- 27 Kasım 2018
- 3.547
- 4.013
- 133
Yürürken bile özel bolgen açıyor adim atamiyorsun.cati ağrısı o cnm.gece donemion oda var.Galiba o bende de var. Sağından soluna dönemiyorsun ya gece. Alt tarafta vajinanda bir dolgunluk oluyor. O iste galiba çatı ağrısı. Bir de benim eltim bugün bana dedi ki göbeğin düşmüş senin biraz. Yani tam değil ama doğuma hazırlıyor vücudun kendini daha da düşer doğuma yakın dedi. Yeni bir şey öğrendim.
Bebek goguslerden aşağıda göbek kısmında duruyor ama bnm bu bebeğimde hep asagidaydi.kizlarda öyle oluyormuşAA evet gece sağa sola dönerken zorlanıyorum baya bende göbek düşmesi nasıl oluyor acaba ben göbeğim hep aşağıdaymis gibi geliyor bana
Canim ama uyku tulumlari elyaf. Yun ne güzel sağlıklı. Ben yünü cok severim. Hem terletmez hem sicak tutar. Dogaldan sasmamak lazimBu kv kedi anlamak.gercekten çok zorAllah sabır versin hamilelikte gerçekten insanın sinirleri yıpranıyor ama sen canıni hiç sıkma eşinle anlastiysan isim.konusunda gerisini boşver bizimkide yün yorgan yapmis bana attı resmini AA cok güzel eline sağlık dedim okadar şimdi ki çocuklar yorgan mi kullaniyor Allasen uyku tulumu çıktı dicektim demedim gene pamuk kalbim el vermedi
Miğde yanmam falan azaldimi canım öyle oluncada azaliyormus sanırımMesela eskiden direkt meme altından dolgun bir göbek başlıyordu. Şimdi biraz daha aşağıda daha dolgun, oralar az inmiş gibi.
İsim koymayı kendine hak görüyorsa işlere de yardım etsin bir zahmet. Siz benim annem adını koyacak deseniz ayaklanır ama bu tür ev işleri hep kızın ailesinden bekliyorlar . Benimkiler de aynı işte .Valla bir de her şeyi benim ailemden ve benden bekliyor. Benim eşim muhtemelen Ocak ayında başka bir şehre tayin olacak. Daha bebeğin kırkı çıkmamış olacak. Ben kırkı çıkmamış bebekle lohusa iken ev tasiyamam. Yazık zavallı annem de bana mı baksın bebeğe mi baksın evi taşıma işlerine mi? Bize sordu işte ne zaman tayin diye kaynanam ben de dedim ki Ocakta olabilir. Diyor ki ev gidecek mi? Evi de taşıyacak eşim dedim. Ne dese beğenirsiniz, ben de gidecek miymişim? Lohusa halimle kırkı çıkmamış minik bebekle ev tasimami bekliyor. Ben de ben o halde gidemem. Eşim gider evi taşır yerleştirir sonra gelir bizi alır belki. Ama bebek biraz büyüyene ve ben serbest çalışıyorum işlerimi yola koyana kadar eşimle annemlerin arasında gider gelirim artık iki şehir arası dedim. Garipsiyor. Ben eşyaları şimdiden kolileyecekmişim annem de yardım edermiş, taşınırmışız. Annem ya da gelirmiş benimle. Sanki annemin hiç başka çocuğu işi yok. Bu arada kendisinin en küçük oğlu 30 yaşında yani, işi gücü de yok. Hiçbir şeye yardım etmiyor bebeğin ismine karışacak haddi buluyor bir de. Ben de ben zaten 35 haftalık oldum, agirlastim yapamam annem de yapamaz dedim. Bunun keşke suratını görseydiniz, kıpkırmızı mi desem mor mu desem öyle bir şey oldu. Sana ne yani? Ben sana mı yap diyorum, illa oğluna bize yardim edeceksen sen gel kolile, topla, taşınmaya yardım et de mi? Ben onlar dese Ali ismini sevsem bile koymam, çünkü sinir oluyorum öyle emrivakilere. Sizin adınıza da üzüldüm
Ay Allah bilmiş de ona kız evlat vermemiş bence. Bazen verse anlardı diye düşünsem de genel düşüncem bu. Böyle derken üzülüyorum kızı olmayanlar da beni yanlış anlamasın. Benim de oğlum olacak. Ama şey diyor keşke bir kızım olsaydı ev işi yapardı. Eşim 3. çocuk erkek. Onu çok istemiş kız olsun kendisine ev islerinde yardim etsin diye ama olmamış. Ayrıca düşürmek de çok istemiş hoplayıp ziplamis ama düşmemiş. Bir de böyle anlatıyor rahat rahat.Ay kiyamam valla iyice sinir oldum kayinvalidene. Anneler maalesef ogullarina hic kiyamiyor. Kizlar da bi annenin evladi sonuçta. Ama kadin butun sorumlulugu kendisi aldigi gibi gelininden de bekliyor
Evet bende öyle yaparım dedim bulunsun en kotu altına sererim bigunbelkiCanim ama uyku tulumlari elyaf. Yun ne güzel sağlıklı. Ben yünü cok severim. Hem terletmez hem sicak tutar. Dogaldan sasmamak lazimkullanmasan bile al koy kenara. Yun gibisi yok.
Aaaa evet azaldı. Ama öyle sancı denecek bir şeyim yok. Kız yoksa doğuracak miyim acaba erkendenMiğde yanmam falan azaldimi canım öyle oluncada azaliyormus sanırım
Şu an senin kayınvalidene daha çok sinir oldum. Ne demek kafasına esen isimle seslenmek? Bu arada benimki de öyle aşırı net değil bence. Hiç sormasına gerek yoktu. Allahtan babası akıllı adam isim onermedi bilerek.Ay o kadar sıkıldım ki şu kocaların ailelerin her şeye müdahale etmesinden . Hiç sabrım yok .
Benim kv aklına ne eserse o isimle sesleniyor torunlarına . Hiç kimseye sormuyor . Eltim deli oluyor . Ben müsade etmicem diyorum ama benim eşim seninki gibi net de değil canım . Aman desinler ne olacak der. Ama ben hiç hoşlanmıyorum ya . Size de sanki sen mi doğuracaksın .
Aaaa evet azaldı. Ama öyle sancı denecek bir şeyim yok. Kız yoksa doğuracak miyim acaba erkenden
Ah canım benimki nasıl fena anlatılmaz yaşanır . Eltim sesini fe çıkaramıyor neler çekmiş .Şu an senin kayınvalidene daha çok sinir oldum. Ne demek kafasına esen isimle seslenmek? Bu arada benimki de öyle aşırı net değil bence. Hiç sormasına gerek yoktu. Allahtan babası akıllı adam isim onermedi bilerek.
Ben minnakımın kafasını sanki hissediyorum aşağılarda. Hatta hıçkırıklarinin yeri de aşağıda. Eskisine göre daha aşağıda olduğunu anlıyor gibiyim. Ama göbek meselesini kirk yıl düşünsem anlamazdım aşağıda duruyor falan.Yürürken bile özel bolgen açıyor adim atamiyorsun.cati ağrısı o cnm.gece donemion oda var.
Bebek goguslerden aşağıda göbek kısmında duruyor ama bnm bu bebeğimde hep asagidaydi.kizlarda öyle oluyormuş
Evet benim.gobegim en baştan beri aşağıda duruyor kızlarda oyledemekYürürken bile özel bolgen açıyor adim atamiyorsun.cati ağrısı o cnm.gece donemion oda var.
Bebek goguslerden aşağıda göbek kısmında duruyor ama bnm bu bebeğimde hep asagidaydi.kizlarda öyle oluyormuş
Gittim evet ama rahim boyu ölçmediler. Yarın gidip 3 gün kalacağım. 35 hafta da doldu diye acaba çatı muayenesi rahim boyu ölçme falan yaparlar mı diye merak ediyorum.Göbek aşağı düşünce miğde yanmasida azaliyormus diye duydum ben ama yediğin ictigime dikkat ediyorsan ondan da olabilir tabi bide göbek aşağı düşünce rahim boyu kisaliyormu acaba olcuyolar ya her kontrolde onuda merak ettim yakın zamanda gittinmi doktora
Kardeşimin 2 tane kızı var o söyledi banada.bende bilmezdim.ama midem bnm azdı resmen.ne zamandır bulantı oluyordu gexiyordu ama 2 3 gündür çok kötü hatta dün çok fena çıkardım.bugunde çıkacaktı ama izin vermedim.Evet benim.gobegim en baştan beri aşağıda duruyor kızlarda oyledemek
Çatı muanesi genelde 37de oluyor ama tabi belli olmazGittim evet ama rahim boyu ölçmediler. Yarın gidip 3 gün kalacağım. 35 hafta da doldu diye acaba çatı muayenesi rahim boyu ölçme falan yaparlar mı diye merak ediyorum.
Nasıl denicezKızlar şu meşhur video var ya internette dolaşan ayağını ayağının üstünden atabilirsen doğuma daha var atamazsan doğum yakın diyorlar ben atamıyorum ayağımı daha kaldırırken vajinama ağrı giriyor ya denediniz mi hiç
Nasıl denicez
Ben kafa degilde tekme hissediyorum sanki ya bı turlu çözemedim bu bebonun kafası nerde ayagi nerdeBen minnakımın kafasını sanki hissediyorum aşağılarda. Hatta hıçkırıklarinin yeri de aşağıda. Eskisine göre daha aşağıda olduğunu anlıyor gibiyim. Ama göbek meselesini kirk yıl düşünsem anlamazdım aşağıda duruyor falan.
Ay benim kayınvalıdem de öyle, aklına ne isim gelirse onunla sesleniyor güya şaka yapıyor.Ay o kadar sıkıldım ki şu kocaların ailelerin her şeye müdahale etmesinden . Hiç sabrım yok .
Benim kv aklına ne eserse o isimle sesleniyor torunlarına . Hiç kimseye sormuyor . Eltim deli oluyor . Ben müsade etmicem diyorum ama benim eşim seninki gibi net de değil canım . Aman desinler ne olacak der. Ama ben hiç hoşlanmıyorum ya . Size de sanki sen mi doğuracaksın .
37de yapıyorlar demişti bana özele giden bir arkadaşım ama istisnai durumlarda yaparlar belki tecrübeli arkadaşlar ne der çatı muayenesinden ben biraz tırsıyorum zaten kaç aydır fanfinifon da yok kapandı bütün heryerim sankiGittim evet ama rahim boyu ölçmediler. Yarın gidip 3 gün kalacağım. 35 hafta da doldu diye acaba çatı muayenesi rahim boyu ölçme falan yaparlar mı diye merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?