Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Kizlar iyi akşamlar bebise halen isim bulamadik abilerinin ismi Poyraz Ali ve Aras bu isimlere uyumlu isim ariyoruz .Sadece Aslan ismine biraz sıcak bakıyoruz. Önerilere açığız.Ya da siz ne isimler düşünüyorsunuz erkek bebislerinize

Benim karnımın altı ve genital bölgemin üstü çok çatladı mor mor hep liarac jel kullandığım halde hemde
Doktor yapıyla alakalı dedi ben teyzemin tavsiyesi ile susam yağı kullandım hep şu an sıfır çatlak bakalım sona doğru ne olacak

Kızlar ben şu an baya bildiğiniz ağır grip geçiriyorum. Acaba grip olunca da şeker yüksek çıkıyor mu ekstra? Üniversite hastanesindeki doktor bana bir hafta ölçüm yap gel dedi bir hafta sonra. Ancak eğer grip nedeniyle değerlerim yüksek çıkıyorsa durduk yere gebelik sekeri tanısı almaktan ve insülin tedavisine başlamaktan korkuyorum. Üniversite hastanesindeki doktorlara çok güvenmiyorum. Salı günü kendim özel bir kliniğe de gideceğim bebekle alakalı ve rahim ağzı uzunlugu ile alakalı gerildim çünkü. Acaba salı günü sadece özel doktora gidip sonraki hafta mı gitsem bir hafta daha şeker ölçümü yapıp üniversite hastanesine bilemedim.

Ben İnci ismini beğeniyorum bence çok zarif bir isim. Kız isimlerinin hepsi çok güzel binlerce Zeynep olsa yine Zeynep konur mesela.
Inci ismi benimde hoşuma gitti zeynep hep derdim çok basic bir isim midasi gecmiyor zeynepler çok naif oluyor ama kaderleri hep bi karişik tanidigim tüm zeynep ve aliler oyle
Kızım olsa Pera ya da Neva koyucaktım
Neva en yakin arkadaşimin kizi peraya da eşim opera diye dalga gecip beni delirtiyor
Aybars ilk ogluma koycaktim ama goktuğ koyduk bu erkek olaydi kesin koyardim

Geçmiş olsun.Ne kadar yüksek çıkıyor

Alp'ler ile ilgili fikriniz var mı? Ya da isim analizine bakmışsınız nereden bakılıyor ben de bakayım

Geçmiş olsun.Ne kadar yüksek çıkıyor
15.11.2024
Sabah 11.15, 83 açlık-169 tokluk
Öğle 15.14, 134 açlık-16.35 130
Akşam 19.00, 92 açlık-20.30 166

14.11.2024
Sabah açlık 96-tok 180 12.50
Öğle 130 açlık 15.45- 17.15 72
Akşam 147 açlık 19.16-160 20.52
23.45 128

Böyle çıkıyor son iki gündür. Çok teşekkür ederim.

Yediklerinize dikkat ettiğiniz halde böyle çıkıyorsa bazı değerler yüksek gibi.İnternette hastalık zamanında stres de arttığı için ve stres şekere sebep olduğu için normalden daha fazla artabileceği yazıyor.Pirinç patates vs yiyorsanız onlar benim şekerimi çok yükseltiyor.

Bu gün kontrole gittim arkadaşlar Bebiş ultrasonda 7-10 gün arası öndeydi şimdi haftasına denk geldi şu an sadece 1 gün önde 30+4 görünüyor 1670 gr oldu Mustafa Kemal 29unda çalışamaz raporu alıcam progesteron kullanıyordum 3 tane 2 ye düşmüştük şimdi bu ay bitene kadar tekle devam edelim dedi sonra bırakalım dedi bebek 35. Haftada doğum pozisyonu netleşir dedi 2 hafta daha çalışmaya devam

Teşekkür ederim. cinnabon un yaptırdığı atolyerakun sayfasından bugün sipariş verdim Şansıma kadın Antalyadan çıktı yaşadığım yere de çok yakın istesem gidip dükkandan bile teslim alabilirim o yönden de iyi oldu benim için.

Öğlen yazanlar zaten tam aç gibi olmuyor arada meyve yiyorum çünkü. Ama akşamları sadece biraz ekmek kaçmış olabilir. Tam buğday olmasına rağmen. Sabah da kahvaltıda kaçmış olabilir yine. Öğünlerimin arası çok kısa benim. Gece uyuyamadığım için erken uyanıp düzgünce beslenemiyorum. En iyisi salı günü doktor beye sorayım ona göre üniversiteden randevu alayım. Belki bir sonraki pazartesine falan çok gecikmeden alayım yine de ama. Şeker çok riskli imiş. Riske etmemek lazım. Geçen sizdiniz galiba, benimle bir diyet listesi paylaşmış idiniz. Ben ona uysam aç kalırım gibi gelmişti, demek ki yeterince dikkat edemiyorum. Maalesef iştahım çok açık. Ama bu gidişle aç da olsam uymak zorunda oldugumu anladım.

Ben pazartesi 33 haftalik olacağım bebeğe isim olarak ben Alp ismini koydum hala eşimin önüne sonuna ikinci isim bulmasını bekliyorum. Bulmadikca da sinirlerim bozuluyor. Teşekkür ederim bilgi için.
Aynı durumdaydık biz de. Cinsiyeti belli olmadan daha erkek olursa ben ismini seciyim kız olursa sen koy demiştim eşime. Kız olunca isim ona kaldı. Bugün hastane çıkışı siparişi verene kadar isim konusu bizde de belirsizdi çok şükür bugün belli ettik

Hepimiz mi aynı duyguları yaşarız ya sanırım hamilelikten. Yalnız değilsin

Evet ben paylaşmıştım kahvaltı bazen bana da az geliyor ama salatalık vs bol koyuyorum doyurucu oluyor.Bazı meyveler de şekeri çok yükseltiyor araştırıp şeker oranı daha az olanları tüketebilirsin.Ben her meyve yediğimde yanında sütle veya yoğurtla tüketmeye çalışıyorum.Ekmeğin dilimini artırırsam benim de değerlerim yükseliyor.Ara öğünleri atlamadan yemeye çalış.Diyetisyene demiştim ben toksam yemesem olur mu diye o da öğün atlama dedi.Ana öğünlerde bol salata yiyorum ama yağsız sevmiyorum biraz zeytinyağ bol limon ne kadar salata yersem yiyim şekerim çıkmıyor hem de doyuyorum.Mesela akşam etli nohut bulgur pilavı salata yedim çok da doyurucuydu şekerim de 128 çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…