Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Doktor kasık ağrısı rahim genişlemesinden olur korkma demişti bebekle ilgili bir problemde sancı, su, kanama, kasılma onlara dikkat et demişti canım belkide o yüzdendir

Evet işte ben de okudum o potansiyel şeker hastası olma durumunu. Bende şeker belirtisi olarak bebeğin büyük olması ve tatlı isteği dışında bir şey yok. Ama hastanede öyle bir diyet yaptım ki kilo vermişim resmen. Bildiğin aç kaldım. Açlık şekerim 64 birinci saat tokluk şekerim 96 çıktı bu sabah. Tokken bile açtım yani. Doktorlar da maşallah deyip diyete devam kararı ile yolladılar. Ben şeker olduğumu düşünmek istemezken 3 aylık kan şekeri ortalaması 6 gelince araştırdım benimki de gizli şekere mi ne giriyormuş gibi bir şeyler yazıyordu. Doktorlara sordum endokrine git dediler. Herhalde gidince öğreneceğim. Kasılma 3 gündür Nst'ye giriyorum hiç çıkmadı. Bundan sonra daha dikkat edeceğim ama sizin gibi. Eşim 25'inden önce doğurma diyor İzin alacak sonra üzerine babalık izni ile çakışmasın daha çok izin kullanabilsin diye ahahah Diyet bitti kutlaması da bize şart oldu bence. Hele siz uzun süredir neler çekmişsiniz, hiç anlamamışız.Allah yardımcımız olsun hakikaten.

Ben üniversite hastanesinde yattım, bence bilinçli bir tercih olmayabilir. Şeker konusunda aşırı tetikteler. Zaten çok az zamanımız kaldı. İnsüline gerek duymadan atlatırız umarım.

Arada mı yükseliyor yoksa genelde mi.Benim doktorum da birkaç kere önemli değil dedi
Arada yükseliyor. Kendi doktorum kendi hastanesindeki endokrin bölümüne yönlendirdi ben devlette randevu buldum gittim doktor bana bu değerler normal dedi endişelenecek birşey yok dedi. Bebeğin suyunu sordu iyi dedim. İnsülin kullandırmam dedi ama kendi doktorum beni çok korkuttu insülin kullanmak gerekebilir falan dedi bayağı korkuttu boş yere. Dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime kaçamak da yapıyorum tabi. Ama mesela diğer gruptaki annelre bakıyorum şekeri olmadığı halde bebeğin suyunun fazla olduğunu yazanlar var

Ben üniversite hastanesinde yattım, bence bilinçli bir tercih olmayabilir. Şeker konusunda aşırı tetikteler. Zaten çok az zamanımız kaldı. İnsüline gerek duymadan atlatırız umarım.
Öyle tabi ki benim en fazla 174 çıkıyordu tokluk kan şekerim endokrin doktoruda insüline gerek duymadı. Umarım sağlıklı bir şekilde atlatırız bu süreci

Nee tokluk eşit benim açlık olmuşHiçbir şey yemedin heralde gerçekten Erkek bebeler geç gelir diyorlar öyleyse biz daha bekleriz gibi.İzni bebiş gelince olsun da daha çok ilgilenir sizle de bebekle de Amiinnn Allah hepimizin yardımcısı olsun güzel bir şeyler yiyin de keyfiniz yerine gelsin

Ben kadın doğum için hem özel hem devlete gidiyorum.Dahiliye için devlete gittim.Özeldeki doktorum sonuçlarını ben de göreyim dedi arada yüksek çıktı ama dahiliye doktoru bir şey olmaz dedi dedim.O da evet o kadardan bir şey olmaz dedi.Suyu iyi kilosu da çok değildi diyet işe yarıyor dedi.Normalde başlarda suyu fazla gibi demişti.Ben dikkat etmeye başlayınca kendi kilo alma durumum da durdu.

Doktor kasık ağrısı rahim genişlemesinden olur korkma demişti bebekle ilgili bir problemde sancı, su, kanama, kasılma onlara dikkat et demişti canım belkide o yüzdendir
Evet canım bence de ondan, oğlumda çok kasılıyordum daha dün gibi aklımda o kasılmalar, bunda henüz öyle bişey yaşamadım. Şu an kafası midemde dönmeye çalışıyor belki de o yüzden ağrılar çekiyorum midem de ağzımda resmen sabahtan beri reniie maden suyu falan içtim ama sıfır etki

Kızlar ayıptır söylemesi ben basur olmuşum hayatımda ilk defa Bu da mı hamilelikten oldu nası geççek ki çok sızlıyor ya
Kuzenim doğum sonrası ameliyat oldum geçti demişti.patlican saplarını kaynatıp içiyorlardı sanırım.nette öyle görmüştüm.ama şuan yapabileceğin çok bsy yoktur doğum sonrası çaresine bak en iyisi.simdi krem fln idare et.

Kızlar ayıptır söylemesi ben basur olmuşum hayatımda ilk defa Bu da mı hamilelikten oldu nası geççek ki çok sızlıyor ya
Evet canım hamilelikten oluyor benim ilk gebeliğimde oldu hala var rahatsız etmiyor beni müdahale ettirmedim bende. Ama çok rahatsız ederse seni ufak bi operasyon.

Bende ilk hamileliğimde olmuştu hala var. Bi sıkıntı olmamıştı ama bu sefer arada kanama yapıyor

Kizlar özellikle gece uyurken derin nefes almakta zorlanan benden baska kimse var mi? Hem bel ağrısı hem de zor derin nefesler bitrdi beni. Yarin 33+0 olcam

Kizlar özellikle gece uyurken derin nefes almakta zorlanan benden baska kimse var mi? Hem bel ağrısı hem de zor derin nefesler bitrdi beni. Yarin 33+0 olcam
Az önce nefes alamadım kalbim sıkıştı sanki.sol tarafım pert gibi oldu.gexeleri sol burnum tikaniyor nefesim kesiliyor.soguk bı yere yatmazsam da geçmiyor.

Bende de öyle kasılmalar oluyordu karnım armut gibi oluyordu bazen yalanı kasılmalar dedi doktor panik yokmuş benimde migdem aşırı aşırı yanıyor artık illalh ettim dışarı çıkarken şurup şişesini yanıma alıp kafaya dikmeyi düşünüyorum yandığı zaman bide kızlar armut iyi geliyor sanırim yanarken yedim ayıptır söylemesi iyi gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…