Doktor kasık ağrısı rahim genişlemesinden olur korkma demişti bebekle ilgili bir problemde sancı, su, kanama, kasılma onlara dikkat et demişti canım belkide o yüzdendirKızlar benimde dün gece feci sancım oldu sağ kasığımda özellikle , dk tuttum 3 dk çok şiddetli 5.dk azaldı ama 15 dk sonra tekrar o şiddetli ağrı giriyordu. Yani o şiddetli ağrı devam etse direk hastaneye giderdim. Çokta uykum vardı sersem sersem dk tutmaya odaklanamadım ama yatakta bile dönemiyordum sabah uyandığımda da sağ bacağım kasık yerinden topuğa kadar çok ağrıyordu. Kahvaltı yapıp vitaminlerimi aldım magnezyumdan mıdır bilmem ama sonra ağrım geçti. Dr randevum da vardı ne güzel oğluşumu görecektim ama acil sezaryen çıkmış dr gitmiş benim muayene kaldı. Neyseki şu an iyiyim
Arada mı yükseliyor yoksa genelde mi.Benim doktorum da birkaç kere önemli değil dediEn fazla tokluk da 174 ü gördüm.
Evet işte ben de okudum o potansiyel şeker hastası olma durumunu. Bende şeker belirtisi olarak bebeğin büyük olması ve tatlı isteği dışında bir şey yok. Ama hastanede öyle bir diyet yaptım ki kilo vermişim resmen. Bildiğin aç kaldım. Açlık şekerim 64 birinci saat tokluk şekerim 96 çıktı bu sabah. Tokken bile açtım yani. Doktorlar da maşallah deyip diyete devam kararı ile yolladılar. Ben şeker olduğumu düşünmek istemezken 3 aylık kan şekeri ortalaması 6 gelince araştırdım benimki de gizli şekere mi ne giriyormuş gibi bir şeyler yazıyordu. Doktorlara sordum endokrine git dediler. Herhalde gidince öğreneceğim. Kasılma 3 gündür Nst'ye giriyorum hiç çıkmadı. Bundan sonra daha dikkat edeceğim ama sizin gibi. Eşim 25'inden önce doğurma diyoray bir doğuralım da sonra diyet bitti kutlaması yapalımKuzenimin gebelik şekeri vardı doğumdan sonra doktor her gün yürü yediklerine dikkat et potansiyel şeker hastasısın demiş.Şu an bunu düşünmek istemiyorum kendime liste yapıyorum yiyeceğim her şeyi bir ara sonra dikkat etmeye başlarım.Kasılma olarak doğruysa benim karnım sertleşiyor baya taş gibi oluyor ama bu sürekli ve düzenli değil.Bazen oluyor bazen olmuyor.Ayakta fazla kaldığım günler hele gece çok ağrım oluyor artık biraz daha dikkat ediyorum.
Vallahi hatırlamıyorum küçük bir sprey ama çok etkili, ecza çekmecesine bakayım duruyor mu diyeCanım spreyin adını biliyo musun?
Ben üniversite hastanesinde yattım, bence bilinçli bir tercih olmayabilir. Şeker konusunda aşırı tetikteler. Zaten çok az zamanımız kaldı. İnsüline gerek duymadan atlatırız umarım.Merhaba bende de gebelik şekeri var cihaz ile ölçüyorum her sabah. Ama endokrin doktoru çok yüksek değil insülin başlatacak kadsr kendi ksdın doğum doktorum da tam tersi beni çok korkutuyor bu konuda özel bi hastaneye gidiyorum zaten kadın doğuma. Bana biraz bilinçli olarak yapıyorlsr gibi geliyor hedefleri var sanırım bu doktorların o yüzden başka bölümlere yönlendirmeye ekstra harcamaya yönlendiriyorlar. Siz devlet hastanesinde mi yattınız ?
Arada yükseliyor. Kendi doktorum kendi hastanesindeki endokrin bölümüne yönlendirdi ben devlette randevu buldum gittim doktor bana bu değerler normal dedi endişelenecek birşey yok dedi. Bebeğin suyunu sordu iyi dedim. İnsülin kullandırmam dedi ama kendi doktorum beni çok korkuttu insülin kullanmak gerekebilir falan dedi bayağı korkuttu boş yere. Dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime kaçamak da yapıyorum tabi. Ama mesela diğer gruptaki annelre bakıyorum şekeri olmadığı halde bebeğin suyunun fazla olduğunu yazanlar varArada mı yükseliyor yoksa genelde mi.Benim doktorum da birkaç kere önemli değil dedi
Öyle tabi ki benim en fazla 174 çıkıyordu tokluk kan şekerim endokrin doktoruda insüline gerek duymadı. Umarım sağlıklı bir şekilde atlatırız bu süreciBen üniversite hastanesinde yattım, bence bilinçli bir tercih olmayabilir. Şeker konusunda aşırı tetikteler. Zaten çok az zamanımız kaldı. İnsüline gerek duymadan atlatırız umarım.
Nee tokluk eşit benim açlık olmuşEvet işte ben de okudum o potansiyel şeker hastası olma durumunu. Bende şeker belirtisi olarak bebeğin büyük olması ve tatlı isteği dışında bir şey yok. Ama hastanede öyle bir diyet yaptım ki kilo vermişim resmen. Bildiğin aç kaldım. Açlık şekerim 64 birinci saat tokluk şekerim 96 çıktı bu sabah. Tokken bile açtım yani. Doktorlar da maşallah deyip diyete devam kararı ile yolladılar. Ben şeker olduğumu düşünmek istemezken 3 aylık kan şekeri ortalaması 6 gelince araştırdım benimki de gizli şekere mi ne giriyormuş gibi bir şeyler yazıyordu. Doktorlara sordum endokrine git dediler. Herhalde gidince öğreneceğim. Kasılma 3 gündür Nst'ye giriyorum hiç çıkmadı. Bundan sonra daha dikkat edeceğim ama sizin gibi. Eşim 25'inden önce doğurma diyorİzin alacak sonra üzerine babalık izni ile çakışmasın daha çok izin kullanabilsin diye ahahah Diyet bitti kutlaması da bize şart oldu bence. Hele siz uzun süredir neler çekmişsiniz, hiç anlamamışız.Allah yardımcımız olsun hakikaten.
Ben kadın doğum için hem özel hem devlete gidiyorum.Dahiliye için devlete gittim.Özeldeki doktorum sonuçlarını ben de göreyim dedi arada yüksek çıktı ama dahiliye doktoru bir şey olmaz dedi dedim.O da evet o kadardan bir şey olmaz dedi.Suyu iyi kilosu da çok değildi diyet işe yarıyor dedi.Normalde başlarda suyu fazla gibi demişti.Ben dikkat etmeye başlayınca kendi kilo alma durumum da durdu.Arada yükseliyor. Kendi doktorum kendi hastanesindeki endokrin bölümüne yönlendirdi ben devlette randevu buldum gittim doktor bana bu değerler normal dedi endişelenecek birşey yok dedi. Bebeğin suyunu sordu iyi dedim. İnsülin kullandırmam dedi ama kendi doktorum beni çok korkuttu insülin kullanmak gerekebilir falan dedi bayağı korkuttu boş yere. Dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime kaçamak da yapıyorum tabi. Ama mesela diğer gruptaki annelre bakıyorum şekeri olmadığı halde bebeğin suyunun fazla olduğunu yazanlar var
Evet canım bence de ondan, oğlumda çok kasılıyordum daha dün gibi aklımda o kasılmalar, bunda henüz öyle bişey yaşamadım. Şu an kafası midemde dönmeye çalışıyor belki de o yüzden ağrılar çekiyorum midem de ağzımda resmen sabahtan beri reniie maden suyu falan içtim ama sıfır etkiDoktor kasık ağrısı rahim genişlemesinden olur korkma demişti bebekle ilgili bir problemde sancı, su, kanama, kasılma onlara dikkat et demişti canım belkide o yüzdendir
Şimdi kullanamazsak bile ilersi için lazım olur belki:)Vallahi hatırlamıyorum küçük bir sprey ama çok etkili, ecza çekmecesine bakayım duruyor mu diye
Kuzenim doğum sonrası ameliyat oldum geçti demişti.patlican saplarını kaynatıp içiyorlardı sanırım.nette öyle görmüştüm.ama şuan yapabileceğin çok bsy yoktur doğum sonrası çaresine bak en iyisi.simdi krem fln idare et.Kızlar ayıptır söylemesi ben basur olmuşum hayatımda ilk defaBu da mı hamilelikten oldu nası geççek ki çok sızlıyor ya
Evet canım hamilelikten oluyor benim ilk gebeliğimde oldu hala var rahatsız etmiyor beni müdahale ettirmedim bende. Ama çok rahatsız ederse seni ufak bi operasyon.Kızlar ayıptır söylemesi ben basur olmuşum hayatımda ilk defaBu da mı hamilelikten oldu nası geççek ki çok sızlıyor ya
Ben de ilk defa bunu yaşadım ya ne yapılır hiç bilmiyorum doktoruma söyleyeceğimKızlar ayıptır söylemesi ben basur olmuşum hayatımda ilk defaBu da mı hamilelikten oldu nası geççek ki çok sızlıyor ya
Bende ilk hamileliğimde olmuştu hala var. Bi sıkıntı olmamıştı ama bu sefer arada kanama yapıyorKızlar ayıptır söylemesi ben basur olmuşum hayatımda ilk defaBu da mı hamilelikten oldu nası geççek ki çok sızlıyor ya
Az önce nefes alamadım kalbim sıkıştı sanki.sol tarafım pert gibi oldu.gexeleri sol burnum tikaniyor nefesim kesiliyor.soguk bı yere yatmazsam da geçmiyor.Kizlar özellikle gece uyurken derin nefes almakta zorlanan benden baska kimse var mi? Hem bel ağrısı hem de zor derin nefesler bitrdi beni. Yarin 33+0 olcam
Bende de öyle kasılmalar oluyordu karnım armut gibi oluyordu bazen yalanı kasılmalar dedi doktor panik yokmuşEvet canım bence de ondan, oğlumda çok kasılıyordum daha dün gibi aklımda o kasılmalar, bunda henüz öyle bişey yaşamadım. Şu an kafası midemde dönmeye çalışıyor belki de o yüzden ağrılar çekiyorum midem de ağzımda resmen sabahtan beri reniie maden suyu falan içtim ama sıfır etki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?