Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Allah sabır versin çok üzüldüm

Rabbim gönlünüzü ferahlatsın dualarım sizinle ..

Başın sağ olsun. Çok zor bir durum, şu an hiçbir şey seni teselli etmeyecek ama zamanla hafifliyor. Geçen yıl bu zamanlar benim de bebeğimin kalbi durmuştu. Sonra öğrendim ki kan pıhtılaşmam varmış. Sende de öyle bir durum olma ihtimali vardı galiba. Önlemini alıp yola devam edeceksin, merak etme. Şu an her şey bitmiş gibi hissediyorsun ama bitmiyor, hayat bir şey şekilde devam ediyor. Tez vakitte atlatırsın inşallah

Hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar. 15+4 teydik bugün. 11+5 te kanamam gelmişti ilaç iğneyle devam ettik. Sonra 2li test yapıldı pappa değerim düşük çıktı. Pıhtılaşma kaynaklı olabileceği söylendi 2 hafta önce test yapıldı aynı zamanda kan sulandırıcı iğne kullanıyordum 2 haftadı. Henüz sonucu gelmedi test yarın belli olacaktı. Bugün sabah yoğun bir kanama geldi hastaneye geldiğimde yeniden geldi o an hissettim zaten bebeğimin gittiğini. T rahim diyor doktorum ama tam t değil biraz daha geniş. Hangi sebepten kaybettim bebeğimi bilmiyorum. Rızkı olsa gelirdi elbet dünyaya. Rabbimin takdiri Allah kimseye yaşatmasın, sizler de sağ salim kucağınıza alın inşallah

Çok geçmiş olsun sizin için her şey bundan sonra istediğiniz gibi ilerler, sağlıklı ilerler umarım

Çok geçmiş olsun Allah sabır versin çok zor bir durum , bende 6-7 ay önce benzer bir durum yaşamıştım. İnşallah en kısa vakitte sağlıcakla yeniden anne olmayı ve sağlıkla kucağınıza almayı Rabbim nasip etsin

Allah sabır versin canım benim başın sağolsun

Çok geçmiş olsun, Allah sabırlar versin size
Bu süreci atlattıktan sonra Allah tekrar nasip etsin; sağlıkla kucağınıza alırsınız diliyorum ki bebişinizi

Çok üzüldüm canım, başın sağolsun

Herkese merhaba,

Ankara'dayım ve 16+1'deyim, hala doğum paketim yok. Her şey dahil olmak üzere Tobb Etü 81k diyor, özelde iki doktorla görüştüm, birisi 80400 diğeri de 77k fiyat çıkardı.

Özelden doğum paketi alan, bir yerlerle anlaşan var mı?
Bu fiyatlar bana biraz yüksek geldi, önerilerinize açığım.

Fiyatlar hakkında çok bilgim yok ama bana fazla geldi. Zaten 16.haftadasınız bir detaylı ultrason kalmış Muayene ücretleri zaten 1300 1500 tl gideceğiniz 6 kontrol daha var max 10.000 tl deseniz doğum ücreti 60.000 tl ye denk geliyor. Birde fiyatları ayrı ayrı sorun muayene ücreti doğum ücreti vs şeklinde. Kanlarınızı da sağlık ocağında verebilirsiniz

çok geçmiş olsun, üzüldüm gerçekten.

Medical Park 65 bin, Bilgi hastanesi 45 bin idi en son 2 ay önce sormuştum. İlk doğumumda özelde sadece doğumu 2022 yılında 7 bine olmuştum ama o doktorum muayenehane açmış ve doğum yaptırmıyormuş artık. Bana gereksiz geldi bu fiyatlar açıkçası devlette iyi bir Dr buldum başından beri hep ona kontrole gittim. Benim sezaryen olacağı için Dr önemli bir de devlet Hastanesinin çocuk acil doktorları, yoğun bakımı (kimsenin ihtiyacı olmaması dileğiyle) vs var o yüzden şu son haberler de iyice etki etti bu kararı vermemde.

Kızlar benim gaz şişliği haricinde karnım bildiğiniz dümdüz, kaldı ki oyle zayıf biri de degilim, baya basenli göbekli bi tipim.

İki hafta once bebiş 140 gramdı, yani biraz cıkması gerekmez mi :/ Hareket de hissetmiyorum hic, sadece midem bulanıyor hala cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…