Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Ben beyaz taşlı almayı düşünüyorum. zaten geceliğim su yeşili. kırmızı hiç olmaz

Bebiş ani bi süpriz yapmazda planlı sezeryan olursa günü biz belirliyoruz sanırım 7 ocak karar vericez
Ben yine de bebeğin seçtiğine inanıyorum geleceği günü. Sezaryen dahi olsa. Ay siz de hemen kavuşmak istemişsiniz. İnşallah sağlıkla olur

Ben yine de bebeğin seçtiğine inanıyorum geleceği günü. Sezaryen dahi olsa. Ay siz de hemen kavuşmak istemişsiniz. İnşallah sağlıkla olur
Ewt bnde bi videoda izlemiştim planlıda olsa yinede bebek belirliyormuş o gün olmıcaksa bi aksilik falan çıkıyor gün değişiyormuş sağlıkla kavuşalımda gün çok önemli değil

Ben bunu aldım çok içime sindi tavsiye ederim :)

Benim de bi bu bide emzirme sütyeni vs kaldı bi karar veremedim. Trendyolda bakıyorum beğeniyorum, taçlarda terliklerde olumsuz yorumlar çok fazla. Bilemedim ne yapcağımı

Çok şükür ne söyledi doktorlar ? Senin bebe şekerden değil de genetik olarak öyle demek.Sağlıkla gelsin
Yine de endokrinolojiye randevu al dedi. Ama şöyle şimdi Hb1Ac diye bir 3 aylık şeker ölçümü var ya benim o yüzde 6 çıktı. 6.5 ve üzeri olsan şeker olduğun kesin oluyormuş. 5.7 ve 6.5 arası galiba sınır ama nette gördüm. Doktor şekerin yok dedi gönderdi ama siz biliyor musunuz 6 nasıl?

Bugün benimde devlete kontrolüm vardı kızlar. 32+4 Haftasına uyumlu suyu iyi herşey yolunda dedi. 1900 olmuş kuzum. 2 haftada bir görüşelim dedi. Kan almamıştı o hastane hiç benden kan alalım bi dedi. 7 tüp kan aldılar inş sonuçlarda güzel çıkar. Plasenta içinde 36 da doğuma yakın vajinal bakıp kararı veririz normal mi sezaryen mi diye dedi. Sezaryen yapıcam zaten ben bakmasınada gerek yok artık özeldeki doktoruma söyledim normal yolu açılsa dahi sezaryen istiyorum diye

MaşaAllah miniğe sağ salim kavuşalım hepimiz inşaAllah
Bizim de dün kontrolümüz vardı, 34. Haftadayız, 2400 gram olmuş haftası ile uyumlu dedi çok şükür.
Ben de serklaj olduğu için 37 ye kadar dayanırsa 37 de dikişi alacak dr, sanki aldığı gibi doğum başlayacakmış gibi geliyor bana o yüzden gün saymaya başladım 3 Haftadan geriye doğru

Çok geçmiş olsun canım, şimdi nasıl oldun

Oy maşallah tosbik geliyo herhalde hayırlısıyla sağlıkla kucağına al kuzum 37 erken bi hafta değil allahtan gelirsede kendi bilir

Oy maşallah tosbik geliyo herhalde hayırlısıyla sağlıkla kucağına al kuzum 37 erken bi hafta değil allahtan gelirsede kendi bilir
Bakalım 37 ye kadar 3 kiloyu geçecek sanırım, sağlıklı olsunda 34 bile bizim için hayaldi, 37 ye çok şükür derim inşaAllah küvez olmadan da atlatırız canım

Ayyy görmemişim çok özür dilerim gece biraz zor geçti ama sabah daha iyi uyandım. Geçecek inşallah. 2 kilo vermişim 2 günde
Önemli değil kuzum sen ve bebiş iyi oğlumda
Sonunda taburcu oldum.
Gexmis olsun kuzum
Evet 37de çatı muanesi oluyor.ona göre veriliyor ama senin durum farklı biraz
Hahaha bende bütün hepsi pembis herkese de kız dedim yarın kontrol var sorayım bidaha
Benimde çok oluyor bebek baş aşağı pozisyondaysa kilo aldıkça vajinaya baskı yapar batma olur dedi doktorum ben 10 dakikadan fazla yürüyemiyorum sanki kaşıkla oyuyorlar içimi
Offf bende öyle 10dk yürümek işkence gibi geliyor.ya adım atamiom ya cisim gelio.
Maşallah canım inşallah sonuçlarında iyi çıkar
Maşallah cnm

Kızlar bu serbest t4 değeri neden düşer? Tehlikeli midir? Tsh referans aralığında ama serbest t4 referans aralığından düşmüş.

Ben dahiliyeye gidiyorum düzenli her gittiğimde bakıyorlar ona 5.4 çıktı hep artış olmadı.Galiba onun seyri de önemli.Şeker tablomda arada yüksek çıktığı olmuştu ama doktor diyetine uy dedi pazartesi tekrar gideceğim.Eğer yükselirse farklı bir şey söyler belki.6 nasıl bir değer bilmiyorumDiyete uyun siz yine genel olarak.Bu ara o kadar zorlanıyorum ki canım neler neler istiyor çok mutsuzum bu konuda

Benim de öyle aşağıya indi göbeğim hatta 1 haftayı geçmiştir yani her gün kontrol ediyorum bugün ne kadar inmiş diye psikolojim bozuldu resmen takip etmekten
Yatırdılar mı sizi sancı çıkıyordu sanırım iyisinizdir insallah, benimde yarın bu ara kasılma ve sancım arttı göbeğimde inince korktum doktorum cok rahat gerci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…