• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    82
kızlar selam, tansiyonum 14 lere çıktı doktoruma mesaj attım aradı sağolsun. dil altı olur mu yükselirse demiştim olmaz dedi 140-80 i geçerse hemen doğumhaneye gelin baksınlar hemen doğum olmuyo böyle durumlarda endişe etmeyin dedi. sabah kontrolüm var ama gece yükselirse diye tedirginim çok

Oğluşum bugün cihazdan ayrıldı. 🧿 Sabahtan itibaren kendi solunumundaymış Kavuştuk kucaklaştık oğlumla ilk kez bugün 🥹 Çoook güzel Nasıl sıcacık yumuşacık teni yavrum Tam böyle kalbimin üstüne koydular İlk ağladı gibi sonra mırıl mırıl seslere döndü Sesini bile duyamamıştık yavrumun Boğazında hortumlar varken Güzel kuzum Artık kendisi nefes alıyor Şükürler olsun Bakalım ne zmn emzir dicekler Yarın belki emziririm
Bugün evden çıkarken dedim ki eşime ben parfüm sıkmayayım belki kucağıma verirler bugün 😍
Resmen içime doğdu eşimde şoka girdi
Hemşire diyor anne kalbi hissetmiş
Az kaldı inşallah🙏🩵🧿
Adınıza çok mutlu oldum daim olsun inşallah en kısa sürede hiç ayrılmayacagınız zamanlarda gelsin 😊

kızlar selam, tansiyonum 14 lere çıktı doktoruma mesaj attım aradı sağolsun. dil altı olur mu yükselirse demiştim olmaz dedi 140-80 i geçerse hemen doğumhaneye gelin baksınlar hemen doğum olmuyo böyle durumlarda endişe etmeyin dedi. sabah kontrolüm var ama gece yükselirse diye tedirginim çok
geçmiş olsun ben bir bardak suya 1 limon sıkıp içiyorum baya düşürüyor son kontrolde doktorum tansiyon ilacı başladı adalat crono kontrol altında tutmak için gece yükselmez inşallah biraz da su içersiniz korkmayın

Yüksek tansiyonu olan arkadaşlar kan sulandırıcı kullanmıyorsa doktordan talep edebilir. Benim ilki yüksek tansiyon problemim vardı. Bunda doktorum 6 aydan sonra başlattı.

Ben de dün senın gibiydim bugün pilim bitmiş gibi bütün gün yattım ama temizlik işini bitirdim bende bittim yarın kontrole gıtcem inşallah çok yoruldum bir haftadır gece bile iş yaptım eşim yeter artık diyordu kendisi zaten anca uyusun 🤣 iş yapana karşı biraz bugün kalkacak halim yok diyorum hastaysan doktora gidelim diyor ağrım yok ama aşırı halsizim keşke şöyle sağlam multi vitamın bir serum taksalar inşallah iş yaptım diye erken doğurmam
Ayy dikkat edelim yaaa yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, erken doğmasın bebişlerimiz. Gerçi bizim elimde değil böyle şeyler 🤷🏻‍♀️
Öyle derler valla. Doğuma yakın. Annelik iç güdüsü yavrusuna temiz ortam oluşturmak için enerji bitmez. Nefes alamayan ben kızımda hiç yapmadığım işleri yaptım ama nasıl enerji cam duvar ev badana herşeyi aha o halimle yaptım. Evi temizleyip kontrole gittim doğum yapıp çıktım 😅😅 hayvanlarda da o iç güdü var ya yavrusu gelmeden yuvasını hazırlar. Her yeri gezer uygun güvenilir yer bulur temizler falan.
ayyy temkinli gideyim ben, enerjimi dizginliyim o zaman 😂

Sezeryan durumu olsada bağlanıyor ki. Benim de sezeryan. Şaşırdım açıkçası. Belki doktor kendinden emin.
Ay evet yaziyodum yazamadan kaybolmuşum kalmış öyle. Belki doktorun bildiği bir şey vardır deneyim sonuçta bilemeyiz dicektim 😅
Valla benimkide henüz hiç sokmadı Nstye warcrew warcrew ne zaman sokacak bakalım haftaya tekrar çağırdı
Benim randevum 24 ocak o zamana kadar dogurmazsam nst işini sorayım neye göre nasıl gitmem lazım diye 😂
Oğluşum bugün cihazdan ayrıldı. 🧿 Sabahtan itibaren kendi solunumundaymış Kavuştuk kucaklaştık oğlumla ilk kez bugün 🥹 Çoook güzel Nasıl sıcacık yumuşacık teni yavrum Tam böyle kalbimin üstüne koydular İlk ağladı gibi sonra mırıl mırıl seslere döndü Sesini bile duyamamıştık yavrumun Boğazında hortumlar varken Güzel kuzum Artık kendisi nefes alıyor Şükürler olsun Bakalım ne zmn emzir dicekler Yarın belki emziririm
Bugün evden çıkarken dedim ki eşime ben parfüm sıkmayayım belki kucağıma verirler bugün 😍
Resmen içime doğdu eşimde şoka girdi
Hemşire diyor anne kalbi hissetmiş
Az kaldı inşallah🙏🩵🧿
Gözün aydın canim ❤️❤️ küçük adam çok güçlü sana kavuşmak için her şeyi yapıyor 🌸🌸 en kısa sürede sağlıkla eve de dönmeniz nasip olur inşallah 🧿
Bizimkilerde izmitte oturuyor. Her ya oradayım 😀
İzmitte SEKA parka. Kalpli parka falan yakınlar.
Ben gebze tarafındayım sen İzmit'esin
Kiz bir sürü kocaeli var bu chatte ne güzel yaaaa djdnkdndkd gurbette gibiyim hoşuma gitti bizim oralardan birileri olması jsjdjdjdjdjd

limonu kaşığa sıkıp direk icin. bol su içmeye çalışın. insALLAH yükselmez. birseyi stres yaptıysanız kafanızı rahatlatmaya çalışın. cok gecmis olsun.

limonu kaşığa sıkıp direk icin. bol su içmeye çalışın. insALLAH yükselmez. birseyi stres yaptıysanız kafanızı rahatlatmaya çalışın. cok gecmis olsun.
Kız seninle günümüz haftamız aynı. Benimde 48 gün kalmış. 10 gün öncesini hesaplarsak 38 gün 😀

Kız seninle günümüz haftamız aynı. Benimde 48 gün kalmış. 10 gün öncesini hesaplarsak 38 gün 😀
evet canim sat 26 mayıs benim. senin de öyle sanirim. 34. haftaya giris yapmis bulunuyoruz insALLAH 🥰10 gun sonra kan sulandiriciyi kesecek benim. tansiyon yukselir diye dusunuyorum sonrasi kismer . 38 gun beklesek keske.

evet canim sat 26 mayıs benim. senin de öyle sanirim. 34. haftaya giris yapmis bulunuyoruz insALLAH 🥰10 gun sonra kan sulandiriciyi kesecek benim. tansiyon yukselir diye dusunuyorum sonrasi kismer . 38 gun beklesek keske.
Evet benimde 26 mayıs. Benimki keselim demedi hiç. Bende de yüksek tansiyon var. Bunda henüz olmadı bilemem kızçede düşüremediler

En sonki kontrolün nasıldı bebek kilosu haftası falan. Ben 32+1 de gittim. 2 kiloydu kuzu.

Evet benimde 26 mayıs. Benimki keselim demedi hiç. Bende de yüksek tansiyon var. Bunda henüz olmadı bilemem kızçede düşüremediler
insALLAH olmasin canim. ama bana bastan beri erken doğum riskin vsr dedi. 2. oglum da twnsiyondan hastaneye yatirildim sanci da cikti acil doğuma alındım 35+6 da. bir de suan bebek tek arterli o yuzden de erken doğum riskin yuksek deyip durdular. yine de Allah bilir. ikinci bebekte kolestaz cikti. cok sukur henuz bunda cikmadi. insALLAH da çıkmaz masALLAH diyeyim. benim doktor 34 de bırakacaz dedi ama suan fikri degisir mi bilmiyorum bakalim bir sonraki kontrolde 34+3 olacağız insALLAH.

insALLAH olmasin canim. ama bana bastan beri erken doğum riskin vsr dedi. 2. oglum da twnsiyondan hastaneye yatirildim sanci da cikti acil doğuma alındım 35+6 da. bir de suan bebek tek arterli o yuzden de erken doğum riskin yuksek deyip durdular. yine de Allah bilir. ikinci bebekte kolestaz cikti. cok sukur henuz bunda cikmadi. insALLAH da çıkmaz masALLAH diyeyim. benim doktor 34 de bırakacaz dedi ama suan fikri degisir mi bilmiyorum bakalim bir sonraki kontrolde 34+3 olacağız insALLAH.
Seninde riskliymiş. Şükür 34 geldik ya. Bir şekilde 2.3 haftayıda tamamlasan güzel olur ben tamamlarım sanırım .

En sonki kontrolün nasıldı bebek kilosu haftası falan. Ben 32+1 de gittim. 2 kiloydu kuzu.
31+2de gitmistim.1870 gr dedi. bir hafta önden gidiyo gelişimi güzel dedi. gelisim geriliginden cok korkuttular ama cok sukur ilerde diyo iki kontoldür. hersey yolunda dedi. 3 haftada bir cagiriyo suan.

Back