• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Kızlar merhaba. Biliyorsunuz doğum yaptım , bugün 7. Günümüz. Bebekli hayata adapte olmaya çalışıyorum telefonu elime alamıyorum. Hem evimiz kalabalık hem yeni bebek falan baya zorlanıyorum o yüzden giremedim foruma da hiç. Ama her şey yolunda gidiyor çok şükür iyiyiz biz
Maalesef yazışmaları okuyamadım o yüzden Doğum yapan arkadaşlarım Beni etiketleyerek bebek kaçıncı haftada doğdu , doğum tarihi , boy , kilo ve bebeğin ismi bilgilerini verirse tabloyu doldurayım 🌸
İnşallah en kısa sürede sahalara dönüş yapacağım 😂
Merhaba 🥰
(39+5 )10.01.2025 saat 02.22 de oğlum Sefa💙 kilosu 3430 gr / boyu 49 cm dünyaya geldi.Rabbim diğer arkadaşlara da nasip etsin sağlıkla inşallah 😍

Bana yine bir enerji geldi bütün evi temizlettim temziletemedigim yerleri de ben temizledim 😅 bornozlara varana kadar yıkadım sabah serilecek. Duşumu aldım temizliğimi yaptım...... Oğlumda da böyle olmustu gece aniden suyum geldi doğuma gittim hatta o günün sabahı doktor randevum vardi günü kesinleştirecektik. Şimdi yine yarın randevum var ve günü kesinleştirecez. Ben farkında olmadan o gün gibi temizlik yaptım duş aldım uzun uzun...... Bu benzerlik beni korkutuyor 🤣
Cnm bornozlar yikandi sabah serilecek demissin dikkatimi cekti. Bir yerde bir uzman ki artik herkes uzman ama neyse bu mantıklı geldil bana. İslak camasir sekiz saatte kuflenmeye baslar demisti. O yüzden gozle gorulmese bile kuflenmeye baslamamasi icin camasiri islak birkamayacakmisiz. Rabi takdir senin

Ağrı değil yanma oldu bende.oglumda özelde yaptım uyustuktan sonra taktirmistim ama kızımda devlette yaptım doğumu söyledim ama hemşire dinlemedi öyle enfeksiyon kaparsin dedi bilmem doğru mu 🥴

Amin inşallah canım sağol.sizin de inşallah.gunes ışığında tutun diyorlar limonlu su şekerli su diyorlar ama çok sarıysa bunlar çözüm etmeyebilir.gunubirlik yatirsa yine de faydası olur heralde.

Geçiyor geçiyor merak etme.dogurana kadar mide yanması bulantısı çekmiş biri olarak söylüyorum 🥴

Gözün aydın canım 🤗 Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲 hosgelmis Mustafa Kemal 🤗🤗🥰

Allah'ım şifa versin cnm.o mastit ne lanet bsy.oglumda sürekli olurdum.bebegin emmezse yada az emerse her emzirme sonrası makinayla kontrol et var mı yok mu die.zaten bı dahaki emzirmeye inecek.bide göğsünde yara vs olduğunda da mastit oluyorsun.gogus kremi kesin kullan.ben de oğlumda antibiyotik kullanmadan atlatamazdim.gogsum şiş ve kıpkırmızı olurdu.
Sağ olasın canım benim

Kızlar tebrik mesajlarınız için herkese çok teşekkür ederim tek tek cevaplayamadım kusura bakmayın 🙈 emzirme olayı sorunmuş gerçekten inşallah hepinizin bol bol sütü olur 🙏🏻🙏🏻 benim sütüm hala gelmedi. Milanı 2 saatte bir her meme 20 dk olacak şekilde emzirmeye çalışıyorum ancak yetmediğini düşünüp mama takviyesi verdim kendi insiyatifimle. Hastanede ki hemşireler mamaya gerek yok doyuyordur o falan demişlerdi. Çocuk doktoruna da çıkarken vereceğimiz mama miktarını falan sormayı unutmuşuz , ilk kontrolümüz yarın.
Şimdi benim tecrübeli annelere şöyle bir sorum var ; Dün toplam 40 cc mama içti , biraz önce bezini açtığımda çişinde kırmızı noktalar gördüm bu da doymadığına işaretmiş. İki göğsümü de 20 şer dakika sağdım ama 1 nokta kadar bile süt gelmedi yani aslında ben çocuğu emzirdiğimi düşünürken hiç bir şey vermiyormuşum. Benim süt gelene kadar mamayı günde ne kadar vermem lazım , bilen var mı ? Lütfen aydınlatın beni
Bende hastannede ilk gün sütüm var sanıyordum bi sıktım gögsümü süt yok anında hemşireden mama istedim kan uyuşmazlığı olduğu için sarılık büyük risk olduğu için aç kalmasın istiyordum iyikide öyle yapmışım 3. Güne girdim sütğm yeni yeni çoğalıyor senin kaçıncı günde geldi neler yaptın canım

Bende hastannede ilk gün sütüm var sanıyordum bi sıktım gögsümü süt yok anında hemşireden mama istedim kan uyuşmazlığı olduğu için sarılık büyük risk olduğu için aç kalmasın istiyordum iyikide öyle yapmışım 3. Güne girdim sütğm yeni yeni çoğalıyor senin kaçıncı günde geldi neler yaptın canım
Bana bestlak damla çok iyi geldi. Sarılıkdan korktuğum için hastanede ilk geceden mamayı verdik biz dediğin gibi. Eve çıktığımız gün internetten görüş bestlak damla aldım ona başladım ertesi gün etki etti. Yani 3. Gün sütüm geldi. Birde marul ve dereotu yiyorum bol bol. Ama hala emzirme + mama şeklinde devam ediyoruz sadece emmeyle doymuyor çünkü.

Back