Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ay evet arkadaşım da telefonuna öyle kaydetmiş beni 🤣🤣

oy annesi ne güzel tam yazlık püfür püfür giysin monnuşummmm 😍😍😍 bu biberonu da çok övmüşler şimdi yorumlarını okudum 🤣 3 seçeneğim vardı artık 4 e çıktı 🤣🤣🤣

ayyy biz hala karar veremedik isimeeee delireceğim 🥹 güzel kız ismleri önerilerine açığız teyzeleri.
Kızım olursa net Eylül dü ismi 🥰 bana kız ismi bulmak daha kolay geldiği için belki de erkek ismi de çok tıkandım Eylül ismi de hep çok hoşuma gitmiştir

Ben temudan bayaaa bisey aldım hepsi mükemmel geldi. Ama favorim bu 🥰 bu sabah geldi en sona bunu bırakmışlar heyecanla bekledim sanki ben giycekmisim gibi

Eklentiler

• IMG-20250405-WA0003.webp
    IMG-20250405-WA0003.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 41
Yaaaa çok güzel yiğenimin adı bayılıyorum benden önce davrandılar onlar koydu yoksa kesinlikle ben koyardım😄
Hanımlaaar hanımlar herseyi konuştuk isimleri konuşmadık 🤣 isimlerde karar verebildimiz mi...
Biz uzun uğraşlar sonrası karar verdik sonunda en zoru isim oldu benim icin nedense 🤣
Mete♥️ düşündük daha da degistirmeyiz sanırım 🥰

Ay evet arkadaşım da telefonuna öyle kaydetmiş beni 🤣🤣

oy annesi ne güzel tam yazlık püfür püfür giysin monnuşummmm 😍😍😍 bu biberonu da çok övmüşler şimdi yorumlarını okudum 🤣 3 seçeneğim vardı artık 4 e çıktı 🤣🤣🤣

ayyy biz hala karar veremedik isimeeee delireceğim 🥹 güzel kız ismleri önerilerine açığız teyzeleri.
Kızım olsa defne yada masal koyacaktım ❤️

Ben isim işini unutmuşum hep bebeğim yavrum kuzum diyorum aklımdan çıkmış isim işi 😂 biraz önce aklıma geldi oğluma sordum kardeşinin adı ne olsun diye şeftali dedi 😂😂günde en az bir kere buz devri dinazorlarin şafağı izliyoruz da şeftalinin bebek haline bayılıyor, bebşimizin adı mamut adi olacak abisine kalsa 😂😂

Bende şuan aynı kilodayım seninle 😒
Daha fazlası olmasın inşallah zaten şu diyetten pek alacağımı da düşünmüyorum ama tabi arada doymuyorum gerçekten açım açım diye geziyorum evde ağzıma bir şeyler atıyorum ama yetmiyor 😂😂😂
Sorma bende öyle doymuyorum hep tatlı istiyorum hep çişim var zormuş hamilelik ya bu 😁❤️

Hanımlaaar hanımlar herseyi konuştuk isimleri konuşmadık 🤣 isimlerde karar verebildimiz mi...
Biz uzun uğraşlar sonrası karar verdik sonunda en zoru isim oldu benim icin nedense 🤣
Bizimde yeni netleşti
Emirhan 💙

Nasipse Eda olacak kısa ve öz 😊 çok güzel bayılırım Mete ismine adıyla yaşasın inşallah ❤️

Kızım olursa net Eylül dü ismi 🥰 bana kız ismi bulmak daha kolay geldiği için belki de erkek ismi de çok tıkandım Eylül ismi de hep çok hoşuma gitmiştir
Yaaaa bu kadar olur 😂 ben 1 Eylül doğumluyum. Hep kız çocuğum olursa ismini Eylül koyağım diyordum. Eşim de Eylül ismini çok seviyormuş kendi aramızda eylülü kararlaştırdık. Hatta yakın arkadaşlarımız vardı Eylül ismini biz koyacağız dediler ilk kim doğurursa o koysun dedik 😀 onların erkek oldu. Eylül ismi bize kaldı falan diye dalga geçtik hatta. Ama şimdi işler ciddiye binince ya acaba anlamı daha güzel olan bi isim mi Koysak falan olduk. Yine en kuvvetli seçeneğimiz Eylül ama yanına bir isim daha olsun istiyoruz bakalım 😍

Dediğin gibi aslında çok erken.

Misal erken gelse bebek, zaten o hazırladığımız şeylerigiyecek durumu da olmaz.
Ben hevesten yıkayıp çanta yapacağım. :KK51:

Bende 40+6da doğurdum o yüzden amann daha var diyorum, ikinciler kızlar daha erken gelir diyorlar, neyse hazır olalim da gerisi nasip diyelim 😂

Evet ya kızlar erken gelir o belli de ikinciler de erken gelir diyorlar, bizimkiler hem ikinci hem kız olduğuna göre... Fazla da salmasak iyi olacak sanki. İnan hala daha hazirlanasım yok vakit var diye 🤣🤣🤣

Benimde öyleydi geçenlerde şimdi baya aşağıda duruyor göğüs altıma geliyordu artık daha aşağıda. 🤣

Sağol kuzum benim ❤️ 🥰

Öyleydi benim daha geçen hafta falan.. şimdi aşağıda baya. İndi gibi oldu birden şaşırdım bende kuzum ❤️😊
Ya ben biraz da annemin durumundan dolayı erken hazırladım. Hastaneden çıkıp çıkamayacağı belli değil. Doktorlar pek umutlu konuşmuyor. Ben hazırlayayım da sonra bir şey olursa o kafayla hazırlayamam diye erkenden hazırladım aslında...

Ya ben biraz da annemin durumundan dolayı erken hazırladım. Hastaneden çıkıp çıkamayacağı belli değil. Doktorlar pek umutlu konuşmuyor. Ben hazırlayayım da sonra bir şey olursa o kafayla hazırlayamam diye erkenden hazırladım aslında...
Kuzucum sanki son yazdığında durumu iyi gibiydi ameliyatı iyi geçmişti diye hatırlıyorum. Olumsuz bir durum mu gelişti 😔 Rabbim yar ve yardımcınız olsun dua edelim bol bol. Allahım şifa versin inşallah

Allah şifa versin, haklısın ne diyeyim inşallah korktugunuz gibi olmaz ☹️

Back
X