- Konu Sahibi denizadamasal
- #7.941
Kizlar ovulasyon da pik görünce değerlendirmeyi nasil yapiyorsunuz? Bugün arayla mi peş peşe mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sanki çok belirsiz bi çizgi görüyorum canım
Aynen bende biraz daha net gozukuyor telefon iyi cekmiyo. Reglimde 5 gun gecikti son testi yapayim dedim yarın gidip kan vereyim ben olmazsa.Ben sanki çok belirsiz bi çizgi görüyorum canım
Gerçekten bugün yazarken bunu düşündüm Aslında buradan bakınca stresli görünüyorum Ama rahatım ya sadece psikolojik açıdan denk gelememesine sinirleniyorum.. eşim geldi odamıza çekildik cok uzanamadımherzmankı pozisyon olamadı ama ilk 20sn giden gitti nasip artık. Kızlar bu ay da olmazsa havlu atacagım. Bu arada 28i ve 31 ı oldu kuzum 3 gun beklemis sperm vardı dun gecee zaten uzerıne çatladı bu da ekstra olsun. Ay bunu normalde kımseye anlatamam ya burada yazarken kahkahalar atıyorum hamile kalırsam anlatacagım ah bebegm seni ne maceralarla yaptımSenin herkese moral ve motivasyon verip kendini aşırı strese sokman pekiiii kuzucum stres yapma dün ilişki olmuş bence perşembede olsun kaliteli sperm olsun hem. Bugün için zorlama bence olacağı varsa zaten tek ilişki ile bile olacak nasipten öte yol yok
Bence 5 gün geciktiyse hiç durmayın hemen kan verin inşallah bebiştirAynen bende biraz daha net gozukuyor telefon iyi cekmiyo. Reglimde 5 gun gecikti son testi yapayim dedim yarın gidip kan vereyim ben olmazsa.
Yumurtlamadan 8 gün gectiyse 6 günün vardır canm bi bak ıstersen teste erken test alKızlar ya benim göğüs uçlarımın rengi koyulaştı ama daha reglime 9 gün var ben erken yumurtluyorum yumurtalama tarihi üzerinden 8 gün geçti test yapsam birşey çıkar mı onu da bilmiyorum yani eğer ben kafayı yemediysem göğüslerimde arada bıçak saplanıyor gibi bi ağrı be renginde koyulaşma var onun dışında beyaz akıntı ara ara ama bilemedim şimdi de grip oldum ilaç içecektim ama içemedim ne yapsam
Aynen vericem canımBence 5 gün geciktiyse hiç durmayın hemen kan verin inşallah bebiştir
Bugün gidecektim sağlık ocağı kapalıymış çok suu içince ağrım kesildi şükür yaCanım ben oldum aynen böyleydi idrar tahlili ver enfeksiyon varsa ilaç verir zaten rahatlarsın
ustası olmuşsunnvala tam zamanında yakalıyorsun sen 3 test alsan yetiyor sana ben 10. Yu yapmıştım en son 28 yaptıysan eşin sabah gelince yap bence 24 saati doluyor yarın akşama kadar utanmada zaten uzun zaman sizde 3 5 günlüğüne gelse sorun olurdu ama uzun gelmişler o şeyin olacağını biliyorlar zatenBaktım ne olur ne olmaz diye dün t koyuydu bugun daha silik c den . Çatlamış dimi kızlar. Vücudumu anlıyorum demiştim ya bosuna ovülasyon almışım batma bacak uyusuklugu uzayan akıntı ile pik oldu meme ucu ile de böyle. Yoksa tamamen mi silik olması lazım sizce? Bilen yorum yapablr mı meme ucuyla tam ortak ama Batmam cok yok ama uclar fenaa. Belde de agrı. Yanı 6 yıldır yaşadıgım ve evet catladı dedıgım hersey mevcu
Eşim gelse mi bugece bıseklde eve ne dıyosunuz yarın gece gec olcak sanrmm 1 ılskı ile kaldık moralm bozk tamamen mi silik olmalı unutmusum lh dusmeye baslamıs ama belli
Ben mesajları okuyana kadar bizim kız halletmiş ee analta bakım içerdekiler ne yapıyor Du tv açsaydın seside yükseltseydin azcıkGerçekten bugün yazarken bunu düşündüm Aslında buradan bakınca stresli görünüyorum Ama rahatım ya sadece psikolojik açıdan denk gelememesine sinirleniyorum.. eşim geldi odamıza çekildik cok uzanamadımherzmankı pozisyon olamadı ama ilk 20sn giden gitti nasip artık. Kızlar bu ay da olmazsa havlu atacagım. Bu arada 28i ve 31 ı oldu kuzum 3 gun beklemis sperm vardı dun gecee zaten uzerıne çatladı bu da ekstra olsun. Ay bunu normalde kımseye anlatamam ya burada yazarken kahkahalar atıyorum hamile kalırsam anlatacagım ah bebegm seni ne maceralarla yaptım
Yaa canim ben bugün pik gördüm.Dun değerlendirmiştim.Bugunu değerlendiremeyecegim.Yarin ve cuma degerlendirsem yeterli olur mu acaba .Yarın muhtemelen çatlar.Uff kafamda deli sorularGerçekten bugün yazarken bunu düşündüm Aslında buradan bakınca stresli görünüyorum Ama rahatım ya sadece psikolojik açıdan denk gelememesine sinirleniyorum.. eşim geldi odamıza çekildik cok uzanamadımherzmankı pozisyon olamadı ama ilk 20sn giden gitti nasip artık. Kızlar bu ay da olmazsa havlu atacagım. Bu arada 28i ve 31 ı oldu kuzum 3 gun beklemis sperm vardı dun gecee zaten uzerıne çatladı bu da ekstra olsun. Ay bunu normalde kımseye anlatamam ya burada yazarken kahkahalar atıyorum hamile kalırsam anlatacagım ah bebegm seni ne maceralarla yaptım
Bu arada enfeksiyonda kasıklar ayırırmı fena girip girip çıkıyor çok üşüyorum bugün bi türlü ısınamadım kombiyi 65 aldımYumurtlamadan 8 gün gectiyse 6 günün vardır canm bi bak ıstersen teste erken test al
Ben negatif görürüm diye test yapmayı bıraktım kesin ışık yansımasıdır ben koyu görmüşümdür diyorum canım şimdi de beklicem adetiYumurtlamadan 8 gün gectiyse 6 günün vardır canm bi bak ıstersen teste erken test al
Canm yumurtlma gördükten 14 gün sonra regl gelir yani 9 gün değil 6 gün varKızlar ya benim göğüs uçlarımın rengi koyulaştı ama daha reglime 9 gün var ben erken yumurtluyorum yumurtalama tarihi üzerinden 8 gün geçti test yapsam birşey çıkar mı onu da bilmiyorum yani eğer ben kafayı yemediysem göğüslerimde arada bıçak saplanıyor gibi bi ağrı be renginde koyulaşma var onun dışında beyaz akıntı ara ara ama bilemedim şimdi de grip oldum ilaç içecektim ama içemedim ne yapsam
Eşim geldi akşam 7de renklendi gecelerimiz ütü yapacağım manasıyla gectım o da kıyafet seçti 10dk fln uzanabildim. çünkü okulu hemen eve 1 dk canım hatta acaba catladı mı dediğim her anın ustune gec yumurtlamada meme ucu hassasiyeti başlayınca ah dıyorum asıl bu catlama. Her ay oluyor dogumdan beri aralıksız anlıyorum bu ay test aldım ya elımde 2 tane kaldı onümüzdekı ay yaparım silikleşme için belki. Çok şükür anlayabiliyorum rabbim herkese nasip etsin anlmayıBugün gidecektim sağlık ocağı kapalıymış çok suu içince ağrım kesildi şükür ya
ustası olmuşsunnvala tam zamanında yakalıyorsun sen 3 test alsan yetiyor sana ben 10. Yu yapmıştım en son 28 yaptıysan eşin sabah gelince yap bence 24 saati doluyor yarın akşama kadar utanmada zaten uzun zaman sizde 3 5 günlüğüne gelse sorun olurdu ama uzun gelmişler o şeyin olacağını biliyorlar zaten
Canm sen testi ne zmn yapacaksın bende snaa eşlik edeyimEşim geldi akşam 7de renklendi gecelerimiz ütü yapacağım manasıyla gectım o da kıyafet seçti 10dk fln uzanabildim. çünkü okulu hemen eve 1 dk canım hatta acaba catladı mı dediğim her anın ustune gec yumurtlamada meme ucu hassasiyeti başlayınca ah dıyorum asıl bu catlama. Her ay oluyor dogumdan beri aralıksız anlıyorum bu ay test aldım ya elımde 2 tane kaldı onümüzdekı ay yaparım silikleşme için belki. Çok şükür anlayabiliyorum rabbim herkese nasip etsin anlmayı
Hahahahha kaynvalıdem tatlı yaptı dedim ki eşim gelecek cagrdım yemeye. Ütü yapmaya gectım yanıma geldi ama hıc rol yapamıyor yaa koca adam ben gideyim kıyafet seceyım ık mıkediyor hala duşa giremedim. Allah'tan vakit cıkmıştı su bile ıcemıyorum şuanBen mesajları okuyana kadar bizim kız halletmiş ee analta bakım içerdekiler ne yapıyor Du tv açsaydın seside yükseltseydin azcık
Canım sırf meraktan 10 tane laboquıck aldım 2gece önce netten. Eşimin haberi yok tabii evde de 3 tane erken gebelik testi awoks var sanırım 7 gün kala bile bakabilirim antibiyotikli krem kullanıyorum eczacı diğerleri önemli değil ama bunu kesinlikle bırakmalısın gebelik olursa dediği için bakmam gerek ne kdr erken okdr iyi hatta Aslında kullanmasam mı diye korkuyorum gebelik kategorisinde değil ama tedaviye de basladıgım 8 gün oldu brakmak da ıstemyrmCanm sen testi ne zmn yapacaksın bende snaa eşlik edeyim
Kuzu sen adetten kac gun sonra başladin Ovulasyon testineCanım sırf meraktan 10 tane laboquıck aldım 2gece önce netten. Eşimin haberi yok tabii evde de 3 tane erken gebelik testi awoks var sanırım 7 gün kala bile bakabilirim antibiyotikli krem kullanıyorum eczacı diğerleri önemli değil ama bunu kesinlikle bırakmalısın gebelik olursa dediği için bakmam gerek ne kdr erken okdr iyi hatta Aslında kullanmasam mı diye korkuyorum gebelik kategorisinde değil ama tedaviye de basladıgım 8 gün oldu brakmak da ıstemyrm