- 26 Eylül 2022
- 1.004
- 918
- 33
Ben bir yerde okudum instoşta kadın mide safrasına baktırıyordu orda bir sorun çıkmıştı sonra ona uygun diyet yapınca geçmiş falan öyle birşey anlatıyorduAy valla çok korkuyorum hep böyle olacak diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bir yerde okudum instoşta kadın mide safrasına baktırıyordu orda bir sorun çıkmıştı sonra ona uygun diyet yapınca geçmiş falan öyle birşey anlatıyorduAy valla çok korkuyorum hep böyle olacak diye
Kerembebiş isimleri belli olan var mı ? biz Nil istiyoruz.
Tüylenme sorunu bende yaşıyorum her yerimden çıkıyor gibi normalde ağda yapıyordum baya bir giderdi şimdi hemen geri çıkıyor doğumdan sonra dökülebiliyormuş onu bekleyeceğim dökülmezse lazere giderim diye düşündüm daha önce geç çıktığı ve bu kadar çok olmadığı için ağda yetiyordu ama doğumdan sonra lazer diye düşündüm. Hamileyken lazer bana niyeyse doğru gibi gelmedi hiç riske atmaya gerek yok. Gerçi doktora sormadım onlar daha iyisini bilir14+5 ten selamlar kızlar,günaydın,fetal sonucuna göre benim de bir kızım olacak inşallah
Şunu sormak istiyorum,ben daha önce sürekli lazer yaptırdığım için tüy problemim yoktu ama hamilelikle birlikte hortladı resmen, doktorum lazer yaptırabilirsin ama hormonlardan dolayı çıkar yine diyor,çıkması önemli değil de bu süreçte sonuçta tüylerimi de almak istiyorum, o yüzden ev tipi lazer alıp kendim yapayım bari diyorum, böyle tüylü erkek gibi kendimden soğudum.
Ev tipi lazer kullanan var mı ne önerirsiniz?
Bizim belli değil ama kız olursa nil istiyordum eşim kısa diye istemedi Bence çok güzel isim çok iyi bir tercih yapmışsınızbebiş isimleri belli olan var mı ? biz Nil istiyoruz.
Sanki erva herkes de var gibi o yüzden Buse HazalBuse bizim ama yanına kararsız kaldık
Buse hazal
Buse hayel
Buse erva arasında sizce?
Ben kullandim. Cok duzenli kullanmama ragmen sonuc alamadim. Parana yazik olmasin hic tavsiye etmiyorum. Onun yerine epilator cihazi alabilirsin14+5 ten selamlar kızlar,günaydın,fetal sonucuna göre benim de bir kızım olacak inşallah
Şunu sormak istiyorum,ben daha önce sürekli lazer yaptırdığım için tüy problemim yoktu ama hamilelikle birlikte hortladı resmen, doktorum lazer yaptırabilirsin ama hormonlardan dolayı çıkar yine diyor,çıkması önemli değil de bu süreçte sonuçta tüylerimi de almak istiyorum, o yüzden ev tipi lazer alıp kendim yapayım bari diyorum, böyle tüylü erkek gibi kendimden soğudum.
Ev tipi lazer kullanan var mı ne önerirsiniz?
Cok üzüldüm cok gecmis olsunKızlar şu an hastanedeyim. Bebeğimin kalbi durmuş. Onu kaybettim. Rahim ağzım kapalı ilaç veriyorlar açılması için. Düşünce kürtaja alacaklar. Çok üzgünüm, çok kötüyüm. Dualarınıza ihtiyacım var.
Canimm canim cok uzuldum cok, dualarim seninle. Allah sabir versin insallah hizli bir sekilde sureci atlatirsin. Cok uzuldum cok.Kızlar şu an hastanedeyim. Bebeğimin kalbi durmuş. Onu kaybettim. Rahim ağzım kapalı ilaç veriyorlar açılması için. Düşünce kürtaja alacaklar. Çok üzgünüm, çok kötüyüm. Dualarınıza ihtiyacım var.
Ay çok üzüldüm vardır bir hayır rabbim sağlıkla yeniden nasip etsin inşallah peki nasıl anladınız nasıl oldu yani kaçıncı haftadasınızKızlar şu an hastanedeyim. Bebeğimin kalbi durmuş. Onu kaybettim. Rahim ağzım kapalı ilaç veriyorlar açılması için. Düşünce kürtaja alacaklar. Çok üzgünüm, çok kötüyüm. Dualarınıza ihtiyacım var.
Canım benim başın sağ olsun çok çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursunKızlar şu an hastanedeyim. Bebeğimin kalbi durmuş. Onu kaybettim. Rahim ağzım kapalı ilaç veriyorlar açılması için. Düşünce kürtaja alacaklar. Çok üzgünüm, çok kötüyüm. Dualarınıza ihtiyacım var.
Çok üzgünüm, Allah sabır versin canım dualarımız seninleKızlar şu an hastanedeyim. Bebeğimin kalbi durmuş. Onu kaybettim. Rahim ağzım kapalı ilaç veriyorlar açılması için. Düşünce kürtaja alacaklar. Çok üzgünüm, çok kötüyüm. Dualarınıza ihtiyacım var.
Çok üzüldüm. Allah sabır versin, dayanma gücü versin. İnşallah en kısa zamanda toparlanırsınız. Umarım en yakın zamanda yeniden nasip olur. Çok geçmiş olsun.Kızlar şu an hastanedeyim. Bebeğimin kalbi durmuş. Onu kaybettim. Rahim ağzım kapalı ilaç veriyorlar açılması için. Düşünce kürtaja alacaklar. Çok üzgünüm, çok kötüyüm. Dualarınıza ihtiyacım var.
Çok geçmiş olsun Çok üzücü gerçekten, çok yakın bir arkadaşımda da aynı durum olmuştu çok üzülmüştük ama şimdi 7 yaşında tatlı mı tatlı bir kızı var; umutsuzluğa kapılmayınKızlar şu an hastanedeyim. Bebeğimin kalbi durmuş. Onu kaybettim. Rahim ağzım kapalı ilaç veriyorlar açılması için. Düşünce kürtaja alacaklar. Çok üzgünüm, çok kötüyüm. Dualarınıza ihtiyacım var.
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede atlatırsınızKızlar şu an hastanedeyim. Bebeğimin kalbi durmuş. Onu kaybettim. Rahim ağzım kapalı ilaç veriyorlar açılması için. Düşünce kürtaja alacaklar. Çok üzgünüm, çok kötüyüm. Dualarınıza ihtiyacım var.