Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    188
6 sene önce kızımı doğurdum. Bende gebe okuluna gitmedim. Kızım doğdu 5 gün kayınvalidem yanımda kaldı eşim yanımdaydı 6. Gün herkes işine geri döndü. El kadar bebeğimle evde yalnızdım. Çok şükür sağsalim sakatlamadan bu yaşına getirdim ve çokta güzel büyüttüm. Kendine inan. Annelik okulla değil kalple öğreniliyor 🥰

Maşallah canım benim bayıldım fotoğraflara çok güzel görünüyor 🥰

Kuzuum çok geçmiş olsun şimdi daha iyi misin?
İnşallah annem yanımda olacak ama annemde çok profesyonel bir anne değil 😂 o da çalışmış biz bebekken. Ben unuttum bebek nasıl bakılıyor diyor.

Kızlar memede kaşıntısı olan var mı? sadece biri kaşınıyor aşırı ama. normal mi bu yoksa göğsümde iyi huylu kist vardı o mu yapıyor korktum şimdi

Kızlar memede kaşıntısı olan var mı? sadece biri kaşınıyor aşırı ama. normal mi bu yoksa göğsümde iyi huylu kist vardı o mu yapıyor korktum şimdi
Canım goguslerimde ara ara kaşıntı oluyor ama uçlarında değil.bnm de küçük küçük et benleri çıkıyor gebeliklerimde .onlar da aşırı kaşıntı yapıyor.bnm ondan sanırım.eger ucu kasiniyorsa göğüs ucu kremin varsa ondan surebilirsin.eger göğsün kendisi kasiniyorsa nemlendir nemlendirici krem varsa.

Kızlar bir influencerin doğum videosunu izledim bir saattir ağlıyorum zaman yaklaştı korku mu heyecan mı değişik duygulardayım hepimizin harika doğumları olsun inşallah 🫠
Ayyy ben de izledim içim çıktı ağlamaktan. Çok güzel olmuş ama. Darısı başımıza 🙏

Canım goguslerimde ara ara kaşıntı oluyor ama uçlarında değil.bnm de küçük küçük et benleri çıkıyor gebeliklerimde .onlar da aşırı kaşıntı yapıyor.bnm ondan sanırım.eger ucu kasiniyorsa göğüs ucu kremin varsa ondan surebilirsin.eger göğsün kendisi kasiniyorsa nemlendir nemlendirici krem varsa.
Ucu kendisi hepsi kaşınıyor dediğin gibi yapayım teşekkür ediyorum ❤️

İnşallah sorunsuz geçsin🙏🏻 Benim de doğum günümm geliyor istediğim kadar pastayı yiyemeyeceğim🥲
Ya çok üzüldüm. Geçen ben de onu düşündüm. Bebek doğduktan sonra benim doğum günüm o zaman tıka basa yerim diye. Annem de sezaryen olunca ilk günler öyle tatlı falan yiyemezsin dedi. Ama benimkinin normal doğum tarihi 6 Ocak. 40 hafta o zaman doluyor. Sezaryen olsa 23 Aralıktan sonra gelir herhalde. 38 haftalık oluyorum tam 23 Aralıkta. İnşallah siz de bebeğin yarı kırkında falan yersiniz en kötü tüm yemediklerinizi. Ben normalde yarı kırkı falan diye bir şey yapmam ama sırf pasta yemek için yapabilirdim sizin yerinizde olsam 😀

Şaka bi yana nasıl başardın ya 😂 ben homini gırtlak yiyorum habire 🙈
Ya hem çok iştahlı değilim hemde 15 aylık kurtlu bi oğlum olunca çok kilo almadım 🙃 sen ye ye afiyet olsun valla bende iştahlı olsam gözüm hiçbir şey görmez yerim

Ya hem çok iştahlı değilim hemde 15 aylık kurtlu bi oğlum olunca çok kilo almadım 🙃 sen ye ye afiyet olsun valla bende iştahlı olsam gözüm hiçbir şey görmez yerim
Oyy allah yardımcın olsun allahtan benimki 6 buçuk yaşında 🤭 bende kızımın hamileliğinde 8 kilo vermiştim istifradan. Zor valla ya anne olmak

Sana kilo almışsın diyenler olucak. Onlarıda ye kuşum 😂 ben öyle yapıyorum 🤪 bak şuan mesela acıktım hemen gidip mutfağa bişeyler hazırlıcam 🙈
Ay valla kilom kadar kafalarina taş düşsün🤣🤣🤣
Kızlar bir influencerin doğum videosunu izledim bir saattir ağlıyorum zaman yaklaştı korku mu heyecan mı değişik duygulardayım hepimizin harika doğumları olsun inşallah 🫠
Ay selen özyurt mu bende izleyip agladim 🥲

X