inşallah hastane sürecinde de şeker çıkmaz da ortalama bir düzende devam edersiniz.Yasak olmasa belki bu kadar yiyesimiz de gelmezInsallah öyle olacak. Markası Ime-Dc. Benim en başından bence yanlış ölçüyordu.
Sormayın dün dışarı tek başıma çıktım. Çok çok az da olsa tatlı yedim. Eve gelince sorguya çekildim sen gelir gelmez bagirmadin yemek diye. Kesin bir şey yedin. Aç kredi kartını göster diye. Öyle bir ortam ki eşim kardeşim annem herkes yalan söyleyince anlıyorinşallah hastane sürecinde de şeker çıkmaz da ortalama bir düzende devam edersiniz.Yasak olmasa belki bu kadar yiyesimiz de gelmez
YaaSormayın dün dışarı tek başıma çıktım. Çok çok az da olsa tatlı yedim. Eve gelince sorguya çekildim sen gelir gelmez bagirmadin yemek diye. Kesin bir şey yedin. Aç kredi kartını göster diye. Öyle bir ortam ki eşim kardeşim annem herkes yalan söyleyince anlıyorKendimi savunamadim. İtiraf ettim. Ben zaten tatlı seven biriydim, pazartesi günü yatacağım ve bir gün diyabet yemeği nasıl bir şey gördüm ya hastanede. Zaten ben onları yiyemiyorum aç kalıyorum diye yedim işte
Maşallah küçük beyeKızlar bizim bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür her şey yolunda , beyefendi göstermedi kendini
Maşallah boyu uzun baya. Kilosu da haftasına göre ilerde ama doktor boyu ve kilosu orantılı, tombiş bir bebek değil dedi. 49 cm , 2820 gr çıktı. Bizim doktorumuz her seferinde özellikle kilo için üzerine bastıra bastıra bunlar makinenin ölçtüğü istatistik değerler yanılma payı var diyor. Bir sonraki gittiğimizde doğum tarihini konuşacakmışız. Ocak başını hedefliyorum dedi. İnşallah sorunsuz bir şekilde ocağı görürüz
Şükürler olsun RabbimeKızlar, hep dua ettiniz bana, oğluma… oğlum artık entübe değilAllah hepinizden razı olsun, sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza
Gözün aydın cnm.tez zzamanda saglicakla çıkın inşallahKızlar, hep dua ettiniz bana, oğluma… oğlum artık entübe değilAllah hepinizden razı olsun, sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza
Çok şükür canım , ne güzel bir haber buKızlar, hep dua ettiniz bana, oğluma… oğlum artık entübe değilAllah hepinizden razı olsun, sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza
Ben yarın 35 haftalık olacağım hala bavula koymuş değilim. Bir an önce hazırlayın. Sonra bambaşka şeyler çıkabiliyor.Günaydın31+4 den herkese merabaaaaa hastane çantası hazırlamak için geç mi kaldım acaba . Bu hafta çalışabilir raporu Alaçam doktordan önümüzdeki haftasonuna da hazırlarım diye düşünüyorum ama iki gündür bı evham yaptım geç kaliyosun sanki diye siz hazırladınız mi
Canim çok ama çok sevindim insallah darisı yuvaniza gitmeye insallah ❤Kızlar, hep dua ettiniz bana, oğluma… oğlum artık entübe değilAllah hepinizden razı olsun, sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza
33 haftaligim hala hic bisey hazirlamadim ilkinde 32de hersey hazirdi bunda üşeniyorumGünaydın31+4 den herkese merabaaaaa hastane çantası hazırlamak için geç mi kaldım acaba . Bu hafta çalışabilir raporu Alaçam doktordan önümüzdeki haftasonuna da hazırlarım diye düşünüyorum ama iki gündür bı evham yaptım geç kaliyosun sanki diye siz hazırladınız mi
GünaydınGünaydın31+4 den herkese merabaaaaa hastane çantası hazırlamak için geç mi kaldım acaba . Bu hafta çalışabilir raporu Alaçam doktordan önümüzdeki haftasonuna da hazırlarım diye düşünüyorum ama iki gündür bı evham yaptım geç kaliyosun sanki diye siz hazırladınız mi
Ay o kadar sevindim kiKızlar, hep dua ettiniz bana, oğluma… oğlum artık entübe değilAllah hepinizden razı olsun, sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza
Bence stres yapacağın bir durum yok 36 haftalığım hala ben de bavula koymadım neyin rahatlığı varsaGünaydın31+4 den herkese merabaaaaa hastane çantası hazırlamak için geç mi kaldım acaba . Bu hafta çalışabilir raporu Alaçam doktordan önümüzdeki haftasonuna da hazırlarım diye düşünüyorum ama iki gündür bı evham yaptım geç kaliyosun sanki diye siz hazırladınız mi
Çok önce yaptırmışsın bence tekrarla. Ben normalde aylık verirdim. Ama idrar yolu enfeksiyonu yüksek olduğu için artık 2 haftada bir kontrol ediyoruz.günaydın kızlar
Ne sıklıkla kan ve idrar tahlili yaptırıyorsunuz ?
Doktorunuz istiyor mu ?
Benimki hiç istemiyor da acaba kendim mi yaptırsam . Adet sancısı gibi ağrılar olur bende en son 17. Haftada olmuştu idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı da . Acaba şuan olan yalancı doğum sancısı mı enfeksiyon mu bilemedim .
Canım 17. Haftadaki ağrı ile aynı olunca korktum da çünkü yine kasıklarımda adet sızısı gibi ağrı var .Çok önce yaptırmışsın bence tekrarla. Ben normalde aylık verirdim. Ama idrar yolu enfeksiyonu yüksek olduğu için artık 2 haftada bir kontrol ediyoruz.
Canım çok çok sevindim maşaAllah minik savaşçınaaKızlar, hep dua ettiniz bana, oğluma… oğlum artık entübe değilAllah hepinizden razı olsun, sağlıkla alın bebeklerinizi kucağınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?