Ah bu gebelik şekeri ne kadar kötü bir şey dün ağladım resmen tatlı istiyorum artık diye bu ara kasılmalarım var diye doktorum bir kare bitter kaçamağı bile olmasın diyor o kadar zor ki dayanmakBen dahiliyeye gidiyorum düzenli her gittiğimde bakıyorlar ona 5.4 çıktı hep artış olmadı.Galiba onun seyri de önemli.Şeker tablomda arada yüksek çıktığı olmuştu ama doktor diyetine uy dedi pazartesi tekrar gideceğim.Eğer yükselirse farklı bir şey söyler belki.6 nasıl bir değer bilmiyorumDiyete uyun siz yine genel olarak.Bu ara o kadar zorlanıyorum ki canım neler neler istiyor çok mutsuzum bu konuda
Valla çok zorAh bu gebelik şekeri ne kadar kötü bir şey dün ağladım resmen tatlı istiyorum artık diye bu ara kasılmalarım var diye doktorum bir kare bitter kaçamağı bile olmasın diyor o kadar zor ki dayanmak
Hastanede full Yemekteyiz ve Masterchef izledim ahahah. Ben de sizin gibiyim. İzlemek bile hoşuma gidiyor tatlıları. Benim hiç kasılmam olmadı henüz. Belki de anlamıyorumdur o da galiba ihtimal dahilinde. Kasılma nasıl bir şey diye sordum karincalanma ile başlar diyen bile var. Onu hiç anlamadım.Valla çok zorDoktorum canın istediğinde nadiren 3 kaşık sütlü tatlı veya 1 kare bitter dedi.Geçen sütlü tatlı yedim yürüyüş yaptım hemen çıkmadı şekerim.Ama yetmiyor ki kahvaltıda ekmeğe tatlı bir şeyler sürmek istiyorum beyaz unlu bir şeyler kızartmalar yemek istiyorum.Bir yere gittiğimde kızartma varsa 1 tane patates atıyorum ağzıma ama yok gerçekten yetmiyor.Hamilelikte yiyebilen yesin kiloyu düşünmeden başlarda kiloyu düşünürdüm şu anki aklım olsa canım ne istiyorsa yiyip içerdim.Bebeklerimiz sağlıkla gelsin de kendimden geçtim gerçekten canımın istediğini yicem içicem ağzıma sürmem dediğim şeyleri bile yemek istiyorum sağlıksız ne varsa.Videolar izliyorum izlemek bile zevkli eşim kendine neden bunu yapıyorsun deyip kızıyor
Duphalac şurup iyi gelebilir bir de incir
ay bir doğuralım da sonra diyet bitti kutlaması yapalımHastanede full Yemekteyiz ve Masterchef izledim ahahah. Ben de sizin gibiyim. İzlemek bile hoşuma gidiyor tatlıları. Benim hiç kasılmam olmadı henüz. Belki de anlamıyorumdur o da galiba ihtimal dahilinde. Kasılma nasıl bir şey diye sordum karincalanma ile başlar diyen bile var. Onu hiç anlamadım.
Canım benimde serbest ts4 düşük çıkmıştı doktorum dahileye gönderdi gittim ordada boyundan ultrason çektirdim bişey çıkmadı ilacada başlamadı bol bol balık ye iyotlu şeyler ye dedi gönderdi dün gene kan vermiştim aynı düşük geneKızlar bu serbest t4 değeri neden düşer? Tehlikeli midir? Tsh referans aralığında ama serbest t4 referans aralığından düşmüş.
Yok yatırmadılar evdeyim çok kendimi yormadan ve dışarı da yürüyüş yapmadan devam ediyorum yine ara ara kasılmalarım oluyor sıklığını kontrol ediyorumYatırdılar mı sizi sancı çıkıyordu sanırım iyisinizdir insallah, benimde yarın bu ara kasılma ve sancım arttı göbeğimde inince korktum doktorum cok rahat gerci
Merhaba bende de gebelik şekeri var cihaz ile ölçüyorum her sabah. Ama endokrin doktoru çok yüksek değil insülin başlatacak kadsr kendi ksdın doğum doktorum da tam tersi beni çok korkutuyor bu konuda özel bi hastaneye gidiyorum zaten kadın doğuma. Bana biraz bilinçli olarak yapıyorlsr gibi geliyor hedefleri var sanırım bu doktorların o yüzden başka bölümlere yönlendirmeye ekstra harcamaya yönlendiriyorlar. Siz devlet hastanesinde mi yattınız ?Yine de endokrinolojiye randevu al dedi. Ama şöyle şimdi Hb1Ac diye bir 3 aylık şeker ölçümü var ya benim o yüzde 6 çıktı. 6.5 ve üzeri olsan şeker olduğun kesin oluyormuş. 5.7 ve 6.5 arası galiba sınır ama nette gördüm. Doktor şekerin yok dedi gönderdi ama siz biliyor musunuz 6 nasıl?
Valla benim de doğumdan sonra kilo umrumda değil bir güzel yiyeceğim eşime liste yaptım doğum çıkışına bunları hazırla diye o kadar da basit şeyler ki ama işte yiyemeyince insanın gözünde büyüyorValla çok zorDoktorum canın istediğinde nadiren 3 kaşık sütlü tatlı veya 1 kare bitter dedi.Geçen sütlü tatlı yedim yürüyüş yaptım hemen çıkmadı şekerim.Ama yetmiyor ki kahvaltıda ekmeğe tatlı bir şeyler sürmek istiyorum beyaz unlu bir şeyler kızartmalar yemek istiyorum.Bir yere gittiğimde kızartma varsa 1 tane patates atıyorum ağzıma ama yok gerçekten yetmiyor.Hamilelikte yiyebilen yesin kiloyu düşünmeden başlarda kiloyu düşünürdüm şu anki aklım olsa canım ne istiyorsa yiyip içerdim.Bebeklerimiz sağlıkla gelsin de kendimden geçtim gerçekten canımın istediğini yicem içicem ağzıma sürmem dediğim şeyleri bile yemek istiyorum sağlıksız ne varsa.Videolar izliyorum izlemek bile zevkli eşim kendine neden bunu yapıyorsun deyip kızıyor
Böyle karnın bi anda çok sertleşip bir yerde toplanıyor bazen yamuk bir şekilde bazen de ortada yuvarlak olarak o am karnın zaten yükseliyor gibi oluyor olduğun yerde canım kasılma oHastanede full Yemekteyiz ve Masterchef izledim ahahah. Ben de sizin gibiyim. İzlemek bile hoşuma gidiyor tatlıları. Benim hiç kasılmam olmadı henüz. Belki de anlamıyorumdur o da galiba ihtimal dahilinde. Kasılma nasıl bir şey diye sordum karincalanma ile başlar diyen bile var. Onu hiç anlamadım.
Geçmiş olsun şekeriniz kaçlarda çıkıyorMerhaba bende de gebelik şekeri var cihaz ile ölçüyorum her sabah. Ama endokrin doktoru çok yüksek değil insülin başlatacak kadsr kendi ksdın doğum doktorum da tam tersi beni çok korkutuyor bu konuda özel bi hastaneye gidiyorum zaten kadın doğuma. Bana biraz bilinçli olarak yapıyorlsr gibi geliyor hedefleri var sanırım bu doktorların o yüzden başka bölümlere yönlendirmeye ekstra harcamaya yönlendiriyorlar. Siz devlet hastanesinde mi yattınız ?
of evet işte yasak olduğu için mi bu kadar cazip yoksa hamilelik döneminde canımız daha mı çok istiyor bilmiyorum ama çok basit bir şey de olsa hayranlıkla istiyorum onlarıValla benim de doğumdan sonra kilo umrumda değil bir güzel yiyeceğim eşime liste yaptım doğum çıkışına bunları hazırla diye o kadar da basit şeyler ki ama işte yiyemeyince insanın gözünde büyüyor
Ay ben bu tacı alcam kırmızı beyaz bilmemKızlar lohusa tacı terliği falan süslü püslü şeyler yaptıran var mıBen sadece taç almayı düşümüyordum ama renge karar veremedim kırmızı mı beyaz mı beyaz geceliğin üstüne hafif taşlı sade model beyaz taç düşünüyordum ama herkes kırmızı takılır diyor bilemedim
Tam sınırda çıkmış, ama gebelikte öyle çıkması normal bence normalden fazla yiyoruz çünkü.Yine de endokrinolojiye randevu al dedi. Ama şöyle şimdi Hb1Ac diye bir 3 aylık şeker ölçümü var ya benim o yüzde 6 çıktı. 6.5 ve üzeri olsan şeker olduğun kesin oluyormuş. 5.7 ve 6.5 arası galiba sınır ama nette gördüm. Doktor şekerin yok dedi gönderdi ama siz biliyor musunuz 6 nasıl?
Bebeğe olumsuz bi etkisi yoktur inşallah kuzumCanım benimde serbest ts4 düşük çıkmıştı doktorum dahileye gönderdi gittim ordada boyundan ultrason çektirdim bişey çıkmadı ilacada başlamadı bol bol balık ye iyotlu şeyler ye dedi gönderdi dün gene kan vermiştim aynı düşük gene
Bende aynı riskleri yaşıyorum 31 de başladı 34 üm şuan evdetım ama hala kasılmalarım oluyo acile git gel yapıyrouz sürekli ve dinleniyorumKızlar merhaba burda sormuştum ağrım oluyor hafif hafif diye meğer baya kuvvetli sancım varmış pazartesi kontrol vardı hemen doktorum yatış verdi 3 gündür hastanedeyim ilaç serum veriliyor ama sancı ilaç etkisini kaybedince tekrar başlıyor35 inci haftadayız bugün dua edin 1 hafta daha dursun hamilelerin duası kabul olur
En fazla tokluk da 174 ü gördüm.Geçmiş olsun şekeriniz kaçlarda çıkıyor
Masallah canım , benim suyum fazla her gittigimde ölçüyor her açıdan suyun 200 gibi bi degeri gecmemesi lazımmış sınırda benimki şekerimde çıkmayınca bişey önermedi sadece karın gerginliği hareketleri daha sert hissetme gibi şeyler hissedersin dedi internete hic bakma erken dogum su patlaması bir sürü şey yazıyor detaylıdan sonra baktım kaç haftadır kurt düşüyor aklıma bu haftalara geldik şükürKızlar selam dün kontrole gittik (34+3) 2400 olmuş Tuniş. Kafası bir hafta önden gidiyor 35+5 tospik kafa. Nst normal çıktı, 30 -40 sancım çıktı. Bu sefer ilk defa suyun fazla dedi doktor. Çok fazla değil ama üst sınırlarda dedi. Karnımın bu kadar gergin olması ve kurtlu gibi hareket etmesinin sebebi bu. Ölçtü hesap yaptı ama internette bi değer göremedim ne kadar olunca fazla oluyor. Bana bir öneride bulunmadı özellikle sordum ne yapabilirim bunun için diye. Yapabileceğin bir şey yok dedi. Prilam da yazmak istemedi tekrar. Bu haftalarda kullanılmasını önermiyoruz dedi. Zorla bir kutu yazdırdımmagnezyum ve diğer vitaminler için devm dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?