Popüler Konu 2025 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
AHahaha al sana dev hizmetim 😂 bende ekram görüntüsü alıyordum sonra bunu keşfettim ama nereye kaydoluyor bulamamıştım neyse buldum ama yine unuttum aasdghj
Offf varya adamın dibisin teşekkür ederim bacım 😂
Kizlar iyi akşamlar bebise halen isim bulamadik abilerinin ismi Poyraz Ali ve Aras bu isimlere uyumlu isim ariyoruz .Sadece Aslan ismine biraz sıcak bakıyoruz. Önerilere açığız.Ya da siz ne isimler düşünüyorsunuz erkek bebislerinize 🙂🌹
Aklıma nedense Pars geldi 🥰
Inci ismi benimde hoşuma gitti zeynep hep derdim çok basic bir isim midasi gecmiyor zeynepler çok naif oluyor ama kaderleri hep bi karişik tanidigim tüm zeynep ve aliler oyle

Neva en yakin arkadaşimin kizi peraya da eşim opera diye dalga gecip beni delirtiyor

Aybars ilk ogluma koycaktim ama goktuğ koyduk 🤣 bu erkek olaydi kesin koyardim🤣
Kocan hangi takımlı? Galatasaraylıysa Pera yı sevdirmenin bir yolunu biliyorum 😂 bunların dışında Pera ismini opera diye düşünmesin ya çok güzel anlamları var 😂

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-15-22-05-11-546_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-11-15-22-05-11-546_com.android.chrome.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 8
Evet ben paylaşmıştım kahvaltı bazen bana da az geliyor ama salatalık vs bol koyuyorum doyurucu oluyor.Bazı meyveler de şekeri çok yükseltiyor araştırıp şeker oranı daha az olanları tüketebilirsin.Ben her meyve yediğimde yanında sütle veya yoğurtla tüketmeye çalışıyorum.Ekmeğin dilimini artırırsam benim de değerlerim yükseliyor.Ara öğünleri atlamadan yemeye çalış.Diyetisyene demiştim ben toksam yemesem olur mu diye o da öğün atlama dedi.Ana öğünlerde bol salata yiyorum ama yağsız sevmiyorum biraz zeytinyağ bol limon ne kadar salata yersem yiyim şekerim çıkmıyor hem de doyuyorum.Mesela akşam etli nohut bulgur pilavı salata yedim çok da doyurucuydu şekerim de 128 çıktı.
Yarın erken uyanıp sizin diyet listenize uymaya çalışacağım bakalım nasıl çıkacak benimki de. Çok teşekkür ederim bilgiler için. İnşallah bebeklerimizi sağlıklı doğurup sağlıkla şeker belasından kurtuluruz.

Alp'ler ile ilgili fikriniz var mı? Ya da isim analizine bakmışsınız nereden bakılıyor ben de bakayım 😊
Youtubda bi adam var o yapiyor eltimin oglunun ismi yağızalp çok naif bir çocuk zeki calişkan dusunceli biri yigenimin oglunun ismi de hasanalp totosu kurt dolu yanina geken ek isimde önemli sanirim
Erken ama Mustafa Kemal’e bebek üniversitesi kitaplarını aldım dokunsal kitaplar bir de
Bu kitaplar cok guzel bebek universitesinin serisini tamamlayin bence biz 26 aylik olmasina ragmen oglum hala çok seviyor sincap kitabin kitaplari cok güzel
Offf varya adamın dibisin teşekkür ederim bacım 😂

Aklıma nedense Pars geldi 🥰

Kocan hangi takımlı? Galatasaraylıysa Pera yı sevdirmenin bir yolunu biliyorum 😂 bunların dışında Pera ismini opera diye düşünmesin ya çok güzel anlamları var 😂
Fenerbahçeli 🤣 anlami çok guzelmiş cidden😍

Yarın erken uyanıp sizin diyet listenize uymaya çalışacağım bakalım nasıl çıkacak benimki de. Çok teşekkür ederim bilgiler için. İnşallah bebeklerimizi sağlıklı doğurup sağlıkla şeker belasından kurtuluruz.
Yürüyüşe engel yoksa yürüyüş de yapmaya çalış hareket etmek iyi geliyor.Su da içmeyi ihmal etme.Amiinnnn🌺

P purplilac al canim bu adam genelde yorumlarda o isme dahip kişiler hep aa ayni benden bahsediyorsunuz falan yaziyorlar 🤣

Youtubda bi adam var o yapiyor eltimin oglunun ismi yağızalp çok naif bir çocuk zeki calişkan dusunceli biri yigenimin oglunun ismi de hasanalp totosu kurt dolu yanina geken ek isimde önemli sanirim

Bu kitaplar cok guzel bebek universitesinin serisini tamamlayin bence biz 26 aylik olmasina ragmen oglum hala çok seviyor sincap kitabin kitaplari cok güzel

He benimkide fenerbahçeli kızımız olursa pera koyarız diyodum gs den dolayı istemiyodu 😂

Aldım canım 4 set yarısı geldi

Kızlar ben tecrübeli annelere bir şey sormak istiyorum 0-3 ay kıyafeti ile 1-3 ay kıyafeti çok fark ediyor mu yıkarken dikkat ettim de ben genelde 1-3 ay almışım tulumları takımları falan

Kızlar ben tecrübeli annelere bir şey sormak istiyorum 0-3 ay kıyafeti ile 1-3 ay kıyafeti çok fark ediyor mu yıkarken dikkat ettim de ben genelde 1-3 ay almışım tulumları takımları falan
Yok canim 1 2 cm ediyordur ki o da yikayinca küçülüyor zaten cok cabuk kuculuyorlar birde

Hemde inanılmaz hızlı büyüyolar 😍 ben bazı şeyleri giydirememiştim bile kızıma sıra gelmemişti 🤭
Valla bazen sanki aldıklarım hiç yetmeyecekmiş gibi geliyor instagramdaki fenomenlerin bebek dolapları yüzünden 😂 keşfetim hastahane çantası bebeğimin odasını düzenliyorum videoları ile doldu 😂

X