- 20 Mayıs 2024
- 578
- 2.467
- 28
Ben beyaz taşlı almayı düşünüyorum. zaten geceliğim su yeşili. kırmızı hiç olmazKızlar lohusa tacı terliği falan süslü püslü şeyler yaptıran var mıBen sadece taç almayı düşümüyordum ama renge karar veremedim kırmızı mı beyaz mı beyaz geceliğin üstüne hafif taşlı sade model beyaz taç düşünüyordum ama herkes kırmızı takılır diyor bilemedim
Ben yine de bebeğin seçtiğine inanıyorum geleceği günü. Sezaryen dahi olsa. Ay siz de hemen kavuşmak istemişsiniz. İnşallah sağlıkla olurBebiş ani bi süpriz yapmazda planlı sezeryan olursa günü biz belirliyoruzsanırım 7 ocak karar vericez
Geçmiş olsun canım çok şükürSonunda taburcu oldum.
Ewt bnde bi videoda izlemiştim planlıda olsa yinede bebek belirliyormuş o gün olmıcaksa bi aksilik falan çıkıyor gün değişiyormuş sağlıkla kavuşalımda gün çok önemli değilBen yine de bebeğin seçtiğine inanıyorum geleceği günü. Sezaryen dahi olsa. Ay siz de hemen kavuşmak istemişsiniz. İnşallah sağlıkla olur
Çok şükür ne söyledi doktorlar ? Senin bebe şekerden değil de genetik olarak öyle demek.Sağlıkla gelsinSonunda taburcu oldum.
Kızlar lohusa tacı terliği falan süslü püslü şeyler yaptıran var mıBen sadece taç almayı düşümüyordum ama renge karar veremedim kırmızı mı beyaz mı beyaz geceliğin üstüne hafif taşlı sade model beyaz taç düşünüyordum ama herkes kırmızı takılır diyor bilemedim
Benim de bi bu bide emzirme sütyeni vs kaldı bi karar veremedim. Trendyolda bakıyorum beğeniyorum, taçlarda terliklerde olumsuz yorumlar çok fazla. Bilemedim ne yapcağımıKızlar lohusa tacı terliği falan süslü püslü şeyler yaptıran var mıBen sadece taç almayı düşümüyordum ama renge karar veremedim kırmızı mı beyaz mı beyaz geceliğin üstüne hafif taşlı sade model beyaz taç düşünüyordum ama herkes kırmızı takılır diyor bilemedim
Yine de endokrinolojiye randevu al dedi. Ama şöyle şimdi Hb1Ac diye bir 3 aylık şeker ölçümü var ya benim o yüzde 6 çıktı. 6.5 ve üzeri olsan şeker olduğun kesin oluyormuş. 5.7 ve 6.5 arası galiba sınır ama nette gördüm. Doktor şekerin yok dedi gönderdi ama siz biliyor musunuz 6 nasıl?Çok şükür ne söyledi doktorlar ? Senin bebe şekerden değil de genetik olarak öyle demek.Sağlıkla gelsin
Kıyamam ya çok geçmiş olsun canımAyyy görmemişim çok özür dilerimgece biraz zor geçti ama sabah daha iyi uyandım. Geçecek inşallah. 2 kilo vermişim 2 günde
Çok sevindim gözün aydın kuzum rabbim bir daha gelmesi gerektiği zamanda yatmayı nasip etsinSonunda taburcu oldum.
MaşaAllah miniğeBugün benimde devlete kontrolüm vardı kızlar. 32+4 Haftasına uyumlu suyu iyi herşey yolunda dedi. 1900 olmuş kuzum. 2 haftada bir görüşelim dedi. Kan almamıştı o hastane hiç benden kan alalım bi dedi. 7 tüp kan aldılarinş sonuçlarda güzel çıkar. Plasenta içinde 36 da doğuma yakın vajinal bakıp kararı veririz normal mi sezaryen mi diye dedi. Sezaryen yapıcam zaten ben bakmasınada gerek yok artık özeldeki doktoruma söyledim normal yolu açılsa dahi sezaryen istiyorum diye
Çok geçmiş olsun canım, şimdi nasıl oldunKızlar benim cumartesi günü durduğum yerde 20lik dişim kırıldı enfeksiyon olma ihtimali olduğu için mecburen dün çekildi. Ameliyat gibi olmadı ama kökü kıvrık zor bir dişti 20 dk falan sadece dişi çıkarmak için uğraştılar. Bir de uyuşmadı o yüzden fazladan anestezi de verdi doktor. Ama çok ağrım var parol yetmiyorbir de işin garip tarafı her yerim ağrıyor. Dişim , boğazım , alt karnım , bacaklarım. Neden böyle oldu anlamadım. İnşallah hemen geçer. Su bile içerken canım açıyor şu an
Oy maşallah tosbik geliyo herhaldeMaşaAllah miniğesağ salim kavuşalım hepimiz inşaAllah
Bizim de dün kontrolümüz vardı, 34. Haftadayız, 2400 gram olmuş haftası ile uyumlu dedi çok şükür.
Ben de serklaj olduğu için 37 ye kadar dayanırsa 37 de dikişi alacak dr, sanki aldığı gibi doğum başlayacakmış gibi geliyor banao yüzden gün saymaya başladım 3 Haftadan geriye doğru
Bakalım 37 ye kadar 3 kiloyu geçecek sanırım, sağlıklı olsundaOy maşallah tosbik geliyo herhaldehayırlısıyla sağlıkla kucağına al kuzum 37 erken bi hafta değil allahtan gelirsede kendi bilir
2500 kilo üstünü bi sağlık sorunu yoksa almıyorlar küvöze canım korkma hayırlısı olcak inşallahBakalım 37 ye kadar 3 kiloyu geçecek sanırım, sağlıklı olsunda34 bile bizim için hayaldi, 37 ye çok şükür derim inşaAllah küvez olmadan da atlatırız canım
Önemli değil kuzum sen ve bebiş iyi oğlumdaAyyy görmemişim çok özür dilerimgece biraz zor geçti ama sabah daha iyi uyandım. Geçecek inşallah. 2 kilo vermişim 2 günde
Gexmis olsun kuzumSonunda taburcu oldum.
Evet 37de çatı muanesi oluyor.ona göre veriliyor ama senin durum farklı birazAy inşallah hepimiz atlatırız. Normal sezaryen kararı 37. haftada veriliyormuş bu arada. Pazartesi 36 haftalık olacağım. Ondan sonraki hafta öğrenirim. Minnak sayesinde sezaryen doğum olur inşallah. Yoksa bunlar beni normal doğurtacak.
Hahaha bende bütün hepsi pembis herkese de kız dedimAa kiz beraber doguralim
Bilmiyorum ki olabilir ama benden önde olan baya vardi sanki canim
Ayy kiz sus deliririm 3500 tl verdigim hastane cikişi koyar bana bi tek
Dogurmayi mi bekliyosun aşko senben 2 haftada bir gidiyorum nst basladi 33+1im 2 hafta sonra da her hafta alcak artik nst siklaşcak
Artik şafak sayiyoruz
Offf bende öyle 10dk yürümek işkence gibi geliyor.ya adım atamiom ya cisim gelio.Benimde çok oluyor bebek baş aşağı pozisyondaysa kilo aldıkça vajinaya baskı yapar batma olur dedi doktorum ben 10 dakikadan fazla yürüyemiyorum sanki kaşıkla oyuyorlar içimi
Maşallah canım inşallah sonuçlarında iyi çıkarBugün benimde devlete kontrolüm vardı kızlar. 32+4 Haftasına uyumlu suyu iyi herşey yolunda dedi. 1900 olmuş kuzum. 2 haftada bir görüşelim dedi. Kan almamıştı o hastane hiç benden kan alalım bi dedi. 7 tüp kan aldılarinş sonuçlarda güzel çıkar. Plasenta içinde 36 da doğuma yakın vajinal bakıp kararı veririz normal mi sezaryen mi diye dedi. Sezaryen yapıcam zaten ben bakmasınada gerek yok artık özeldeki doktoruma söyledim normal yolu açılsa dahi sezaryen istiyorum diye
Maşallah cnmMaşaAllah miniğesağ salim kavuşalım hepimiz inşaAllah
Bizim de dün kontrolümüz vardı, 34. Haftadayız, 2400 gram olmuş haftası ile uyumlu dedi çok şükür.
Ben de serklaj olduğu için 37 ye kadar dayanırsa 37 de dikişi alacak dr, sanki aldığı gibi doğum başlayacakmış gibi geliyor banao yüzden gün saymaya başladım 3 Haftadan geriye doğru
Ben dahiliyeye gidiyorum düzenli her gittiğimde bakıyorlar ona 5.4 çıktı hep artış olmadı.Galiba onun seyri de önemli.Şeker tablomda arada yüksek çıktığı olmuştu ama doktor diyetine uy dedi pazartesi tekrar gideceğim.Eğer yükselirse farklı bir şey söyler belki.6 nasıl bir değer bilmiyorumYine de endokrinolojiye randevu al dedi. Ama şöyle şimdi Hb1Ac diye bir 3 aylık şeker ölçümü var ya benim o yüzde 6 çıktı. 6.5 ve üzeri olsan şeker olduğun kesin oluyormuş. 5.7 ve 6.5 arası galiba sınır ama nette gördüm. Doktor şekerin yok dedi gönderdi ama siz biliyor musunuz 6 nasıl?
Ay çok beğendim fiyatı da çok iyiGinger Takı Doğal Kristal Taşlı Beyaz Gri Kadın Taç Saç Bandı Gelin Nişan Lohusa Kına Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Ginger Takı Doğal Kristal Taşlı Beyaz Gri Kadın Taç Saç Bandı Gelin Nişan Lohusa Kına yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben bunu aldım çok içime sindi tavsiye ederim :)
Yatırdılar mı sizi sancı çıkıyordu sanırım iyisinizdir insallah, benimde yarın bu ara kasılma ve sancım arttı göbeğimde inince korktum doktorum cok rahat gerciBenim de öyle aşağıya indi göbeğim hatta 1 haftayı geçmiştir yani her gün kontrol ediyorum bugün ne kadar inmiş diye psikolojim bozuldu resmen takip etmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?