• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    83
Yeni gebeliğin vasinda ne yapsam şekerim dusmuyordu. insülin direncini kırmak için laktoz da bir srker diye süt ürünlerini çıkardım. hergun grip olan burnu tıkanıp nefesi tıkanan ve alerjik döküntüler döken ben bir anda hepsinden kurtuldum. uzun bir sure süt ürünleri tuketmedim çok rahattım. öyle anladık alerji olduğunu son zamanlarda laktozsuz ürünler almaya başladım. 20 gündür filan peynirde yoğurtla çok sorun olmadı ama hastalık başlamadan önce iki bardak sür içtim ve mahvoldum. yine tamamen çıkardım işte.

gebelikte on plana cikti ama bence daha hafif düzeyde hep vardı. gebelikte pik yapti
Anladım canım. Yapıcak bişey yok sağlık daha önemli zaten az kalmış. Vitaminlerle onu dengelersiniz artık.

geçmiş olsun ben bir bardak suya 1 limon sıkıp içiyorum baya düşürüyor son kontrolde doktorum tansiyon ilacı başladı adalat crono kontrol altında tutmak için gece yükselmez inşallah biraz da su içersiniz korkmayın

limonu kaşığa sıkıp direk icin. bol su içmeye çalışın. insALLAH yükselmez. birseyi stres yaptıysanız kafanızı rahatlatmaya çalışın. cok gecmis olsun.
teşekkürler kızlar. limonlu suyla ve bol suyla düşürdük en son 116-65 e indi çok şükür çıkmadı şu an içiin bi daha.
Kızlar ben gripten ölüyorum. Öksürük de var. Tüm vücudum ağrıdan kırılıyor. Ben kendimi nasıl toparlarım bildiğiniz doğal tarifler var mı?
Ya boğazımdan bildiğin ıslık sesi geliyor uyuyamıyorum sinir oldum
çok geçmiş olsun ben atlattım öyle bi. doktorum ilaç ismi vermeden tıkanıklık için okyanus suyu önermişti. boğazda bişey varsa majezik sprey kullanabilirsin demişti. ateş olursa acil gel dedi bunları kullanabilirsiniz farklı bi durumunuz yoksa. bol limonlu su, meyve ve pastille geçirdim ben.

Anladım canım. Yapıcak bişey yok sağlık daha önemli zaten az kalmış. Vitaminlerle onu dengelersiniz artık.
solgar magnezyum calsium dvit kombosunu kullanıyorum. bebisim güçlü tekmeler atıyor zaten tek kalsiyum kaynağı süt ürünleri değil. yeşil sebze de çok tüketiyorum dengeleniyordur

Merhabalar
Foruma kayıt olup aynı hal ve duyguları yaşayan anne adaylarıyla bir arada olmayı geç akıl etsemde nihayetinde buradayım :)
Rabbim herkese kolay, gönlünce geçen doğum nasib etsin.
33+5 günden, gece uykularının azaldığı haftalardan herkese hayırlı geceler diliyorum😊

solgar magnezyum calsium dvit kombosunu kullanıyorum. bebisim güçlü tekmeler atıyor zaten tek kalsiyum kaynağı süt ürünleri değil. yeşil sebze de çok tüketiyorum dengeleniyordur
Oho benden sağlıklı beslendiğin kesin. 😃😃 merak etme bebek kalsiyumu her türlü alır. Bedeninden eksiltir gene alır.

Merhabalar
Foruma kayıt olup aynı hal ve duyguları yaşayan anne adaylarıyla bir arada olmayı geç akıl etsemde nihayetinde buradayım :)
33+5 günden, gece uykularının azaldığı haftalardan herkese hayırlı geceler diliyorum😊
hosgeldin aramıza 🥰 sağlıkla kucağına almak nasip olsun sana ve hepimize. uyku yok uyku neydi unuttum ben

Oho benden sağlıklı beslendiğin kesin. 😃😃 merak etme bebek kalsiyumu her türlü alır. Bedeninden eksiltir gene alır.
tanı gerekirse disten kemikten alıyor sağlıklı besleniyorum ama doğum yaklaştı ya ödem yapmaya başladım. salı günü kontrolüm var. bakalım bir sorun çıkmaz umarim

Merhabalar
Hoş geldiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Uyku problemi hepimizin derdi 😀

tanı gerekirse disten kemikten alıyor sağlıklı besleniyorum ama doğum yaklaştı ya ödem yapmaya başladım. salı günü kontrolüm var. bakalım bir sorun çıkmaz umarim
Valla kızım dişimden almıştı. Ön dişim kırıla kırıla hal oldu . Dolgu yaptım. Bunda yoğurdun sütün dibine vurdum. Tabi o zaman doktorum bana vitamin falan da vermedi. 37 haftandasın şişlik çok normal canım.

hah işte ondan o yok uğramadı henüz cin gibiyim bebem de böyle olmasa bari ama tepiniyor icerde
Bişey diyim mi. Hep ilkimden örnek veriyorum ama tek tecrübem o çünkü. 😅😅 sabah erken saatlerde uyanırdım. Gündüz takılırdım. Sabaha karşı 5te uyanırdım. Kızım doğunca aynen böle bir uyku düzeni vardı 🤣🤣

Valla kızım dişimden almıştı. Ön dişim kırıla kırıla hal oldu . Dolgu yaptım. Bunda yoğurdun sütün dibine vurdum. Tabi o zaman doktorum bana vitamin falan da vermedi. 37 haftandasın şişlik çok normal canım.
evet normal tabi daha da silecek ama dr kilo aldın diye kızacak bu sefer de artık o da anlayışlı olsun

Bişey diyim mi. Hep ilkimden örnek veriyorum ama tek tecrübem o çünkü. 😅😅 sabah erken saatlerde uyanırdım. Gündüz takılırdım. Sabaha karşı 5te uyanırdım. Kızım doğunca aynen böle bir uyku düzeni vardı 🤣🤣
e öyle herkes kendi tecrübesini biliyor benim kızım da öyleydi. gündüz kaç defa asmye gidip yaşıyor mu diye kalbini dinletti bana gece uyumazdi tepinirdi. 9 yaşında hala gece uykusu yok zorla yatırır uyuturuz

e öyle herkes kendi tecrübesini biliyor benim kızım da öyleydi. gündüz kaç defa asmye gidip yaşıyor mu diye kalbini dinletti bana gece uyumazdi tepinirdi. 9 yaşında hala gece uykusu yok zorla yatırır uyuturuz
Heh işte benimki 5 buçuk yaşında zorla uyuturum. Ama uyudumu asla uyanmaz. Uykusuzluğa dayanıklı. Bıraksan uyumayada dayanıklı aynı anası 🤣🤣

Kızlar hepimiz garipten kırılıyoruz galiba bende çalışabilir raporuyla çalışıyordum ama 14 ünde doktor kontrolüm var artık çalışamayacak gibiyim hastalık çok yordu beni ne öksürük geçti ne boğaz ağrısı eklem ağrısı ve burun akıntısı da yanında eşantiyon 😢

Back