Ay bİzde dün 3aylik olduk gelen giden yok bakalım nezamb düzene gircekBnm oldu cnm.kirkimiz çıktı böyle leke leke kahverengiydi.daha sonra bı iki gün kesildi .sonra beyaz giymistim iç çamaşıri nasılsa yok gelmiyor diye günlük pette yapmadım.o gün kıpkırmızı para büyüklüğünde leke oldu bidaha gelmedi.yarin 4 aylık olcaz inşeAllah gelmedi maşallah diyim.
Bnm oldu cnm.kirkimiz çıktı böyle leke leke kahverengiydi.daha sonra bı iki gün kesildi .sonra beyaz giymistim iç çamaşıri nasılsa yok gelmiyor diye günlük pette yapmadım.o gün kıpkırmızı para büyüklüğünde leke oldu bidaha gelmedi.yarin 4 aylık olcaz inşeAllah gelmedi maşallah diyim.Kizlar kirkimiz çıkınca ben regl oldum sanırım ama bidaha olmadım olan varmı acaba 2.kere
Ben hala hiçbişey olmadım. Arada ağrısı oluyo gibi oluyo sonra geçiyo.Kizlar kirkimiz çıkınca ben regl oldum sanırım ama bidaha olmadım olan varmı acaba 2.kere
Ayy banada öyle bazen karnım agriyo gibi oluyor oldunmu acaba diyorum bişey yokBen hala hiçbişey olmadım. Arada ağrısı oluyo gibi oluyo sonra geçiyo.
Bn de emzirme arasi gaz cikartmak istiyorum ama memeden cekince kiyametleri kopariyo. Sagdan sola geçerken bile tahammulu yok agresif erkegiminBen emzirme arası da gaz çıkartıyordum. Bana hastanede hemşireler öyle öğrettiler.
Veremiyorum canım.okadar çok tatlı istiyor ki bu tahin helvası varya ona takmış durumdayimKizlar doğum sonrasi kilolariniz ne durumda? Cok hizli sekilde veren var mi?
Some Tuna problemsBn de emzirme arasi gaz cikartmak istiyorum ama memeden cekince kiyametleri kopariyo. Sagdan sola geçerken bile tahammulu yok agresif erkegimin
Ben hamilelik öncesi kiloma 1 aylıkken falan döndüm. Şimdi de altına indim. Sürekli kucakta, kollarım kas yapmışKizlar doğum sonrasi kilolariniz ne durumda? Cok hizli sekilde veren var mi?
Benim bayramdan önce 2 gün falan ağrım oldu, hatta şişkinliğim bile oldu. Karnım 5 aylık hamile halim gibi oldu. Bir iki kez lekelenme oldu. Ağrı da geçti karnım da indi. Doğumdaki kanamayı saymazsak Tam 1 yıldır regl olmadım çok güzelKizlar kirkimiz çıkınca ben regl oldum sanırım ama bidaha olmadım olan varmı acaba 2.kere
Ben çok hızlı verdim nasıl oldu anlamadım. Ama hamilelik boyunca 10 kilo almıştım o da hızlı gittiKizlar doğum sonrasi kilolariniz ne durumda? Cok hizli sekilde veren var mi?
Bnm de oyle oldu anlamadim valla. Hamile kaldigim kiloya 1_2 kilo kaldi. Cok hızlı verdim. Sanirim emzirirken cok su iciilio ya o yaradi. Yoksa sut yapsin diye tahindi kuru duttu hurmaydi tatliydi vs yiyorum hep. Ete zaten cok duskunum yeniyo yani. Hatta owli korse almistim biraz taktim belim bile inceldi. Ama tam dikis yeri sonmus balon gibi ve uyuşukBen çok hızlı verdim nasıl oldu anlamadım. Ama hamilelik boyunca 10 kilo almıştım o da hızlı gittisezeryan doğum yaptım ve hamilelik boyunca spor hocasıyla haftada iki gün ders yapıyordum onun da etkisi oldu bence
Ben de çok hızlı verdim. 83 le doğuma girdim. Şu an 68 kiloyum. 67yle hamile kalmıştım zaten. Alerjik bebe diyeti yapıyorum onun çok etkisi var. Bi de popomda sensör var oturunca eti kopmuş gibi bağırıyo bazen. Kucağımda 5.5 kg ile günde 15 bin adım atıyorumKizlar doğum sonrasi kilolariniz ne durumda? Cok hizli sekilde veren var mi?
Ay canim doktora bakma sen. Senin benim bes alti yil tip fakultesi bitirmis halimiz. Cok ders calisarak uzman olunmuyor maalesef azicik gozunu kulagini acmak lazim. Cok sinirlendim kusura bakmaHavalandırmak sanırım en iyi gelen şey. Fito krem de toparlıyor. Bizim pişik ileri seviyeydi, iki krem daha vermişti (trosyd ve bactroban). Bezi gece uzun kalacağı zaman da vazelin sürmeyi tavsiye etti doktorumuz
Cok tatlis ve haklisin. Guvenli baglanma icin zaten bebisinin ihtiyaçlarini boyke onemsemen çok önemli. Bunun icin ondan ayriliken bir sureligine ayrilacagini ama sonra geri gelecegini ona soykeyebilirisin. Simdi duygunu anlar ama bir gun ne dedigini o anlayacak ve sen onun anladigini bilmiyor olacaksin.Kızlar dün 1,5- 2 saat kadar annemle babama bıraktım Tunayı. Hiç ağlamamış, uykudan yeni uyanmıştı, mutluydu, sağdığım süt vardı. Rahat bakmışlar. İşe başlasam geçen hafta bırakmam gerekecekti. Ama ben hiç rahat değildim. Gelince ağladım, beni özlemiştir diye, Onu bırakıp gittiğimi sanmıştır diyeiyi ki ücretsiz izne çıkmışım. Ben bırakamam bu kadar küçükken. Uyurken bile yanında durmak istiyorum.
Her anne farklidir. Bebisihle iletisimi farklidir. Ben kucagima alinca hissedecegim diye bekledim olmadi. Kizim Yogun bakimdayken bile o anneligi tadamadim. Sadece bana ait olan bir bebege merhamet hissettim o kadar. Ama o tabircu olana kadar biraz daha sahiplendim biraz daha derken su an kizima baktikca icim eriyor. Demem o ki biz hepimiz iyi anneyiz. Tam olamasak da gayret ediyoruz. Bu donemler cok zor kacinci anneligin bilmiyorum ama ilkse diye söyleyecegim ki uyumak istemekte cok haklisin. Bebeginin mutlu bir anneye ihtiyacı var. Yuzu gulen ona guven veren bir anne. Herkes farklidir onemli olan bebisine ona karsi olan sevgini ve degerlilik hissini ona verebilmekCanım benimsana çok imreniyorum gercektrn ben çocuğuma bukadar bağlı değilmişim gibi geliyor nedenini bilmiyorum uyusa dinlensem diye bakıyorum
Cnm nacizane tavsiyem bebisine ise giderken hep soylemen. Simdi gidiyorum ama geri gelecegim diye anlatman. O bir gun bunu anlayacakBen pazartesi başlayacağımannemle babam şimdilik rahat bakıyor, yani dahaki gündür denedik. Dün 1 saate yakın kaldı hiç ağlamamış. Bu sabah da doyurup altını alıp verdim 1,5 saat uyumuşum. Kalktığımda uyutuyolardı yine huzursuzluk yapmamış. Sanırım çocuktan ziyade ben zorlanıcam
Açıkçası ben de her şey doğal olsun organik olsun kafasındaydım. Ama pişik öyle bir haldeydi ve 2 aydır geçmiyordu. Çamur sür dese sürecek hale gelmiştimAy canim doktora bakma sen. Senin benim bes alti yil tip fakultesi bitirmis halimiz. Cok ders calisarak uzman olunmuyor maalesef azicik gozunu kulagini acmak lazim. Cok sinirlendim kusura bakmaVazelin petrolden uretiliyor diye bas bas bagiriyorlar kucucuk bebise petrol sürülür mu hiç. Kantaron sur bak bana dua edersin
Cok tatlis ve haklisin. Guvenli baglanma icin zaten bebisinin ihtiyaçlarini boyke onemsemen çok önemli. Bunun icin ondan ayriliken bir sureligine ayrilacagini ama sonra geri gelecegini ona soykeyebilirisin. Simdi duygunu anlar ama bir gun ne dedigini o anlayacak ve sen onun anladigini bilmiyor olacaksin.
Her anne farklidir. Bebisihle iletisimi farklidir. Ben kucagima alinca hissedecegim diye bekledim olmadi. Kizim Yogun bakimdayken bile o anneligi tadamadim. Sadece bana ait olan bir bebege merhamet hissettim o kadar. Ama o tabircu olana kadar biraz daha sahiplendim biraz daha derken su an kizima baktikca icim eriyor. Demem o ki biz hepimiz iyi anneyiz. Tam olamasak da gayret ediyoruz. Bu donemler cok zor kacinci anneligin bilmiyorum ama ilkse diye söyleyecegim ki uyumak istemekte cok haklisin. Bebeginin mutlu bir anneye ihtiyacı var. Yuzu gulen ona guven veren bir anne. Herkes farklidir onemli olan bebisine ona karsi olan sevgini ve degerlilik hissini ona verebilmek
Cnm nacizane tavsiyem bebisine ise giderken hep soylemen. Simdi gidiyorum ama geri gelecegim diye anlatman. O bir gun bunu anlayacak
Ben her şeyi anlatıyorum. Hamileyken konuşuyorduk, anladığını düşünüyorduk şimdi niye anlamasın ki. Aleyhinde bir şey söyleyince tepki veriyorAy canim doktora bakma sen. Senin benim bes alti yil tip fakultesi bitirmis halimiz. Cok ders calisarak uzman olunmuyor maalesef azicik gozunu kulagini acmak lazim. Cok sinirlendim kusura bakmaVazelin petrolden uretiliyor diye bas bas bagiriyorlar kucucuk bebise petrol sürülür mu hiç. Kantaron sur bak bana dua edersin
Cok tatlis ve haklisin. Guvenli baglanma icin zaten bebisinin ihtiyaçlarini boyke onemsemen çok önemli. Bunun icin ondan ayriliken bir sureligine ayrilacagini ama sonra geri gelecegini ona soykeyebilirisin. Simdi duygunu anlar ama bir gun ne dedigini o anlayacak ve sen onun anladigini bilmiyor olacaksin.
Her anne farklidir. Bebisihle iletisimi farklidir. Ben kucagima alinca hissedecegim diye bekledim olmadi. Kizim Yogun bakimdayken bile o anneligi tadamadim. Sadece bana ait olan bir bebege merhamet hissettim o kadar. Ama o tabircu olana kadar biraz daha sahiplendim biraz daha derken su an kizima baktikca icim eriyor. Demem o ki biz hepimiz iyi anneyiz. Tam olamasak da gayret ediyoruz. Bu donemler cok zor kacinci anneligin bilmiyorum ama ilkse diye söyleyecegim ki uyumak istemekte cok haklisin. Bebeginin mutlu bir anneye ihtiyacı var. Yuzu gulen ona guven veren bir anne. Herkes farklidir onemli olan bebisine ona karsi olan sevgini ve degerlilik hissini ona verebilmek
Cnm nacizane tavsiyem bebisine ise giderken hep soylemen. Simdi gidiyorum ama geri gelecegim diye anlatman. O bir gun bunu anlayacak
Ben hamilelik öncesi kilomun 3 kilo altına düştüm bir süredir aynı kilodayımKizlar doğum sonrasi kilolariniz ne durumda? Cok hizli sekilde veren var mi?
Bayramın 1.gününden beri fenalardayız.Hep ilgi istiyor eşimle olunca bile zor bakıyoruz birkaç gündür ne yaşıyoruz biz acabaKızlar atak haftasındaymışız ya niye söylemiyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?