• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Canım ben yirmilik ağrısını bilirim çok zor. Tabi gebelik öncesi yaşamıştım diş hastanesindeki doktorda acilde biz çekmiyoruz tekrar randevu al deyip ağrı kesici yazıp yollamıştı. Arveles bir tek işe yarıyordu onunda etkisi kısa sürüyordu, bir günde bir kutu bitirdiğimi bilirim. En son baktım ilaç midemi etkileyecek eczaneye gittim dedim bu ağrının çözümü var mı ? Eczacı bana bir sprey vermişti bunu ağrıyan dişine sık sonra tükür ağzında kalanı demişti. Bildiğin onu sıkınca rahatlıyordum uyuşturucu sprey gibiydi. Tadı da ağız çalkalama suyuna benziyordu. Tabi gebelikte kullanılır mı bilmiyorum ama sonuçta yutmuyorsun tükürüyorsun
Canım spreyin adını biliyo musun?

Kızlar merhaba burda sormuştum ağrım oluyor hafif hafif diye meğer baya kuvvetli sancım varmış pazartesi kontrol vardı hemen doktorum yatış verdi 3 gündür hastanedeyim ilaç serum veriliyor ama sancı ilaç etkisini kaybedince tekrar başlıyor 😢 35 inci haftadayız bugün dua edin 1 hafta daha dursun hamilelerin duası kabul olur 🤲
Çok geçmiş olsun 🌸🧡🙏🏻 merak etme Rabbimin izniyle bekler daha bebişin . Çok böyle olup 3. 4 hafta bekleyenler var.
Nasıl ağrılarınız vardı da yatış verdiler . Benim de var ağrılarım ama gitmedim hastaneye.

Ay sorma çok fenaymış yaaa. Bi sorayım eczaneye dediğin ilacı. Teşekkür ederimm 🫶🏻

Oyy maşallah kuzucuğa 🧿 kaç kg geldi ?

Nst de mi gördü 😮 nasıl görüyor ya oradan , tahlil sonucunda gerçekten enfeksiyon çıktımı peki ?

Dualarımız seninle canım , inşallah biraz daha durur bebiş ama doğsa bile endişelenme sağlıkla kucağına alacaksın inşallah 🙏🏻

Teşekkür ederimmm 🙏🏻 dün akşam ateşim çıktı öyle olunca kendi doktoruma da söyledim antibiyotik başladık. Gece biraz zor geçti bir anda üşüme titreme geldi sonra bir anda terledim falan ama şimdi daha iyiyim. Dişimin ağrısı devam ediyor ancak halsizlik kısmı gitti gibi.
Kuzum dün yazdim ama görmedin.gecmis olsun.nasil oldun daha iyi misin.

Hadi geçmiş olsun canım kalan zamanıda sağlıkla atlatırsın inşallah🙏🏻
Ay inşallah hepimiz atlatırız. Normal sezaryen kararı 37. haftada veriliyormuş bu arada. Pazartesi 36 haftalık olacağım. Ondan sonraki hafta öğrenirim. Minnak sayesinde sezaryen doğum olur inşallah. Yoksa bunlar beni normal doğurtacak.

Oyy maşallah 🧿 bana da her şey yolunda giderse 10 ocak tarihini vermişti dr um 🥰
Aa kiz beraber doguralim🤣
Yaaa ne güzel haber 🥰 artık mutlu sona yaklaşıyoruz inşallah 🧿🧡🌸grubun ilk günü belli olan sen mi oldun canım 🌸inşallah her şey gönlünden geçen gibi hatta daha güzel olur 🙏🏻😊
Bilmiyorum ki olabilir ama benden önde olan baya vardi sanki canim😍
Kizlar dün sosyal medyada gördüm.dogana kadar kız demişler cinsiyete.dogmus gelmiş erkek😱😱ben şok.😱 sağlıklı olsun önceliğimiz o tabi ama herşeyi pembis ayarladık. korktum bı an 🫣 🫡
Ayy kiz sus deliririm 3500 tl verdigim hastane cikişi koyar bana bi tek🤣🤣🤣
Kızlar ben en son 30+5 te muayene oldum, dr la konuşmadık ne zaman geleyim diye şu an 33+2 yim. Sizce bu hafta mı kontrole gideyim haftaya mı? İlk gebeliğimde de aynı dr a gidiyordum 32 den sonra muayene sıklığı artmıştı ve her gittiğimde nst ye sokuyordu. Şu an çok şükür bi sıkıntım yok ama bilemedim ne zaman gideceğimi
Dogurmayi mi bekliyosun aşko sen🤣🤣 ben 2 haftada bir gidiyorum nst basladi 33+1im 2 hafta sonra da her hafta alcak artik nst siklaşcak
Canım ya çok geçmiş olsun 😟 şimdi nasılsın daha iyi misin?

Maşaaalllaaaahh canım benim hadi hayırlı olsun ozaman şafak 36 diyelim mi sizin için 😍
Artik şafak sayiyoruz 🥲

Ay inşallah hepimiz atlatırız. Normal sezaryen kararı 37. haftada veriliyormuş bu arada. Pazartesi 36 haftalık olacağım. Ondan sonraki hafta öğrenirim. Minnak sayesinde sezaryen doğum olur inşallah. Yoksa bunlar beni normal doğurtacak.
Bizde yarın 35 e giriyoruz bi sonraki kontrolde doğum belli olur o zamn ama ben galiba planlı sezeryane karar veriyor gibiyim öyle olursa doktor 7 8 9 ocak gün seç demişti bakalım hayırlısı olsun sizinde riske sezeryan olur gibi geliyor normal deneyip riske atmazlar bnce

Kızlar bugün kontrole gittim. Tam 33 haftalık bebişim ve bir haftada 250 gr almış. Doktor güzel almış kilo dedi sevindim 🥰 36.haftada çatı muayenesi olacak. Herhalde nst de o zaman olur bilemedim ben daha hiç girmedim nst ye 😬 son bir ayda 4 kilo aldım elim yüzüm ödemli. Yumurta, laktoz ve gluten alerjim var. bu aralar yemeye çalıştığım için şiştim sanırım 😅

Bizde yarın 35 e giriyoruz bi sonraki kontrolde doğum belli olur o zamn ama ben galiba planlı sezeryane karar veriyor gibiyim öyle olursa doktor 7 8 9 ocak gün seç demişti bakalım hayırlısı olsun sizinde riske sezeryan olur gibi geliyor normal deneyip riske atmazlar bnce
Ay acaba hangi günü seçecek bebek, çok heyecanlı.

Kızlar benim göbeğim hep yukardan başlıyordu göğüs altından bugün aşağıda baya eşim ve annemde dedi var mı inen
Benim de öyle aşağıya indi göbeğim hatta 1 haftayı geçmiştir yani her gün kontrol ediyorum bugün ne kadar inmiş diye psikolojim bozuldu resmen takip etmekten

Kızlar selam ben de 33 haftalık oldum gün içerisinde rahim içene bıçak batması gibi sancılarım oluyor özellikle yürürken 10 dakikada 5 kere oldu dün şu anda da tekrar başladı sürekli değil ama ara ara bu şekilde oluyor bıçak batıyor gibi sizde de oluyor mu
Benimde çok oluyor bebek baş aşağı pozisyondaysa kilo aldıkça vajinaya baskı yapar batma olur dedi doktorum ben 10 dakikadan fazla yürüyemiyorum sanki kaşıkla oyuyorlar içimi

Kızlar selam ben de 33 haftalık oldum gün içerisinde rahim içene bıçak batması gibi sancılarım oluyor özellikle yürürken 10 dakikada 5 kere oldu dün şu anda da tekrar başladı sürekli değil ama ara ara bu şekilde oluyor bıçak batıyor gibi sizde de oluyor mu
Mesajı yeni gördüm. Evet bana da oluyor, doktor kafası ağırlık yapabilir kendine yer açıyordur dedi.

Ayyy görmemişim çok özür dilerim 🙏🏻 gece biraz zor geçti ama sabah daha iyi uyandım. Geçecek inşallah. 2 kilo vermişim 2 günde 🤷🏼‍♀️
Canım medicana acilde parol serum veriyorlar ilacından daha etkili emin ol birde tüm vücuda fayda ettiği için toparlıyorsun doktoruna danış benim ki onu önermişti migrenimde baya rahatlattı

Kızlar lohusa tacı terliği falan süslü püslü şeyler yaptıran var mı☺️ Ben sadece taç almayı düşümüyordum ama renge karar veremedim kırmızı mı beyaz mı🤦🏼‍♀️ beyaz geceliğin üstüne hafif taşlı sade model beyaz taç düşünüyordum ama herkes kırmızı takılır diyor bilemedim🤨

Back