Benzerini yaşadık bizde, ilk oğlumun ismini eşim koydu hiç istememe rağmen çok ısrarcıydı diye onu kırmadım 2.nin adını sen koyarsın demişti. Ben bi türlü isim beğendiremedim beyefendiye , en son Aras ta anlaşmıştık hatta önüne dedesinin adını koyacaktık babasının da gönlü olacaktı Yusuf Aras diye Yağız Efe de seçenekler arasındaydı. Sonra eşimin ailesi bize geldi memleketten vay efendim ilk çocukta sormadığımız için alınmış kayınvalidenin demesine göre ki kayınbabam öyle bi insan değil neyse hep birlikte otururken eşim babasına demesin mi baba ne koyalım biz bulamadık sen koy diye, kayınbaba da naz etti aras ı duyunca Aras kargo diye espri yaptı ( aynını eşimde yapıyor) sonra karışmam falan dedi eşim bi adım daha ileri gitti senin adını koyalım baba dedi kayınbabamın adı da Mehmet Veysi
ordan kayınbabam öyle olmaz veysi koyarsak ayrımcılık olur iki dedenin de adı olsun madem Mehmet Efe olsun dedi. Eşim havalara uçtu babasına isim koydurdu diye ben orda aşırı sinir oldum tabi tartışma çıkmasın diye bişey demedim ama sonradan eşimin başını yedim onun da savunması şöyle Mehmet senin babanın adı Efe de senin koyduğun isimlerden daha ne istiyorsun, ya tamam da ben sana babamın adını koyalım dedim mi
kendin çaldın kendin oynadın ismi bi yandan ben koymuş gibi oldum, ben yine kabul etmedim ama vay efendim bu ismi koymazsak babası çok alırnırmış hep Mehmet Efe nasıl diye soruyormuş ona babasınu kıramadı karısnı kırdı böylelikle. Kayıbabamın üstümüzde emeği çok büyük, ilk gebeliğim tüp bebekle oldu bütün masrafları karşıladı yol parasına kadar o yüzden sesimi çıkarmadım yoksa asla sordumazdım bile ahhh bu kocalar..