Kızlar meme ucum olduğu halde bebeğim güzel tutamadı hastanedeki hemşirenin önerisiyle göğüs ucu aldım.Keşke önceden alsaymışım dedim daha rahat çekiyor onunla diğer türlü tutturmaya çalışırken canım daha çok acıyordu.Lansinoh göğüs ucu kremi önerdi.İki farklı damla önerdi sütümü artırması için eczacına danışarak kullan hangisi senin için daha iyi olursa onu versin dedi.Uykusuzluk asla gözüme gelmiyor bebeğim göğsüme geldiği zaman o kadar huzur buluyor ki ten tene temasın ne kadar önemli olduğunu anladım.Eşim de yapmaya çalıştı pek başarılı olamadı ama tekrar deneyeceğiz

Sezaryen cuma oldum hala kalkarken zorlanıyorum inşallah en kısa sürede kendimi toparlarım

Doğumdan önce 75 76 gibiydi kilom bugün 71 çıktım.Bebişim 3500 doğdu ama karnım ufaktı nasıl sığmış oraya anlamadım

Anne çayları oluyormuş onların kullanım amacı nedir tam olarak kullananlar var mı ? Doğum yapacak arkadaşlar hepinizin süreci çok güzel geçsin sağlıkla gelsin bebekleriniz

Ne kadar ağrınız olursa olsun bebeğiniz gözlerinizin içine bakıp emerken ve sizin teninize değdinde sakinleştiğini gördüğünüzde acınızı asla hissetmiyorsunuz.Uykusuzluk gözünüze gelmiyor.Tuvaletten çıkmıyordum bir daha tek seferde idrarımı yapamayacağım sanmıştım ama hepsi geçiyormuş