• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Kizlar Bnm karnım aşırı sert oldu birakmadi bı turlu çok ağrı oldu.ilceden il merkeze ambulansla sevk edicekler.nst ye girdim tekrar sancı çıktı.dr riske atmayalım sevk yapalım dedi.bnm kız erken mi gelcek bilemiyorum..eve de bırakmadılar
Geçmiş olsun bu şekilde bir gün yatıp çıkan arkadaşlarımız oldu.Önlem amaçlı onlar baksınlar belki geçecektir.İnşallah bebişlerimiz en güzel zamanda sağlıkla gelecekler❤️

Kızlar bizim hastane odası süslememiz bu şekilde olacak , nasıl sizce ?
sade hoş olmuş canım😍 sağlıkla gelsin bebiş🙏🏻 bizde kapı tülünü kendimiz aldık bi kaç tane soft tonlarda uçan balon alıcam bide yatak üstüne yazılı flama tarzı bişey bakcam kendimiz süslücez

Burda bi arkadaş bebeğe kilo aldıracak besinler söylemişti. Ben de onlara uyarak beslendim son zamanlarda. bir haftada 250 gr aldı. Sen de günlük yumurta, kaşar, badem, avokado gibi besinlere ağırlık ver inşallah faydalı olur. Hatta bi görsele denk gelmiştim atayım bulunca orda daha detaylı yazıyor
Hepsini de yiyorum ama porsiyonları büyütmem lazım sanırım

Ay kızınla konuş azıcık beklesin minnak. Ben öyle yapıyorum da gelecekse de sağlıkla guzellikle gelsin minik kuş. Bebeğin kilosu uygun sen de 35 hafta içindesin çok da erken gelmiş olmayacak ama bir iki hafta daha beklesin diye belki yatırırlar bir şey yaparlar.
Ya konusuyorum aslında .sabahtan beri üstümde bı ağırlık vardi zaten.izin almıştım Allah'tan okula fln gitmemisim.
Yaaa hadi hayırlısı olsun , hiç endişelenme canım. Çok şükür riskli dönemleri geçtik doğum olsa bile bir sorun olmaz inşallah. Bizi haberdar et mutlaka 🙏🏻

Teşekkür ederimmm 🤩
İnşallah cnm.tabi ederim.
Geçmiş olsun bu şekilde bir gün yatıp çıkan arkadaşlarımız oldu.Önlem amaçlı onlar baksınlar belki geçecektir.İnşallah bebişlerimiz en güzel zamanda sağlıkla gelecekler❤️
Sağol cnm.alt taraf zonkluo baya.dr ultrason da baktı kafası iyice yerleşmiş dedi.son haftalar olduğu için riske atmayalım dedi.gidiyorum bakalım.

sade hoş olmuş canım😍 sağlıkla gelsin bebiş🙏🏻 bizde kapı tülünü kendimiz aldık bi kaç tane soft tonlarda uçan balon alıcam bide yatak üstüne yazılı flama tarzı bişey bakcam kendimiz süslücez
Ya aslında kendin süslemek daha mantıklı bende öyle düşünmüştüm ilk başta sonra eşim uğraşamayız onunla dedi. Öyle olunca hastanenin anlaşmalı olduğu organizasyon ile anlaştık

Sağol cnm.alt taraf zonkluo baya.dr ultrason da baktı kafası iyice yerleşmiş dedi.son haftalar olduğu için riske atmayalım dedi.gidiyorum bakalım.
Doğum kanalına mı girmiş yani 🤔Belli bir haftadan sonra doğum kanalına giriyor galiba ama daha aşağıdaysa belki sabırsızdır gönlünü ferah tutmaya çalış erken haftalarımızda geride kaldı çok şükür🙏🏻Olası bir doğum durumunda inşallah sağlıkla gelecek bebişlerimiz.Dualarımız seninle❤️

Çarşamba günü inşallah netleştirip çatı muayenesi istemiyorum diye direteceğim. Kardesiniz için de üzüldüm. Kim bilir nasıl zorlandı, yoruldu. Hastaneye gittim gideli erkeklere sinir oluyorum. Ne doğum dertleri var ne başka bir şey bedavadan baba oluyorlar gibi geliyor 🙃
O sancilarini cogunu evde cekti hastanede sanci cekmek istemedi yakinlasinca sancilari hastaneye gitti gittigi gibide dogurdu 😅 kendini iyi yonetti. Gercekten oyle erkeklere cok rahat bnmde sinirim bozuluyor cocuklar aksamlari masal istiyorlar uyumadan babaniz cok guzel masallar biliyor bence onu tercih edin 😅 iki buklum oluyorum cocuklari uyutucam diye allahtan o konuda anlayisli esim yardimci oluyor sagolsun😅

Kizlar Bnm karnım aşırı sert oldu birakmadi bı turlu çok ağrı oldu.ilceden il merkeze ambulansla sevk edicekler.nst ye girdim tekrar sancı çıktı.dr riske atmayalım sevk yapalım dedi.bnm kız erken mi gelcek bilemiyorum..eve de bırakmadılar
Rahatlatmayya calis kendinii canim . Hic uzulme erken gelirsede haftalarimiz cok iyi 🫶

Çok değişken benim de.Alvita kullanıyordum viva check sipariş ettim bugün geldi.Kahvaltıdan sonra ikisiyle de ölçüm yaptım.Alvita 160 viva 130 çıkardı.Hangisine inanacağımı bilemiyorum.Dahiliye doktorum gebelikte her şeyin çok değişken olduğunu özellikle son ayda dengesizlik yaşayabileceğimi söylemişti.

Canım ölçümler değişebilir sen güzel beslen tabi.Ben 32 de gittiğimde yanlış hatırlamıyorsam 1780 çıkmıştı sonra her gün et balık yedim 34 de gittiğimde 2300 çıkmıştı belki ölçümden değişiyodur belki de yediklerimden işe yaradı.Bebiş belki minyondur ben 2600 doğmuşum 40 ım çıkana kadar benden kilolu doğanları geçmişim
Ben de aşırı kilo almadım 10 kilo aldım ama onunla alakalı da olamayabiliyomuş. Bakalım 🤷🏼‍♀️

Kızlar bizim hastane odası süslememiz bu şekilde olacak , nasıl sizce ?
Harika hepsi bayıldım 😍 kapı süsümüz aynı hemen hemen bizimde Sadece kapı süsümüz var oda daha gelmedi 😁 bende bişeyler yapmak istiyorum yardım edecek kimse yok bi annem yanımda eşim desen elini sürmez 😬 organizasyona da gerek duymuyorum belki evde balon alırım evi süsleri

Ah canım geçmiş olsun inşallah geçicidir de belki nazlı kızımız , sağlıkla vaktinde gelsin 🙏

Beslenme artır dedi. Ben de genelde sağlıklı besleniyorum karbonhidrat yükleneyim mi dedim. Ye dedi :KK70: börek çörek yicem artık. Her gün muz falan ye dedi ama zaten yapıyodum bunları
Valla bende hem karbonhidrat hemde proteinden zengin besleniyorum güya 😁 daha ne yiyim bilmiyorum gerçi çok kiloda almadım 7 kilo almışım ama oğlumda 25 kilo almıştım 2.5 kilo doğmuştu 😬 benim yediklerim bana yarıyor bebelere gitmiyor 🥹

Harika hepsi bayıldım 😍 kapı süsümüz aynı hemen hemen bizimde Sadece kapı süsümüz var oda daha gelmedi 😁 bende bişeyler yapmak istiyorum yardım edecek kimse yok bi annem yanımda eşim desen elini sürmez 😬 organizasyona da gerek duymuyorum belki evde balon alırım evi süsleri
Yaa teşekkür ederim 🤩 ya aslında kendin yapmak çok daha kolay. Bebek beşiği süslemesi falan bile Trendyolda satılıyor. Ama eşim uğraşmayalım diyince benimde kolayıma geldi. 3200 E ayarladık bunları

Ben sizin sipariş verdiğiniz yerden çikolata ve kolonya siparişi verdim. Çikolata 150 tane verdim ama kolonya 50. Kolonyayi az aldığım kanaatine kapıldım. Kişiye göre değişir ama gerçekten az mı acaba? Cam şişede olduğu için plastik olanlara göre bir tık pahalı. Acaba 50 tane de plastik şişede mi alsam diye düşündüm. Siz nasıl yapmış idiniz? Kapi süsünü de aldım ama şu yerlere konulan pleksi balon standlari oluyor ya acaba onlardan mi alsam kapının iki yanına emin olamadım. Kafam aşırı karıştı 🙃
Nereye yaptırdınız ben hala sipariş vermedim🥲

Çok değişken benim de.Alvita kullanıyordum viva check sipariş ettim bugün geldi.Kahvaltıdan sonra ikisiyle de ölçüm yaptım.Alvita 160 viva 130 çıkardı.Hangisine inanacağımı bilemiyorum.Dahiliye doktorum gebelikte her şeyin çok değişken olduğunu özellikle son ayda dengesizlik yaşayabileceğimi söylemişti.

İkisi arasında baya fark var ya sonuçta biri sınır üstü biri sınır altı çıkarmış tuhaf gerçekten , progestan kullanıyorum bu aralar diyorum acaba o tetikliyor olabilir mi şekeri

Geçmiş olsun canım bir şey olmaz sen gönlünü ferah tut serum vs ile durdururlar zaten açılma yoksa izne mi ayrılsan artık sende belki yoruluyorsundur

Back