Yere oturup ilk sağ sonra sol deniyorlar sanırım canım ayakladi uzatıp bacak bacak üstüne atmayıNasıl denicez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yere oturup ilk sağ sonra sol deniyorlar sanırım canım ayakladi uzatıp bacak bacak üstüne atmayıNasıl denicez
Kardeşimiz kaçıncı haftada doğurmuştu acaba kızlar erken doğuyor diyorlar doğrumu gerçekten çevremde kız bebesi olan yok şuanKardeşimin 2 tane kızı var o söyledi banada.bende bilmezdim.ama midem bnm azdı resmen.ne zamandır bulantı oluyordu gexiyordu ama 2 3 gündür çok kötü hatta dün çok fena çıkardım.bugunde çıkacaktı ama izin vermedim.
Çatı muanesi genelde 37de oluyor ama tabi belli olmaz
ama yataktan dönemiyoruz ya nasıl yapacağız var mı yapabilenAy bunu duydum ama hiç izlememistim çok.komikmis gerçekten öylemi acaba denicez bakalım
Ben yere öyle oturursam daha da kalkamam oturduğum yerden, öyle bir hantallık yüklendiYere oturup ilk sağ sonra sol deniyorlar sanırım canım ayakladi uzatıp bacak bacak üstüne atmayı
Ben direkt öyle oturamam, skolyozum olduğu için dik duramıyorum öyle otururken. Hiç benlik bir test değilmiş. Ben de oturduğum yerde normal bacak bacak üstüne atmayı deniyordumBen yere öyle oturursam daha da kalkamam oturduğum yerden, öyle bir hantallık yüklendi
Altina da serince sicak tutarEvet bende öyle yaparım dedim bulunsun en kotu altına sererim bigunbelki
Ayyy evet sere serpile yatmayı çok özledim sağdan sola dönene kadar ,10 dk geçiyorama yataktan dönemiyoruz ya nasıl yapacağız var mı yapabilen
Kızlar ben olduğum günü biliyorum. Komik ama. Babam üniversite sınavına girecek diye işinden izin alıp annemin yanına gelmiş. O gece ben olmuşum. Babam sınava girmemiş dedem de aynı evde yasiyormus babama karin seni sınava göndermedi mi diye laf etmiş. Babam da ben sınava değil karımı görmeye geldim demiş. Sonra o gün ise geri dönmüş. Sonra ben ona göre hesap ettim neredeyse 42. hafta bitmek üzereyken doğmuşum Annem bu hikayeyi bu sene anlatti ben senelerdir sınavlara giriyorum. Senin hikayen bir sınavla başladı ondan bence diye dalga geçti benimleKızlar erken doğuyor deniyor ama bence o hiç belli olmuyor ya, şuanda kardeşimin eşini doğuma almışlar o da kıza hamile ve 40+1 de
Ben de serklajdan dolayı 8 aydır eğilip kalkmıyorum yere oturmuyorum şuanda hayatta yapamam o hareketi, biz oturduğumuz yerden denemeye devamBen direkt öyle oturamam, skolyozum olduğu için dik duramıyorum öyle otururken. Hiç benlik bir test değilmiş. Ben de oturduğum yerde normal bacak bacak üstüne atmayı deniyordum
Ay demekki pek doğru bilgi değil benim içimde hep bir korku var amaKızlar erken doğuyor deniyor ama bence o hiç belli olmuyor ya, şuanda kardeşimin eşini doğuma almışlar o da kıza hamile ve 40+1 de
Yani bence değil, kız kardeşimde kız yeğenimin 39 da doğurdu inşaAllah bizlerde zamanında doğururuz kızlarımızıAy demekki pek doğru bilgi değil benim içimde hep bir korku var ama
Ne erken ne geç vaktinde gelsinler hayırlısıylaYani bence değil, kız kardeşimde kız yeğenimin 39 da doğurdu inşaAllah bizlerde zamanında doğururuz kızlarımızı
39'u bitirmek iyi de her bebek kendisi vaktini seçiyor bence. Sağlıkla gelsinler de artık annesi çok özledi bebek adamıNe erken ne geç vaktinde gelsinler hayırlısıyla
Tam aynı kafa işte bizimkiyle. Ama ne güzel yapmışsın arkadaşımAy benim kayınvalıdem de öyle, aklına ne isim gelirse onunla sesleniyor güya şaka yapıyor.
Sadece torunlarına değil kendi eşine oğullarına diğer gelinine de öyle.
İlk evlendiğimizde bana hamide diye seslendi, diğer gelininede öyle sesleniyor onun için sıkıntı yoktu.
Bana bir kaç kez öyle seslendi, ben de anne benim adım Bahar, Hamide değil dedim.
Güldü, ben öyle çağırırım dedi, birşey demedim bir daha öyle seslenince asla bakmadım, bana sana diyorum dedi, ben de sana dedim ya adım Bahar diye, Hamide dersen bakmam kusura bakma dedim.
Bir daha da bana öyle seslenmedi 10 yıldır ve sınırlarımı çiğneyemedi
Böyle zamanlarda net bir tavır almak gerekiyor ki anlasınlar, yoksa istedikleri gibi davranmaya yüz buluyorlar.
Diğer gelini 21 senelik evli kadına hala adı ile seslenmiyor
Bı denicem inşallah yarın.Yere oturup ilk sağ sonra sol deniyorlar sanırım canım ayakladi uzatıp bacak bacak üstüne atmayı
Kardeşimde gebelik tansiyonu var.ilk kızı 32de oldu suyu bitmiş tansiyondan.ikinci kiz maşallah 39u geçti.dr u normal doğum bekler gibi suyunun faln gelmesini bekledi resmen.40hftaya randevu vermişti.Kardeşimiz kaçıncı haftada doğurmuştu acaba kızlar erken doğuyor diyorlar doğrumu gerçekten çevremde kız bebesi olan yok şuan
ama yataktan dönemiyoruz ya nasıl yapacağız var mı yapabilen
Bende kalkamiom ya eşim tutuyor elimden yada ordan burdan yapışarak kalkmaya calisiom.ayy oğlum bile elimden tutup kaldirmaya calisio.dur annecim ben sana yardım ediyim dio.ama yazık paşam daha 3 buçuk yaşında nasil kaldırsın beniBen yere öyle oturursam daha da kalkamam oturduğum yerden, öyle bir hantallık yüklendi
Sağlıkla gelsinler inşallah ben bu gece ilk defa rüyamda bebek emzirdigimi. gördüm çok değişik bir duyguydu bebeği emzirmeyi unutmuşum saatelrdir bide togbe yarabbbim39'u bitirmek iyi de her bebek kendisi vaktini seçiyor bence. Sağlıkla gelsinler de artık annesi çok özledi bebek adamı
Ay bebek görüyorum ama yüzünü hep farklı görüyorum sanki. Senin de öyle mi? Ben sanki gördüğüm gibi doğacak diye uyanıp hemen hatırlamaya çalışıyorum. Ama hep kardeşim stabil şekilde bebeği aynı görüyor.Sağlıkla gelsinler inşallah ben bu gece ilk defa rüyamda bebek emzirdigimi. gördüm çok değişik bir duyguydu bebeği emzirmeyi unutmuşum saatelrdir bide togbe yarabbbim
Saçma davranmışlar isme de karışmışlar bize de başta olumsuz yorum yaptı kayınvalidem ama isimli eşyaların siparişini verince alıştı artık adını söylerek bahsediyor bebişten.Ayrıca annen ne yapıp yapmayacağını ona mı soracak herkesin evinde kendi düzeni var bu senin ve annen arasında siz karar verirsiniz.Çok biliyorsa gelsin kendi toplasın yün döşek derdine düşene kadar ihtiyacın ne var diye sorsun.Aah ah malesef herkes böyle olumsuzluklar yaşıyor ama siz gayet her şeyin cevabını vermişsiniz tebrik ediyorum sadece bunlara fazla takılıp stres olmayın stres de şekeri artırırValla bir de her şeyi benim ailemden ve benden bekliyor. Benim eşim muhtemelen Ocak ayında başka bir şehre tayin olacak. Daha bebeğin kırkı çıkmamış olacak. Ben kırkı çıkmamış bebekle lohusa iken ev tasiyamam. Yazık zavallı annem de bana mı baksın bebeğe mi baksın evi taşıma işlerine mi? Bize sordu işte ne zaman tayin diye kaynanam ben de dedim ki Ocakta olabilir. Diyor ki ev gidecek mi? Evi de taşıyacak eşim dedim. Ne dese beğenirsiniz, ben de gidecek miymişim? Lohusa halimle kırkı çıkmamış minik bebekle ev tasimami bekliyor. Ben de ben o halde gidemem. Eşim gider evi taşır yerleştirir sonra gelir bizi alır belki. Ama bebek biraz büyüyene ve ben serbest çalışıyorum işlerimi yola koyana kadar eşimle annemlerin arasında gider gelirim artık iki şehir arası dedim. Garipsiyor. Ben eşyaları şimdiden kolileyecekmişim annem de yardım edermiş, taşınırmışız. Annem ya da gelirmiş benimle. Sanki annemin hiç başka çocuğu işi yok. Bu arada kendisinin en küçük oğlu 30 yaşında yani, işi gücü de yok. Hiçbir şeye yardım etmiyor bebeğin ismine karışacak haddi buluyor bir de. Ben de ben zaten 35 haftalık oldum, agirlastim yapamam annem de yapamaz dedim. Bunun keşke suratını görseydiniz, kıpkırmızı mi desem mor mu desem öyle bir şey oldu. Sana ne yani? Ben sana mı yap diyorum, illa oğluna bize yardim edeceksen sen gel kolile, topla, taşınmaya yardım et de mi? Ben onlar dese Ali ismini sevsem bile koymam, çünkü sinir oluyorum öyle emrivakilere. Sizin adınıza da üzüldüm