Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Kardeşimiz kaçıncı haftada doğurmuştu acaba kızlar erken doğuyor diyorlar doğrumu gerçekten çevremde kız bebesi olan yok şuan

Kızlar erken doğuyor deniyor ama bence o hiç belli olmuyor ya, şuanda kardeşimin eşini doğuma almışlar o da kıza hamile ve 40+1 de
Kızlar ben olduğum günü biliyorum. Komik ama. Babam üniversite sınavına girecek diye işinden izin alıp annemin yanına gelmiş. O gece ben olmuşum. Babam sınava girmemiş dedem de aynı evde yasiyormus babama karin seni sınava göndermedi mi diye laf etmiş. Babam da ben sınava değil karımı görmeye geldim demiş. Sonra o gün ise geri dönmüş. Sonra ben ona göre hesap ettim neredeyse 42. hafta bitmek üzereyken doğmuşum Annem bu hikayeyi bu sene anlatti ben senelerdir sınavlara giriyorum. Senin hikayen bir sınavla başladı ondan bence diye dalga geçti benimle

Ben direkt öyle oturamam, skolyozum olduğu için dik duramıyorum öyle otururken. Hiç benlik bir test değilmiş. Ben de oturduğum yerde normal bacak bacak üstüne atmayı deniyordum
Ben de serklajdan dolayı 8 aydır eğilip kalkmıyorum yere oturmuyorum şuanda hayatta yapamam o hareketi, biz oturduğumuz yerden denemeye devam

Tam aynı kafa işte bizimkiyle. Ama ne güzel yapmışsın arkadaşım

Yere oturup ilk sağ sonra sol deniyorlar sanırım canım ayakladi uzatıp bacak bacak üstüne atmayı
Bı denicem inşallah yarın.
Kardeşimiz kaçıncı haftada doğurmuştu acaba kızlar erken doğuyor diyorlar doğrumu gerçekten çevremde kız bebesi olan yok şuan
Kardeşimde gebelik tansiyonu var.ilk kızı 32de oldu suyu bitmiş tansiyondan.ikinci kiz maşallah 39u geçti.dr u normal doğum bekler gibi suyunun faln gelmesini bekledi resmen.40hftaya randevu vermişti.
ama yataktan dönemiyoruz ya nasıl yapacağız var mı yapabilen

Ben yere öyle oturursam daha da kalkamam oturduğum yerden, öyle bir hantallık yüklendi
Bende kalkamiom ya eşim tutuyor elimden yada ordan burdan yapışarak kalkmaya calisiom.ayy oğlum bile elimden tutup kaldirmaya calisio.dur annecim ben sana yardım ediyim dio.ama yazık paşam daha 3 buçuk yaşında nasil kaldırsın beni

39'u bitirmek iyi de her bebek kendisi vaktini seçiyor bence. Sağlıkla gelsinler de artık annesi çok özledi bebek adamı
Sağlıkla gelsinler inşallah ben bu gece ilk defa rüyamda bebek emzirdigimi. gördüm çok değişik bir duyguydu bebeği emzirmeyi unutmuşum saatelrdir bide togbe yarabbbim

Sağlıkla gelsinler inşallah ben bu gece ilk defa rüyamda bebek emzirdigimi. gördüm çok değişik bir duyguydu bebeği emzirmeyi unutmuşum saatelrdir bide togbe yarabbbim
Ay bebek görüyorum ama yüzünü hep farklı görüyorum sanki. Senin de öyle mi? Ben sanki gördüğüm gibi doğacak diye uyanıp hemen hatırlamaya çalışıyorum. Ama hep kardeşim stabil şekilde bebeği aynı görüyor.

Saçma davranmışlar isme de karışmışlar bize de başta olumsuz yorum yaptı kayınvalidem ama isimli eşyaların siparişini verince alıştı artık adını söylerek bahsediyor bebişten.Ayrıca annen ne yapıp yapmayacağını ona mı soracak herkesin evinde kendi düzeni var bu senin ve annen arasında siz karar verirsiniz.Çok biliyorsa gelsin kendi toplasın yün döşek derdine düşene kadar ihtiyacın ne var diye sorsun.Aah ah malesef herkes böyle olumsuzluklar yaşıyor ama siz gayet her şeyin cevabını vermişsiniz tebrik ediyorum sadece bunlara fazla takılıp stres olmayın stres de şekeri artırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…