Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ya ben biraz da annemin durumundan dolayı erken hazırladım. Hastaneden çıkıp çıkamayacağı belli değil. Doktorlar pek umutlu konuşmuyor. Ben hazırlayayım da sonra bir şey olursa o kafayla hazırlayamam diye erkenden hazırladım aslında...

Allahım şifa versin. İnşallah hemen anneciğin sağlığına kavuşur da keyifle çantanı hazırlarsın tekrar ❤️

Hanımlaaar hanımlar herseyi konuştuk isimleri konuşmadık 🤣 isimlerde karar verebildimiz mi...
Biz uzun uğraşlar sonrası karar verdik sonunda en zoru isim oldu benim icin nedense 🤣
Mete♥️ düşündük daha da degistirmeyiz sanırım 🥰
Biz de Ateş 🔥düşündük değişir mi değişmez mi bilemem tabiğğğ

Ben temudan bayaaa bisey aldım hepsi mükemmel geldi. Ama favorim bu 🥰 bu sabah geldi en sona bunu bırakmışlar heyecanla bekledim sanki ben giycekmisim gibi
Ben de bebek bakım çantası aldım 600 için yeterince makul geldi bana 🤣

Eklentiler

• 1000076179.webp
    1000076179.webp
    112,7 KB · Görüntüleme: 34
Kuzucum sanki son yazdığında durumu iyi gibiydi ameliyatı iyi geçmişti diye hatırlıyorum. Olumsuz bir durum mu gelişti 😔 Rabbim yar ve yardımcınız olsun dua edelim bol bol. Allahım şifa versin inşallah
Canım ilk biyopsi yaptılar. Yarası enfeksiyon yaptı iki kere de yara revizyonu yaptılar 10 gün arayla. Lenfoma olduğu için bağışıklığı düşük, kortizon vermeleri gerekiyor o da bağışıklığı baskiliyor. Kortizon verince yara kötüleşiyor, vermeyince tümör ve ödem büyüyor. Kemoterapiye başlamaları gerekiyor artık baslayamiyorlar. Vücut enfeksiyona çok meyilli. Zafturre çıktı şimdi de. Ameliyatlardan sonra bir ayaklaniyor sonra tekrar kötü oluyor. Doktor kemoterapiyi kaldiramayabilir dedi vücudu. Durumu pek iyiye gitmiyir yani. Ben de hep umutluydum son günlere kadar ama artık kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Doktorlar da bizi hazırlamaya çalışıyor zaten. 😔

Hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Her şeyin in bir sebebi olduğuna inanıyorum. Canım çok yanıyor ama başıma bir şey geliyorsa da muhakkak vardır bı nedeni. 😔

Ben de alışveriş tamamlıyorum şimdi ❤️ çantam hazır sayılır. Son bir kaç parça kaldı bakalım. Onlar da gelsin yıkama utulemeye geçeceğim. Ama erken gibi geliyir bana da. İlkini 41+0 da dogurunca baya erken geliyir 🤣

Bende 40+6da doğurdum o yüzden amann daha var diyorum, ikinciler kızlar daha erken gelir diyorlar, neyse hazır olalim da gerisi nasip diyelim 😂
Kızım 41 de doğru , hatta doğmadı biz zorla aldık 🤣😅 hani kızlar erken doğardı dedim hep doktor yumuşaman bile yok suni sancı versek bile yine sonu sezaryen olur demişti 😬
İkinciler erken gelir diyorlar bakalım bu nasıl olacak gönlümden geçen 38+5 kere beklemek haziran sonunda doğurmak 🩷
40 haftam 7 Temmuza geliyor 🌸

Canım ilk biyopsi yaptılar. Yarası enfeksiyon yaptı iki kere de yara revizyonu yaptılar 10 gün arayla. Lenfoma olduğu için bağışıklığı düşük, kortizon vermeleri gerekiyor o da bağışıklığı baskiliyor. Kortizon verince yara kötüleşiyor, vermeyince tümör ve ödem büyüyor. Kemoterapiye başlamaları gerekiyor artık baslayamiyorlar. Vücut enfeksiyona çok meyilli. Zafturre çıktı şimdi de. Ameliyatlardan sonra bir ayaklaniyor sonra tekrar kötü oluyor. Doktor kemoterapiyi kaldiramayabilir dedi vücudu. Durumu pek iyiye gitmiyir yani. Ben de hep umutluydum son günlere kadar ama artık kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Doktorlar da bizi hazırlamaya çalışıyor zaten. 😔

Hepinize teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Her şeyin in bir sebebi olduğuna inanıyorum. Canım çok yanıyor ama başıma bir şey geliyorsa da muhakkak vardır bı nedeni. 😔
Çok geçmiş olsun..
Annem babam 6 ay arayla kanser teşhisi aldılar iki yıl önce. Süreçi yaşan bilir çok zor her mesajını okuduğumda dua ediyorum kalbim hep senle 🙏🏼🙏🏼 Allah şifa versin, sizlere de sabır versin ..

Ben daha bebişe birşey almadım çevremde çok doğum yapan ve küçük çocuğu olan var en yakın olarak kuzenimin 8 aylık ikizleri var onlardan gelenleri bir tarıycam ama sanırım ilk zamanlar için birşey almayacağım 😅

Birde kızlar çok hediye geliyor şimdiden hamile olduğumu duyan ofisteki kızlar birer tulum almış, eltim dayamadım tulum çorap aldım dedi
Çoğu giyilemeden kalıyor kendinizi çok kaptırmayın derim

Annem de benzer bir durum yaşamıştı, özellikle anne çok zor. Acını, stresini, kaygını en içten şekilde anladığımı bilmeni isterim. İnan ki bugünler geçecek. Geçmeyecek gibi gelse de geçecek. Dualarını eksik etme biz de senin için dualarımızı eksik etmeyeceğiz. Bu bir sınav öyle düşün lütfen. Anneninki farklı seninki farklı.
Ne söylersem söyleyeyim yaşadığın korku da kaygı da hafiflemeyecek biliyorum. Sadece seni anladığımı bil.
Şer bildiğimizde de bir hayr vardır ben de buna inanıyorum 🙏🏼

Çok geçmiş olsun..
Annem babam 6 ay arayla kanser teşhisi aldılar iki yıl önce. Süreçi yaşan bilir çok zor her mesajını okuduğumda dua ediyorum kalbim hep senle 🙏🏼🙏🏼 Allah şifa versin, sizlere de sabır versin ..

Annem de benzer bir durum yaşamıştı, özellikle anne çok zor. Acını, stresini, kaygını en içten şekilde anladığımı bilmeni isterim. İnan ki bugünler geçecek. Geçmeyecek gibi gelse de geçecek. Dualarını eksik etme biz de senin için dualarımızı eksik etmeyeceğiz. Bu bir sınav öyle düşün lütfen. Anneninki farklı seninki farklı.
Ne söylersem söyleyeyim yaşadığın korku da kaygı da hafiflemeyecek biliyorum. Sadece seni anladığımı bil.
Şer bildiğimizde de bir hayr vardır ben de buna inanıyorum 🙏🏼
Çok teşekkür ederim gerçekten çok zor. Ben çok düşkünümdür anneme. Şimdi hiçbir şey paylaşamıyor olmak sarilamamak falan insanı çok üzüyor gerçekten. Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin ne diyeyim. ❤️ Teşekkür ederim 🙏🏻

Kızım 41 de doğru , hatta doğmadı biz zorla aldık 🤣😅 hani kızlar erken doğardı dedim hep doktor yumuşaman bile yok suni sancı versek bile yine sonu sezaryen olur demişti 😬
İkinciler erken gelir diyorlar bakalım bu nasıl olacak gönlümden geçen 38+5 kere beklemek haziran sonunda doğurmak 🩷
Ahahaha evet ya o hiç belli olmuyor bebeğe bağlı gerçekten ama ben de niyeyse erken gelecek gibi hissediyorum. Yani erken dediğim de 39 gibi falan. Keşke 1 ağustosa kadar beklese 🥰 ben de ağustos doğumluyum o da öyle olsun çok istiyorum 🙈

Çok teşekkür ederim gerçekten çok zor. Ben çok düşkünümdür anneme. Şimdi hiçbir şey paylaşamıyor olmak sarilamamak falan insanı çok üzüyor gerçekten. Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin ne diyeyim. ❤️ Teşekkür ederim 🙏🏻
Ben annemle vakit geçirebildiğim için şükrediyordum çok kıymetliydi ve ben de anneme çok düşkündüm ki zaten başka kimsem de yoktu. Çok şanslısın hep öyle düşün. Annenle ilgilenmek ona yardımcı olmak nasip oldu. Düzelecek merak etme🙏🏼🙏🏼

Hanımlaaar hanımlar herseyi konuştuk isimleri konuşmadık 🤣 isimlerde karar verebildimiz mi...
Biz uzun uğraşlar sonrası karar verdik sonunda en zoru isim oldu benim icin nedense 🤣
Mete♥️ düşündük daha da degistirmeyiz sanırım 🥰
Eşim babasının adını başa koyalım diye tutturmasaydı Tuna’ydı adı. Şimdi ise Mustafa Tuna :)

Acil şifalar diliyorum. O kadar iyi anlıyorum ki bu evrelerinizi ben annemi 10 sene önce kaybettim. Güzel düşünelim güzel olsun iyi olsun herşey. Rabbim herşeyin en güzelini bilir

Aynıyız :KK37:

Benim kızım da 41. Haftada dediğin gibi hiç belirti olmadığı için zorla alındı 😄

Bunda da kırk hafta 7 temmuzda doluyor. Bakalım ne zaman doğacaklar? :KK51:

Ben annemle vakit geçirebildiğim için şükrediyordum çok kıymetliydi ve ben de anneme çok düşkündüm ki zaten başka kimsem de yoktu. Çok şanslısın hep öyle düşün. Annenle ilgilenmek ona yardımcı olmak nasip oldu. Düzelecek merak etme🙏🏼🙏🏼

Amin canım inşallah 🙏🏻

Yaaaa bu kadar olur 😂 ben 1 Eylül doğumluyum. Hep kız çocuğum olursa ismini Eylül koyağım diyordum. Eşim de Eylül ismini çok seviyormuş kendi aramızda eylülü kararlaştırdık. Hatta yakın arkadaşlarımız vardı Eylül ismini biz koyacağız dediler ilk kim doğurursa o koysun dedik 😀 onların erkek oldu. Eylül ismi bize kaldı falan diye dalga geçtik hatta. Ama şimdi işler ciddiye binince ya acaba anlamı daha güzel olan bi isim mi Koysak falan olduk. Yine en kuvvetli seçeneğimiz Eylül ama yanına bir isim daha olsun istiyoruz bakalım 😍
Yaa çok iyi 🥰🥰 Eylül ismi çok güzel bir isim Bana da başlarda anlamına bakınca sonbahar Hüzün içimi bir karartmıştı ama yine de Eylül isminden vazgeçememiştim yanına Duru ya da Defne isimleri de yakışır. Bir arkadaşım Eylül Ada koymustu mesela♥️
Aynıyız :KK37:

Benim kızım da 41. Haftada dediğin gibi hiç belirti olmadığı için zorla alındı 😄

Bunda da kırk hafta 7 temmuzda doluyor. Bakalım ne zaman doğacaklar? :KK51:
Ben Doğarken de 41 haftam dolmuş ve ses seda çıkarmadan orada bekliyormuşum annemler bundan ses çıkmıyor diye korkup doktora gitmişler artık suni sancıyla zorla beni dünyaya getirmişler🤣 Ben yerimden memnunum Demek ki hiç gelesim yokmuş

Benim de babam aynı durumda şuan. Hastaneye yatması gerekiyor yatırıyorlar imza verip çıkıyor. Evde olsun ne olacaksa diyor. Küçük bebek var diye çok da gidemiyorum ayrı şehirlerdeyiz. Ama çok zor.
Allah şifa versin anneciğine de 🙏

Yaa çok iyi 🥰🥰 Eylül ismi çok güzel bir isim Bana da başlarda anlamına bakınca sonbahar Hüzün içimi bir karartmıştı ama yine de Eylül isminden vazgeçememiştim yanına Duru ya da Defne isimleri de yakışır. Bir arkadaşım Eylül Ada koymustu mesela♥️

Ben Doğarken de 41 haftam dolmuş ve ses seda çıkarmadan orada bekliyormuşum annemler bundan ses çıkmıyor diye korkup doktora gitmişler artık suni sancıyla zorla beni dünyaya getirmişler🤣 Ben yerimden memnunum Demek ki hiç gelesim yokmuş
Yaaa Eylül ada da çok tatlıymış 😍😍 bunu da not defterime ekliyorum hemen kuzucum bakalım eşim ne diyecek 🤣

kuzucumm sen hep çok pozitif birisin zaten. Rabbimden umut kesilmez. Allahım yardımcısı, yardımcınız olsun. İnşallah güzel haberlerini buraya yazacağın günler de gelsin arkadaşım

Benim de babam aynı durumda şuan. Hastaneye yatması gerekiyor yatırıyorlar imza verip çıkıyor. Evde olsun ne olacaksa diyor. Küçük bebek var diye çok da gidemiyorum ayrı şehirlerdeyiz. Ama çok zor.
Allah şifa versin anneciğine de 🙏
Canım uzakta olmak ayrı zor, karnında bebek yanında bebek hasta bakmak çok zor. İnşallah senin baban da şifa bulur. Hastası olan herkese şifa versin Allah'ım 🙏🏻
Yaaa Eylül ada da çok tatlıymış 😍😍 bunu da not defterime ekliyorum hemen kuzucum bakalım eşim ne diyecek 🤣

kuzucumm sen hep çok pozitif birisin zaten. Rabbimden umut kesilmez. Allahım yardımcısı, yardımcınız olsun. İnşallah güzel haberlerini buraya yazacağın günler de gelsin arkadaşım
Çok teşekkür ederim canım 🙏🏻 amin ❤️❤️❤️

Back
X