Ben daha dün denedim atabiliyorum ağrı olmadıKızlar şu meşhur video var ya internette dolaşan ayağını ayağının üstünden atabilirsen doğuma daha var atamazsan doğum yakın diyorlar ben atamıyorum ayağımı daha kaldırırken vajinama ağrı giriyor ya denediniz mi hiç
Ben yüzünü göremedim bu sefer küçük kafalı biseydi bı kere hamile kalmadan önce görmüştüm yüzünü sarışın bir bebekAy bebek görüyorum ama yüzünü hep farklı görüyorum sanki. Senin de öyle mi? Ben sanki gördüğüm gibi doğacak diye uyanıp hemen hatırlamaya çalışıyorum. Ama hep kardeşim stabil şekilde bebeği aynı görüyor.
Ya kullanmayacağım dediğin şeyi niye ısrarla yapmak istiyor boşuna hem sana hem kendine iş çıkarıyorAkşam akşam sinirim bozuldu. Kaynanamlar beni iyi karşıladılar, işte bir şeye dokunmadım ya da sevdiğim şeyleri almışlar. Buraya kadar sorun yok. Kaynanam bebek için memleketten yün getirmiş. Yün döşek yapacakmış. Ben de annemin de teklif ettiğini ama bebeği yün döşekte yatırmayacağımı, ona uygun yatak aldığımı söyledim. Ardından illa yapacağım olmaz dedi. Ben de yaparsan yap ama yatirmam dedim. Geleceğim senin evinde yün döküp besige göre yapacağım diyor. Ben de besigin ölçüsünü söyledim burada yap getir benim evde yapma o zaman dedim. Bu kez de nasıl getireceğim nasıl yapacağım zaten kullanmayacaksin demeye başladı. Dedim evet sana yalan mı söyleyeceğim alınman gereken bir durum yok, teşekkür ederim ama senlik değil dedim, yine de surat astı. Sonra eşimin küçük yeğeni bebeğin ismini sordu. Dedim Ömer Alp. Kaynanam demesin mi Alp de neymiş ben Alp demem kim koydu. Dedim ben koydum. Demezsen deme ben de bebeğe öğretirim ismi ile seslenilmezse bakmaz Allah Allah. Neymiş benim ağzımla mi oluyormuş? Anasiyim ya olur dedim benim dememleSonra eşim Alp kesin olacak Ömer ismini de aşırı beğenmedim ama Alp'e uyumlu diye koydum diyor. Kaynanam kayinpederime gel bakalım torununun ismi ne olsun diye soruyor. Eşim de Alp'in önüne sonuna isim soruyor kayinpederime. Ben de herkesin yanında Alp'i ben koydum Ömer'i de eşim, biz bu konuda el sıkıştık çoktan dedim. Eşim de değişik değişik belki değişiriz diyor. Kayinpederim de siz çoktan koymuşsunuz diye naz ediyor. Ben de evet koyduk dedim. Tartışma böylece kapandı. Yola çıktık evimize giderken sanki hiç tartışmamışız gibi eşim canım cicim takılıyordu sinir oldum. Ben aileme asla bebeğin ismi ne olsun diye sormadım bile. Eşime aşırı sinir oldum, ailesine de kızdım. Gerçi en son ailesine sizin bize koyduğunuz isimler de güzel değil, Alp de zor bir isim değil ben seviyorum dese bile kızdım. Sen niye anlaştığımız bir şeyi tartışmaya açıyorsun ki, de mi yani?
Oğlan annesi oldukları için kendilerini bir şey sanıyorlar çünküNiye bu kaynanalar böyle ya genelde kız tarafının ailesi pek karışmıyor sıkıntı çıkaran hep onlar
Bence yoktur ya bi zararı , listerin kullanıyorum ben aradaKızlar hamilelikte ağız bakım suyu kullanan varmı zararı varmı acaba
Erkek anaları olarak kıralım şu döngüyü bi yerden başlamak lazımOğlan annesi oldukları için kendilerini bir şey sanıyorlar çünkü
Ne gıcık bir davranış ben de ona sürekli başka isim söylerdimAy benim kayınvalıdem de öyle, aklına ne isim gelirse onunla sesleniyor güya şaka yapıyor.
Sadece torunlarına değil kendi eşine oğullarına diğer gelinine de öyle.
İlk evlendiğimizde bana hamide diye seslendi, diğer gelininede öyle sesleniyor onun için sıkıntı yoktu.
Bana bir kaç kez öyle seslendi, ben de anne benim adım Bahar, Hamide değil dedim.
Güldü, ben öyle çağırırım dedi, birşey demedim bir daha öyle seslenince asla bakmadım, bana sana diyorum dedi, ben de sana dedim ya adım Bahar diye, Hamide dersen bakmam kusura bakma dedim.
Bir daha da bana öyle seslenmedi 10 yıldır ve sınırlarımı çiğneyemedi
Böyle zamanlarda net bir tavır almak gerekiyor ki anlasınlar, yoksa istedikleri gibi davranmaya yüz buluyorlar.
Diğer gelini 21 senelik evli kadına hala adı ile seslenmiyor
Benzer şekilde ben de gördüm çok tatli bir bebekti ama hep onu doyurmayı unuttuğumu gördüm Allah hayra yazsın annelik evhamları yükleniyorSağlıkla gelsinler inşallah ben bu gece ilk defa rüyamda bebek emzirdigimi. gördümçok değişik bir duyguydu bebeği emzirmeyi unutmuşum saatelrdir bide togbe yarabbbim
Bende onu kullanıyorum arkasında alkol yazıyordu daBence yoktur ya bi zararı , listerin kullanıyorum ben arada
Sağol canım aynen kullanmam ilk zamanda bulunsun dursun napim yapmış3 34brc34 cnm biliyorum buradaki herkes bilincli anne herseyi biliyor ama soylemezsem icim rahat etmeyecek. İlk zamanlar yün yatak tehlikeli olabilir bebek icine gömulebilir. Uzmanlar zatrn sert yatakta yatırın diyorlar ya. O yuzden kullanmak icin bebisin biraz daha buyumesi lazim. Zaten kullanmayi dusunmuyorsun ama ne bileyim kullanmayi dusunen varsa belki
Canım benim çok yıpratma kendini de bebişini deEşimle küstük yine. Bana diyor ki meslekte 20 yılımı dolduruyorum emekli olsam yaparsın? (maaşsız emekli olacakmış, yani emekli olacak, yaşını bekleyecek 12 yıl kadar sonra maaşa bağlanacak, bu arada ben çalışacam evi gecindirecem) . Daha önce bunun tartışmasını çok yaşadık, istifa edeyim diyordu, şimdi maaşsız emekli olayım diyor. Bende bunu yaptığın gün çocuklarımı da alır annemin evine giderim dedim, ben nolacam o zaman, ben sana güvenip emekli oluyorum dedi, bana ne guveniyorsun, ben sonuçta el kızıyım dedim. Küstü, 3 gündür küsüz, dün bayağı tartıştık, küstü çıktı gitti gece 11 gibi gelmiş eve, ben kanepede uyumuşum beni uyandırmamış bile geçmiş yatağa yatmış. Gece o kadar ağladım ki uyuyamadım ben napacam bu adamla kızlar Allah aşkına, dua edin bana
Çok teşekkür ederim, ben ona değil de daha çok eşime kızdım, onu da çözdük sayılır şükür ki. Yoksa artık ona alıştım.Saçma davranmışlar isme de karışmışlar bize de başta olumsuz yorum yaptı kayınvalidem ama isimli eşyaların siparişini verince alıştı artık adını söylerek bahsediyor bebişten.Ayrıca annen ne yapıp yapmayacağını ona mı soracak herkesin evinde kendi düzeni var bu senin ve annen arasında siz karar verirsiniz.Çok biliyorsa gelsin kendi toplasın yün döşek derdine düşene kadar ihtiyacın ne var diye sorsun.Aah ah malesef herkes böyle olumsuzluklar yaşıyor ama siz gayet her şeyin cevabını vermişsiniz tebrik ediyorum sadece bunlara fazla takılıp stres olmayın stres de şekeri artırır
Bu yıl tayin olma ihtimalimiz var, sırf tayin gitmeyelim diye emekli olacakmış. Herhangi bir birikimi yokCanım benim çok yıpratma kendini de bebişini deben de çok üzüldüm
Malesef eşinle ilgili olumlu söyleyecek hiçbir şey bulamıyorum. Çok tuhaf . Çocukları var sorumluluğu var nasıl böyle rahat olabilir . Senden başka güvendiği çok büyük bir birikimi falan varsa bilemem . Ki o zaman bile normal değil . Çalışmayıp ne yapacakmış . Ev işleri yapıp evde seni mi bekleyecek ben anlayamadım .
Başka şehirde mi yaşamak istemiyor. Ailesi mi var şuan olduğunuz şehirde ? Ki öyle bile olsa yeni bebek gelecek dünyaya çalışabildiği kadar çalışması lazım.Bu yıl tayin olma ihtimalimiz var, sırf tayin gitmeyelim diye emekli olacakmış. Herhangi bir birikimi yok
Benim baktığım bir kaç tame vardı. Atıyorum onları canım.Kizlar hastane cantasi videosu var mi begendiginiz link atsar misiniz?
Evet ya bu düzeni bizim bozmamız lazımErkek anaları olarak kıralım şu döngüyü bi yerden başlamak lazım
Ya kisen erkek büyük problem gerçekten , hele seninkinin küsme konusu beni şoke etti. Ya bi de sen hamileyken bir süre çalışmayacakken adam emekli olmayı düşünüyor. Ne iş yapıyor şu an özel değilse ? İşinden memnun olmadığı için mi emekli olmak istiyor yoksa hiç çalışmak mı istemiyor ?Eşimle küstük yine. Bana diyor ki meslekte 20 yılımı dolduruyorum emekli olsam yaparsın? (maaşsız emekli olacakmış, yani emekli olacak, yaşını bekleyecek 12 yıl kadar sonra maaşa bağlanacak, bu arada ben çalışacam evi gecindirecem) . Daha önce bunun tartışmasını çok yaşadık, istifa edeyim diyordu, şimdi maaşsız emekli olayım diyor. Bende bunu yaptığın gün çocuklarımı da alır annemin evine giderim dedim, ben nolacam o zaman, ben sana güvenip emekli oluyorum dedi, bana ne guveniyorsun, ben sonuçta el kızıyım dedim. Küstü, 3 gündür küsüz, dün bayağı tartıştık, küstü çıktı gitti gece 11 gibi gelmiş eve, ben kanepede uyumuşum beni uyandırmamış bile geçmiş yatağa yatmış. Gece o kadar ağladım ki uyuyamadım ben napacam bu adamla kızlar Allah aşkına, dua edin bana
Amaç ne? Ticarete atılmayı vs mi düşünüyor? Ama her halükarda emekli olmak mantıklı değil. Birikiminiz de yokmuş. Çocuk da geliyor. Hangi mantıkla emekli olacak? Kadınlar çalışırken evde yatan adam en hazzetmediklerimden.. mantıklı hiçbir tarafı yok. Asla size güvenip emekli olmasın. Bunu net bir şekilde hissettirin ona çünkü işin ciddiyetinin farkında değil bence.Eşimle küstük yine. Bana diyor ki meslekte 20 yılımı dolduruyorum emekli olsam yaparsın? (maaşsız emekli olacakmış, yani emekli olacak, yaşını bekleyecek 12 yıl kadar sonra maaşa bağlanacak, bu arada ben çalışacam evi gecindirecem) . Daha önce bunun tartışmasını çok yaşadık, istifa edeyim diyordu, şimdi maaşsız emekli olayım diyor. Bende bunu yaptığın gün çocuklarımı da alır annemin evine giderim dedim, ben nolacam o zaman, ben sana güvenip emekli oluyorum dedi, bana ne guveniyorsun, ben sonuçta el kızıyım dedim. Küstü, 3 gündür küsüz, dün bayağı tartıştık, küstü çıktı gitti gece 11 gibi gelmiş eve, ben kanepede uyumuşum beni uyandırmamış bile geçmiş yatağa yatmış. Gece o kadar ağladım ki uyuyamadım ben napacam bu adamla kızlar Allah aşkına, dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?