisi gelicek deme bende oyle yapicam kolanya cikolata bakiyorum kafama yatan birsey varsa onuda eklerim diye isteyen bir cesit secer hepsinden az ama cesit cok olsun kafasindayim gibi suan
Evet bunlar biterse eğer Mevlüt için bir şey yaptırırım belki dediğin gibiCanım mevlüt falan yyaparsan ondada yaparsın belki hediyelik genede sen bilirsin
Teşekkür ederimmmÇok güzel olmuş Ben de böyle metal kapaklı mum yaptırıyorum eşimin kuzenine. Renkleri ve çiçekleri biraz değiştirdim ama çok içime sindi
Canım hayırlısı olsun, hiç korkma haftan güzel. Dursa daha iyi tabi ama gelirse de sağlıkla gelsinKizlar Bnm karnım aşırı sert oldu birakmadi bı turlu çok ağrı oldu.ilceden il merkeze ambulansla sevk edicekler.nst ye girdim tekrar sancı çıktı.dr riske atmayalım sevk yapalım dedi.bnm kız erken mi gelcek bilemiyorum..eve de bırakmadılar
https://www.instagram.com/eyes_desingg?igsh=ZnJvOWtsMjh2dWlmNereye yaptırdınız ben hala sipariş vermedim
Bunu ben de düşündüm çünkü her gelen iki tane alabilir, beğendiğinizi alin da diyemem. Mevlit falan yaptırır isem yine hediyelik bir şeyler alacağım zaten diye 2 çeşit yaptirmadim. Şimdi kolonyalari da 70'e çıkardım. Yeter bence.Ya biz bi arkadaşın bebek görmesine gitmiştik hem Kolonya hem anahtarlık vardı her gelen iki hediyelikten de alıyordu kızcağız bir tane alında diyemedi hemen bitti tabi o yüzden.