Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Ben daha dün denedim atabiliyorum ağrı olmadı Belki daha önce deneseydin yine atamazdın doğruluğu ne bilmiyorum

Ben yüzünü göremedim bu sefer küçük kafalı biseydi bı kere hamile kalmadan önce görmüştüm yüzünü sarışın bir bebek

Ya kullanmayacağım dediğin şeyi niye ısrarla yapmak istiyor boşuna hem sana hem kendine iş çıkarıyor isim konusunda da eşin biraz saçmalamış yani , konuştunuz anlaştınız ne demek belki değişir. Zaten zor karar verdi , sonuna kadar haklısın bence. güzel cevap vermişsin kayınvalidene de, tebrikler

3 34brc34 cnm biliyorum buradaki herkes bilincli anne herseyi biliyor ama soylemezsem icim rahat etmeyecek. İlk zamanlar yün yatak tehlikeli olabilir bebek icine gömulebilir. Uzmanlar zatrn sert yatakta yatırın diyorlar ya. O yuzden kullanmak icin bebisin biraz daha buyumesi lazim. Zaten kullanmayi dusunmuyorsun ama ne bileyim kullanmayi dusunen varsa belki

Ne gıcık bir davranış ben de ona sürekli başka isim söylerdim deli deliyi görünce değnek saklar misali

Sağlıkla gelsinler inşallah ben bu gece ilk defa rüyamda bebek emzirdigimi. gördüm çok değişik bir duyguydu bebeği emzirmeyi unutmuşum saatelrdir bide togbe yarabbbim
Benzer şekilde ben de gördüm çok tatli bir bebekti ama hep onu doyurmayı unuttuğumu gördüm Allah hayra yazsın annelik evhamları yükleniyor

Sağol canım aynen kullanmam ilk zamanda bulunsun dursun napim yapmış

Eşimle küstük yine . Bana diyor ki meslekte 20 yılımı dolduruyorum emekli olsam yaparsın? (maaşsız emekli olacakmış, yani emekli olacak, yaşını bekleyecek 12 yıl kadar sonra maaşa bağlanacak, bu arada ben çalışacam evi gecindirecem) . Daha önce bunun tartışmasını çok yaşadık, istifa edeyim diyordu, şimdi maaşsız emekli olayım diyor. Bende bunu yaptığın gün çocuklarımı da alır annemin evine giderim dedim, ben nolacam o zaman, ben sana güvenip emekli oluyorum dedi, bana ne guveniyorsun, ben sonuçta el kızıyım dedim. Küstü, 3 gündür küsüz, dün bayağı tartıştık, küstü çıktı gitti gece 11 gibi gelmiş eve, ben kanepede uyumuşum beni uyandırmamış bile geçmiş yatağa yatmış. Gece o kadar ağladım ki uyuyamadım ben napacam bu adamla kızlar Allah aşkına, dua edin bana

Canım benim çok yıpratma kendini de bebişini de ben de çok üzüldüm
Malesef eşinle ilgili olumlu söyleyecek hiçbir şey bulamıyorum. Çok tuhaf . Çocukları var sorumluluğu var nasıl böyle rahat olabilir . Senden başka güvendiği çok büyük bir birikimi falan varsa bilemem . Ki o zaman bile normal değil . Çalışmayıp ne yapacakmış . Ev işleri yapıp evde seni mi bekleyecek ben anlayamadım .

Çok teşekkür ederim, ben ona değil de daha çok eşime kızdım, onu da çözdük sayılır şükür ki. Yoksa artık ona alıştım.

Bu yıl tayin olma ihtimalimiz var, sırf tayin gitmeyelim diye emekli olacakmış. Herhangi bir birikimi yok

Bu yıl tayin olma ihtimalimiz var, sırf tayin gitmeyelim diye emekli olacakmış. Herhangi bir birikimi yok
Başka şehirde mi yaşamak istemiyor. Ailesi mi var şuan olduğunuz şehirde ? Ki öyle bile olsa yeni bebek gelecek dünyaya çalışabildiği kadar çalışması lazım.
Benim eşimde şuan olduğumuz şehir ailesine yakın diye gitmiyor buradan babası hasta diye.

Kizlar hastane cantasi videosu var mi begendiginiz link atsar misiniz?
Benim baktığım bir kaç tame vardı. Atıyorum onları canım.
Erkek anaları olarak kıralım şu döngüyü bi yerden başlamak lazım
Evet ya bu düzeni bizim bozmamız lazım ay bir de kaynanalarımıza benziyormuşuz , Allah korusun
Ya kisen erkek büyük problem gerçekten , hele seninkinin küsme konusu beni şoke etti. Ya bi de sen hamileyken bir süre çalışmayacakken adam emekli olmayı düşünüyor. Ne iş yapıyor şu an özel değilse ? İşinden memnun olmadığı için mi emekli olmak istiyor yoksa hiç çalışmak mı istemiyor ?

Amaç ne? Ticarete atılmayı vs mi düşünüyor? Ama her halükarda emekli olmak mantıklı değil. Birikiminiz de yokmuş. Çocuk da geliyor. Hangi mantıkla emekli olacak? Kadınlar çalışırken evde yatan adam en hazzetmediklerimden.. mantıklı hiçbir tarafı yok. Asla size güvenip emekli olmasın. Bunu net bir şekilde hissettirin ona çünkü işin ciddiyetinin farkında değil bence.

Emniyette çalışıyor eşim, ailelerimiz ile aynı sehirdeyiz. Bu yıl tayin olma durumumuz var buradan gitmeyelim diye emekli olacakmış, herhangi bir mesleği yok, yani emekli olursa yapacağı bişey yok, bir birikimimiz yok, evde oturacak ne yapacak başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…