• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Canım 17. Haftadaki ağrı ile aynı olunca korktum da çünkü yine kasıklarımda adet sızısı gibi ağrı var .
Ben en son yaptıralı 1 ay oldu 29. Haftadaydım ama onu da kendim devlette gidip yaptırdım. Özeldeki doktorum hiç istemiyor rahatlıktan ölecek hanfendı 😊😊
Bence de git devlette yaptır. Ben şu an öyle ilerliyorum. Tahliller devlette muayene özelde. Diğer meselede idrar yolu enfeksiyonu bu kadar ağrı yapar mı bilemedim. Benim lökosit 422 ama çok fark etmiyorum ben. Ağrı falan olmuyor.

Kızlar bizim bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür her şey yolunda , beyefendi göstermedi kendini 😅
Maşallah boyu uzun baya. Kilosu da haftasına göre ilerde ama doktor boyu ve kilosu orantılı, tombiş bir bebek değil dedi. 49 cm , 2820 gr çıktı. Bizim doktorumuz her seferinde özellikle kilo için üzerine bastıra bastıra bunlar makinenin ölçtüğü istatistik değerler yanılma payı var diyor. Bir sonraki gittiğimizde doğum tarihini konuşacakmışız. Ocak başını hedefliyorum dedi. İnşallah sorunsuz bir şekilde ocağı görürüz 🙏🏻🙏🏻
Canım kaçıncı hafta maşallah size amin inşallah sağlıkla zamanında gelsin bebişlerimiz 🤲

günaydın kızlar 🥰🌸☀️
Ne sıklıkla kan ve idrar tahlili yaptırıyorsunuz ?
Doktorunuz istiyor mu ?

Benimki hiç istemiyor da acaba kendim mi yaptırsam . Adet sancısı gibi ağrılar olur bende en son 17. Haftada olmuştu idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı da . Acaba şuan olan yalancı doğum sancısı mı enfeksiyon mu bilemedim .
Sağlık ocağına gittiğimde belirli tarihler vermişlerdi, o tarihlerde gidip yaptırıyorum. İlk başlarda ayda birdi. En son ekimde gittim bir dahaki aralıkta

Canım 17. Haftadaki ağrı ile aynı olunca korktum da çünkü yine kasıklarımda adet sızısı gibi ağrı var .
Ben en son yaptıralı 1 ay oldu 29. Haftadaydım ama onu da kendim devlette gidip yaptırdım. Özeldeki doktorum hiç istemiyor rahatlıktan ölecek hanfendı 😊😊
Sana tavsiye aile sağlığı merkezinde aylık yada haftalık tahlil yaptırabilirsin. Kan ve idrar için.

Benim dr umda istemiyor hep ben teklif ettim ya da devlete gidip kendim yaptırdım

Günaydın ❤️ 31+4 den herkese merabaaaaa hastane çantası hazırlamak için geç mi kaldım acaba . Bu hafta çalışabilir raporu Alaçam doktordan önümüzdeki haftasonuna da hazırlarım diye düşünüyorum ama iki gündür bı evham yaptım geç kaliyosun sanki diye siz hazırladınız mi😘
Canım bende hazırlayan adım aklımda hep hastane çantası var dolap gelmedi daha bu hafta gelecek bavul için organizer gelecek onlar gelse yıkayıp koyaccaktim da şuan beklemedeyim 😂

günaydın kızlar 🥰🌸☀️
Doktorunuz istiyor mu ?

Benimki hiç istemiyor da acaba kendim mi yaptırsam . Adet sancısı gibi ağrılar olur bende en son 17. Haftada olmuştu idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı da . Acaba şuan olan yalancı doğum sancısı mı enfeksiyon mu bilemedim .
Bben bu hafta devletteki doktoruma gitmeyi düşünüyorum ona idrar tahlili yaptırmak istediğimi soylucrm belki kanda yaptırırım develtte kine ben kendim söylüyorum genelde ayda bir yaptiriyorum ben canım o soylemesede

Kızlar bizim bugün kontrolümüz vardı. Çok şükür her şey yolunda , beyefendi göstermedi kendini 😅
Maşallah boyu uzun baya. Kilosu da haftasına göre ilerde ama doktor boyu ve kilosu orantılı, tombiş bir bebek değil dedi. 49 cm , 2820 gr çıktı. Bizim doktorumuz her seferinde özellikle kilo için üzerine bastıra bastıra bunlar makinenin ölçtüğü istatistik değerler yanılma payı var diyor. Bir sonraki gittiğimizde doğum tarihini konuşacakmışız. Ocak başını hedefliyorum dedi. İnşallah sorunsuz bir şekilde ocağı görürüz 🙏🏻🙏🏻
Oyy maşallah canım bende bu hafta develtteki doktora gitmeyi düşünüyorum idrar tahlili yaptırmadım bayadir onu yaptircam sağlık ocağındaki ebe de söylemişti protein kaçağı varmı yokmu diye bilgilendir dedi ☺️ya bide ben burdan yazdım ama başına gelen yok sanirim.kuku mun üstünde beyaz sivilce gibi bişey var ama bayadir var.hamilelikten öncede vardi.gecen elimle dokundum gene var nedense o hiç gecmiyor.kadin dogumcuma söylesem nasıl bir yol izler acaba krem falan mı verir ki .bide 36.haftada da ozeldeki doğum yaptircak doktora gidicem inşallah.

günaydın kızlar 🥰🌸☀️
Doktorunuz istiyor mu ?

Benim doktorum yapiyor ama tam periyodik mi bilmiyorum

Günaydın ❤️ 31+4 den herkese merabaaaaa hastane çantası hazırlamak için geç mi kaldım acaba . Bu hafta çalışabilir raporu Alaçam doktordan önümüzdeki haftasonuna da hazırlarım diye düşünüyorum ama iki gündür bı evham yaptım geç kaliyosun sanki diye siz hazırladınız mi😘
Ben 33+1 deyim daha dün yıkayıp ütüledim bebeğin kıyafetlerini battaniyelerini falan. Bugün çantasını hazırladım. Sırada benim çantam ve eşimin asker çantasını hazırlamak kaldı. Eksikler çok, alışverişe çıkacak halim yok internetten almaya çalışıyorum. En ufak şeyleri bile internetten alıyorum, öncesi riskliydi hep evdeydim şimdide ağırlaştım çabuk yoruluyorum, tuvalet ihtiyacım falan derken çıkasım gelmiyor. Ama erken hazırlanması taraftarıyım hem eksikler daha net ortaya çıkıyor hemde daha hafif daha enerjik oluyor insan

Kızlar selamlar herkese mutlu pazarlar. Ben iki gündür daha yorgun hissediyorum sol bacağımla vajina birleşimi çok ağrıyor biraz önce çıkıp biraz yürüyeyim dedim çok baskı hissettim böyle sanki çıkacak gibi acaba normal mi ilk doğumum 36+1 de olmuştu ilki erken diye ikinci de öyle olmaz inşallah

Kızlar selamlar herkese mutlu pazarlar. Ben iki gündür daha yorgun hissediyorum sol bacağımla vajina birleşimi çok ağrıyor biraz önce çıkıp biraz yürüyeyim dedim çok baskı hissettim böyle sanki çıkacak gibi acaba normal mi ilk doğumum 36+1 de olmuştu ilki erken diye ikinci de öyle olmaz inşallah
Bana da oluyor 34.haftadayım ama bir aydan fazla olmuştur arada bahsettiğin yerde ağrılarım oluyor özellikle solda. içteki kemikler ağrıyor doktor çatı ağrısı demişti.Baskı da sürekli olarak değil ama bazen kısa süreli oluyor.Minik minik evde yürüyorum zorlamadan sonra sol tarafıma uzanıyorum iyi geliyor

Kizlar slm.34+1 olduk bugün.masallah çoğumuzun doğumuna günler kaldı...şimdiye kadar kızımın yüzünü hiç göremedim.2kez ayrintiliya girdim hep yüzü dönüktü..

Selam kızlar 33 haftaligim bugün bebeğin hareketleri eskisi gibi sert hissetmiyorum. Eskiden sese sert vururdu bu aralar çok naif vuruyor sizce normal mi

Kızlar selam bana son 1 haftadır karnım aşağıdaymış gibi geliyor ya sizde durumlar ne korkuyorum bana mı öyle geliyor anlamadım ama göğüs altında elimi koyduğumda sadece serçe parmak havada gibi

Kızlar selam bana son 1 haftadır karnım aşağıdaymış gibi geliyor ya sizde durumlar ne korkuyorum bana mı öyle geliyor anlamadım ama göğüs altında elimi koyduğumda sadece serçe parmak havada gibi
canım bebek dönecek ya o nedenle daha çok aşağı kısımda duruyor bazen benim de karnım şişiyor midem göğsüme dayanmış gibi hissediyorum ama genel olarak bebek aşağıda duruyor

Kızlar bu arada a101 e 5 aralıkta pijama takımı geliyor ince ama termal polar diye geçiyor dokusu yumuşacık fiyatı 379 benim kilom fazla ama xl geniş geniş oldu çok dışta kalan bir a101e erken gelmiş kasiyer kız sağ olsun verdi bana bir şeyler sorunca depoda var dedi ince takım da var ama bu gayet güzel netten en uygun 400 500 birde beden olur mu bilmem bunda tam beden alabilirsiniz

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    89,2 KB · Görüntüleme: 72
Back