Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar bu arada göbeginiz ne alemde? Benim geçenlerde göğüslerimin altına kadar şişti. Şimdi daha aşağı inmiş görünüyor. Uygulamadan bu haftanın yazısını okudum geri iner falan yazıyor orada da. Sizinkiler nasıl?
Benimde çok aşağıda göbüş
Bazılarını görüyorum da maşallah göbek göğüs altında resmen benimki sanki daha aşağıda duruyor

Bende 40+6da doğurdum o yüzden amann daha var diyorum, ikinciler kızlar daha erken gelir diyorlar, neyse hazır olalim da gerisi nasip diyelim 😂
Evet ya kızlar erken gelir o belli de ikinciler de erken gelir diyorlar, bizimkiler hem ikinci hem kız olduğuna göre... Fazla da salmasak iyi olacak sanki. İnan hala daha hazirlanasım yok vakit var diye 🤣🤣🤣
Sabahlari daha yumuşak aşağıda gibi, akşama gerilip memitolarla birleşiyor :KK51:
Benimde öyleydi geçenlerde şimdi baya aşağıda duruyor göğüs altıma geliyordu artık daha aşağıda. 🤣
Maşallah 🧿 🥰
Gözün aydın canım benim 😘
Sağol kuzum benim ❤️ 🥰
Benimde çok aşağıda göbüş
Bazılarını görüyorum da maşallah göbek göğüs altında resmen benimki sanki daha aşağıda duruyor
Öyleydi benim daha geçen hafta falan.. şimdi aşağıda baya. İndi gibi oldu birden şaşırdım bende kuzum ❤️😊

Senin ki daha iyi aslında ne kadar yukarıya baskı olursa o kadar mide yanması, nefes darlığı, sıkışıklık oluyor 🤷🏻‍♀️
Aşağıda olunca da başka şeylerde sıkışıklık oluyor.:confused:

Bknz: lady’nin mesanesi

IMG_5134.webp

Kızlar kızlar düşüncelerinize çok ihtiyacım var tecrübeli annişler:) ben dogumdan 2 ay sonra 3 aylıgına yurt dışına gidicem kısmet olursa detay veriyorum ki tahmin yürütelim diye . Geldikten sonra ancak eşimle bir düzen kurucaz yani bebek 6-7 aylık olacak bizim kendi evimiz olana kadar. Bebek için beşik ne almam lazım park beşigi gelince kısmet olursa alırız dedik . 6-7 aya kadar yatılan katlanabilir minnak beşik mi adı bilmiyorum o geliyor aklıma sizce ne yapayım

Kızlar kızlar düşüncelerinize çok ihtiyacım var tecrübeli annişler:) ben dogumdan 2 ay sonra 3 aylıgına yurt dışına gidicem kısmet olursa detay veriyorum ki tahmin yürütelim diye . Geldikten sonra ancak eşimle bir düzen kurucaz yani bebek 6-7 aylık olacak bizim kendi evimiz olana kadar. Bebek için beşik ne almam lazım park beşigi gelince kısmet olursa alırız dedik . 6-7 aya kadar yatılan katlanabilir minnak beşik mi adı bilmiyorum o geliyor aklıma sizce ne yapayım
Ben park yatakcıyım arkadaş En Büyük TÜRKİYE

Öyle 3-5 ay için alınan ürünler bana göre değil. Verilen paraya mı yanasın, sonra nereye koyacağım diye mi düşünesin?..

Ya bence de park yatak en mantıklısı taşınıp her yere götürülebilir geldikten sonra da kullanabilirsin kendi evinde gittiğin her yere getir götür bir sıkıntı olmaz

Hayıııır, kesinlikle.

Kapatılıp çantasına konunca, uzunluğu 120 cm, eni de olsun olsun 30 cm kalınlığında bi kutu oluyor. Bak şöyle bi şey..Eki Görüntüle 3571383
essanli essanli Hatta canlı şekşlde şöyle göstereyim bende
bunu ablam verdi bana benim 60-120 cm bir park beşiği ama bu şekilde katlanıp toplanıyor her yere de götürülebilir hatta geçen eşimle evde açtık tekrar kapattık bu şekilde
Bence senin için bu daha iyi olur diye düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_3543.webp
    IMG_3543.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 35
essanli essanli Hatta canlı şekşlde şöyle göstereyim bende
bunu ablam verdi bana benim 60-120 cm bir park beşiği ama bu şekilde katlanıp toplanıyor her yere de götürülebilir hatta geçen eşimle evde açtık tekrar kapattık bu şekilde
Bence senin için bu daha iyi olur diye düşünüyorum
Kurulumu basit degil mi

Kızlar selamlaar özlemişim sizi 🥰 inşallah hepiniz iyisinizdir ❤️ park yatak konuşuluyorken hemmeeen dalıyım araya :) anne yanı yatağımız var (50x90) görümcem verdi. Odasına beşik istiyordum ama kimse beşiği önermiyor park yatak al onun yerine diyorlar. Uyku eğitimi vereceğimi sanmıyorum bizim yanımızda yatar minnoşum. Sizce 6 aydan sonra beşik mi park yatak mı ve neden 🥹

Hanımlaaar hanımlar herseyi konuştuk isimleri konuşmadık 🤣 isimlerde karar verebildimiz mi...
Biz uzun uğraşlar sonrası karar verdik sonunda en zoru isim oldu benim icin nedense 🤣
Mete♥️ düşündük daha da degistirmeyiz sanırım 🥰
Eşim Yiğit Alp diye tutturdu bende ses etmedim inşallah yiğit alp olacak 🥰

Eşim Yiğit Alp diye tutturdu bende ses etmedim inşallah yiğit alp olacak 🥰
Cok guzel adıyla yaşasın insallah 🥰🙏 Bizde de mete benim agzimdan bir kere çıktı öyle fikir alışverişi yaparken birdaha baska isim düşünmedi ben baska fikirler saysamda hep mete kaldı eşimde 🤣🥰

Oda biseymi bana gebeş kaplumbağa diyolar 😂
Ay evet arkadaşım da telefonuna öyle kaydetmiş beni 🤣🤣
Evet kesinlikle birkaç zıbın daha almak gerekiyor. :KK51:
Uzun kollu da gerek. Ben de karışık alıyorum.

Ah bana da veren olsaydı keşke. ☺️ Saolsunlar.. Dediğin bir ay bile giyilmeden küçülecek şeyler old için elim hiç gitmiyor 0-3 aya. 😅daha çok 3-6 ay alıyorum.

Avm ye döndüm 3 tane daha 1-3 ay zıbın aldım şimdi.
Eki Görüntüle 3571294
Biberon kızımda hiç almadım. Lazım da olmadı ya, şimdi alınca Allah niyetime göre durum yaratmaz diye dua ediyorum.

Aldığım biberon bu.

oy annesi ne güzel tam yazlık püfür püfür giysin monnuşummmm 😍😍😍 bu biberonu da çok övmüşler şimdi yorumlarını okudum 🤣 3 seçeneğim vardı artık 4 e çıktı 🤣🤣🤣
Hanımlaaar hanımlar herseyi konuştuk isimleri konuşmadık 🤣 isimlerde karar verebildimiz mi...
Biz uzun uğraşlar sonrası karar verdik sonunda en zoru isim oldu benim icin nedense 🤣
Mete♥️ düşündük daha da degistirmeyiz sanırım 🥰
ayyy biz hala karar veremedik isimeeee delireceğim 🥹 güzel kız ismleri önerilerine açığız teyzeleri.

Back
X