- 21 Aralık 2023
- 1.227
- 2.606
- 53
- 28
Bence de git devlette yaptır. Ben şu an öyle ilerliyorum. Tahliller devlette muayene özelde. Diğer meselede idrar yolu enfeksiyonu bu kadar ağrı yapar mı bilemedim. Benim lökosit 422 ama çok fark etmiyorum ben. Ağrı falan olmuyor.Canım 17. Haftadaki ağrı ile aynı olunca korktum da çünkü yine kasıklarımda adet sızısı gibi ağrı var .
Ben en son yaptıralı 1 ay oldu 29. Haftadaydım ama onu da kendim devlette gidip yaptırdım. Özeldeki doktorum hiç istemiyor rahatlıktan ölecek hanfendı
Sabah aklımdan geçtin biliyor musun inşallah iyilerdir bayadır yazmıyor dedim sevindim iyi olmasına daha iyi olun inşallah dualarımdasınızLütfen dua etmeye devam edin, yoğun bakım süreci devam ediyor
Canım kaçıncı hafta maşallah size amin inşallah sağlıkla zamanında gelsin bebişlerimizKızlar bizim bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür her şey yolunda , beyefendi göstermedi kendini
Maşallah boyu uzun baya. Kilosu da haftasına göre ilerde ama doktor boyu ve kilosu orantılı, tombiş bir bebek değil dedi. 49 cm , 2820 gr çıktı. Bizim doktorumuz her seferinde özellikle kilo için üzerine bastıra bastıra bunlar makinenin ölçtüğü istatistik değerler yanılma payı var diyor. Bir sonraki gittiğimizde doğum tarihini konuşacakmışız. Ocak başını hedefliyorum dedi. İnşallah sorunsuz bir şekilde ocağı görürüz
Sağlık ocağına gittiğimde belirli tarihler vermişlerdi, o tarihlerde gidip yaptırıyorum. İlk başlarda ayda birdi. En son ekimde gittim bir dahaki aralıktagünaydın kızlar
Ne sıklıkla kan ve idrar tahlili yaptırıyorsunuz ?
Doktorunuz istiyor mu ?
Benimki hiç istemiyor da acaba kendim mi yaptırsam . Adet sancısı gibi ağrılar olur bende en son 17. Haftada olmuştu idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı da . Acaba şuan olan yalancı doğum sancısı mı enfeksiyon mu bilemedim .
Sana tavsiye aile sağlığı merkezinde aylık yada haftalık tahlil yaptırabilirsin. Kan ve idrar için.Canım 17. Haftadaki ağrı ile aynı olunca korktum da çünkü yine kasıklarımda adet sızısı gibi ağrı var .
Ben en son yaptıralı 1 ay oldu 29. Haftadaydım ama onu da kendim devlette gidip yaptırdım. Özeldeki doktorum hiç istemiyor rahatlıktan ölecek hanfendı
Benim dr umda istemiyor hep ben teklif ettim ya da devlete gidip kendim yaptırdımCanım 17. Haftadaki ağrı ile aynı olunca korktum da çünkü yine kasıklarımda adet sızısı gibi ağrı var .
Canım bende hazırlayan adım aklımda hep hastane çantası var dolap gelmedi daha bu hafta gelecek bavul için organizer gelecek onlar gelse yıkayıp koyaccaktim da şuan beklemedeyimGünaydın31+4 den herkese merabaaaaa hastane çantası hazırlamak için geç mi kaldım acaba . Bu hafta çalışabilir raporu Alaçam doktordan önümüzdeki haftasonuna da hazırlarım diye düşünüyorum ama iki gündür bı evham yaptım geç kaliyosun sanki diye siz hazırladınız mi
Bben bu hafta devletteki doktoruma gitmeyi düşünüyorum ona idrar tahlili yaptırmak istediğimi soylucrm belki kanda yaptırırım develtte kine ben kendim söylüyorum genelde ayda bir yaptiriyorum ben canım o soylemesedegünaydın kızlar
Doktorunuz istiyor mu ?
Benimki hiç istemiyor da acaba kendim mi yaptırsam . Adet sancısı gibi ağrılar olur bende en son 17. Haftada olmuştu idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı da . Acaba şuan olan yalancı doğum sancısı mı enfeksiyon mu bilemedim .
Oyy maşallah canım bende bu hafta develtteki doktora gitmeyi düşünüyorum idrar tahlili yaptırmadım bayadir onu yaptircam sağlık ocağındaki ebe de söylemişti protein kaçağı varmı yokmu diye bilgilendir dediKızlar bizim bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür her şey yolunda , beyefendi göstermedi kendini
Maşallah boyu uzun baya. Kilosu da haftasına göre ilerde ama doktor boyu ve kilosu orantılı, tombiş bir bebek değil dedi. 49 cm , 2820 gr çıktı. Bizim doktorumuz her seferinde özellikle kilo için üzerine bastıra bastıra bunlar makinenin ölçtüğü istatistik değerler yanılma payı var diyor. Bir sonraki gittiğimizde doğum tarihini konuşacakmışız. Ocak başını hedefliyorum dedi. İnşallah sorunsuz bir şekilde ocağı görürüz
Benim doktorum yapiyor ama tam periyodik mi bilmiyorumgünaydın kızlar
Doktorunuz istiyor mu ?
Ben 33+1 deyim daha dün yıkayıp ütüledim bebeğin kıyafetlerini battaniyelerini falan. Bugün çantasını hazırladım. Sırada benim çantam ve eşimin asker çantasını hazırlamak kaldı. Eksikler çok, alışverişe çıkacak halim yok internetten almaya çalışıyorum. En ufak şeyleri bile internetten alıyorum, öncesi riskliydi hep evdeydim şimdide ağırlaştım çabuk yoruluyorum, tuvalet ihtiyacım falan derken çıkasım gelmiyor. Ama erken hazırlanması taraftarıyım hem eksikler daha net ortaya çıkıyor hemde daha hafif daha enerjik oluyor insanGünaydın31+4 den herkese merabaaaaa hastane çantası hazırlamak için geç mi kaldım acaba . Bu hafta çalışabilir raporu Alaçam doktordan önümüzdeki haftasonuna da hazırlarım diye düşünüyorum ama iki gündür bı evham yaptım geç kaliyosun sanki diye siz hazırladınız mi
Bana da oluyor 34.haftadayım ama bir aydan fazla olmuştur arada bahsettiğin yerde ağrılarım oluyor özellikle solda. içteki kemikler ağrıyor doktor çatı ağrısı demişti.Baskı da sürekli olarak değil ama bazen kısa süreli oluyor.Minik minik evde yürüyorum zorlamadan sonra sol tarafıma uzanıyorum iyi geliyorKızlar selamlar herkese mutlu pazarlar. Ben iki gündür daha yorgun hissediyorum sol bacağımla vajina birleşimi çok ağrıyor biraz önce çıkıp biraz yürüyeyim dedim çok baskı hissettim böyle sanki çıkacak gibi acaba normal mi ilk doğumum 36+1 de olmuştu ilki erken diye ikinci de öyle olmaz inşallah
Banada bazen sert oluyor bazen çok uslu oluyor neye göre olduğunu çözemedim ben dahaSelam kızlar 33 haftaligim bugün bebeğin hareketleri eskisi gibi sert hissetmiyorum. Eskiden sese sert vururdu bu aralar çok naif vuruyor sizce normal mi
Su süreci sağlıklı bir şekilde atlatsaydik sürekli kafada kurmaktan paranoyak olacağız.Banada bazen sert oluyor bazen çok uslu oluyor neye göre olduğunu çözemedim ben daha
canım bebek dönecek ya o nedenle daha çok aşağı kısımda duruyor bazen benim de karnım şişiyor midem göğsüme dayanmış gibi hissediyorum ama genel olarak bebek aşağıda duruyorKızlar selam bana son 1 haftadır karnım aşağıdaymış gibi geliyor ya sizde durumlar ne korkuyorum bana mı öyle geliyor anlamadım ama göğüs altında elimi koyduğumda sadece serçe parmak havada gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?