Sabahları aç karnına pek belli olmuyor benim de. Bir de bu haftalarda hareketleri her gün hissetmiyoruz sanırım sadece son aylarda hareket hissetmemek riskli.Kızlar benim gaz şişliği haricinde karnım bildiğiniz dümdüz, kaldı ki oyle zayıf biri de degilim, baya basenli göbekli bi tipim.
İki hafta once bebiş 140 gramdı, yani biraz cıkması gerekmez mi :/ Hareket de hissetmiyorum hic, sadece midem bulanıyor hala cok
sizinki kac haftalikti? benim bu sabah davul gibiydi ama bildiginiz davul gibi, gergindi cok. Bir de yemek yiyip biseyler icince falan iyice sisiyor geriliyor. Kremler iyi geldi kuruma hissetmiyorum ama yine de bu gece zor dondum saga sola uyurken ki normalde zayif biriyim yarin 18+0 olucam 19.haftaya giricemSabahları aç karnına pek belli olmuyor benim de. Bir de bu haftalarda hareketleri her gün hissetmiyoruz sanırım sadece son aylarda hareket hissetmemek riskli.
tebrik ederim caniiim, benim de cin takvimi yanilmistiKızlar bende bugün cinsiyeti öğrendim. Çin takvimine gore kızdı fakat benden de bir erkek geliyor
Çook tesekkur ederimHayırlı olsun şimdiden bol enerji diliyorum size. Ben de ikinci oğluma hamileyim beni neyin beklediğini biliyorum
Çook tesekkur ederim canimm, insallah saglikla kucagimiza aliriztebrik ederim caniiim, benim de cin takvimi yanilmisti
Yarın 15 bitecek 16. Haftaya gireceğim dışarıdan hamile hamile durmuyorum hala sadece yemek yiyince birden şişiyor hah tamam hamile olduğum belli artık diyorum. Benim de karnımda bir gerginlik var akşamları yemek sonrası bayağı zorlanıyorum az yememe rağmen. Bugün de ayakkabımı giyerken zorlandım sanki bebeğimi eziyorum eğilince. gece uyurken dönmek daha da zorlaşıyor son haftalarda o yüzden şimdilik pek rahatsız olduğumu çaktırmıyorum kendimesizinki kac haftalikti? benim bu sabah davul gibiydi ama bildiginiz davul gibi, gergindi cok. Bir de yemek yiyip biseyler icince falan iyice sisiyor geriliyor. Kremler iyi geldi kuruma hissetmiyorum ama yine de bu gece zor dondum saga sola uyurken ki normalde zayif biriyim yarin 18+0 olucam 19.haftaya giricem
Karnımdayken soruyorsanız evet bayağı hareketliydi o yüzden doğduğunda şaşırmadım fazla, hala öyleÇook tesekkur ederimilk oglunuz cok mu hareketliydi, ismi neydi acaba. Isim karakter analizi yapmaya simdiden baslayayim
Ismi de cok guzelmis. Esimde babalarimizin ismini koymak istiyor, onun babasi orhan benimkinin ali. Orhan ali oluyor ama ben pek yanasmiyorumKarnımdayken soruyorsanız evet bayağı hareketliydi o yüzden doğduğunda şaşırmadım fazla, hala öyleadı da yiğit ali galiba ondan oldu biraz
Ahahaha teşekkür ederim, bizim babaların isimler de birbiriyle uyumlu hatta bayağı uyumlu; hasan huseyin oluyor çok ağır bir isim diye istemiyorum. Hala arayıştayız ama genelde erkek isimlerinde biraz sıfat seviyorum kişiliğini niteledigine inandığım içinIsmi de cok guzelmis. Esimde babalarimizin ismini koymak istiyor, onun babasi orhan benimkinin ali. Orhan ali oluyor ama ben pek yanasmiyorum
evet benim de oyle, acayip geriliyor, bi de bazen bi yeri daha sis oluyo ya da tam gobek deligi alti boyle sira halinde sisik oluyor oraya dayandi gibi hissediyorum, bi de pit pit atiyor hahah ama gercekten gece cok zorluyo ya simdiden boyleysek yandik, ben hamile yastigi da almadim direniyorum hamilelikle ilgili bi kot ve kremlerden baska hicbisey almamayaYarın 15 bitecek 16. Haftaya gireceğim dışarıdan hamile hamile durmuyorum hala sadece yemek yiyince birden şişiyor hah tamam hamile olduğum belli artık diyorum. Benim de karnımda bir gerginlik var akşamları yemek sonrası bayağı zorlanıyorum az yememe rağmen. Bugün de ayakkabımı giyerken zorlandım sanki bebeğimi eziyorum eğilince. gece uyurken dönmek daha da zorlaşıyor son haftalarda o yüzden şimdilik pek rahatsız olduğumu çaktırmıyorum kendime
Normal yastık da iş görüyor tabii almak isterseniz başka ama bana pazarlama taktiği gibi gelir böyle şeyler üç beş ay için bir şeyler almak beni de mutsuz ediyorevet benim de oyle, acayip geriliyor, bi de bazen bi yeri daha sis oluyo ya da tam gobek deligi alti boyle sira halinde sisik oluyor oraya dayandi gibi hissediyorum, bi de pit pit atiyor hahah ama gercekten gece cok zorluyo ya simdiden boyleysek yandik, ben hamile yastigi da almadim direniyorum hamilelikle ilgili bi kot ve kremlerden baska hicbisey almamaya
Aynısı tamamen, ben bugün 17 oldum daha doğrusu 17 bitmiş oluyor herhalde, göbüş sabah çok az ve yumuşak, yemek yiyince şişik. Hareket de hissetmiyorum ama endişelenmememi söyledi doktorum. Karın kasım karın genişliğim vs çok normal dedi geçti kontrolümü bekliyorum bakalımYarın 15 bitecek 16. Haftaya gireceğim dışarıdan hamile hamile durmuyorum hala sadece yemek yiyince birden şişiyor hah tamam hamile olduğum belli artık diyorum. Benim de karnımda bir gerginlik var akşamları yemek sonrası bayağı zorlanıyorum az yememe rağmen. Bugün de ayakkabımı giyerken zorlandım sanki bebeğimi eziyorum eğilince. gece uyurken dönmek daha da zorlaşıyor son haftalarda o yüzden şimdilik pek rahatsız olduğumu çaktırmıyorum kendime
Benim de kilom yerinde ve daha birkaç gündür göbeğim şişti ama az yani. 17+5. Öncesinde hiçbir şey yoktu.Kızlar benim gaz şişliği haricinde karnım bildiğiniz dümdüz, kaldı ki oyle zayıf biri de degilim, baya basenli göbekli bi tipim.
İki hafta once bebiş 140 gramdı, yani biraz cıkması gerekmez mi :/ Hareket de hissetmiyorum hic, sadece midem bulanıyor hala cok
ay çok üzüldüm geçmiş olsun sebep ne olabilirmişKızlar şu an hastanedeyim. Bebeğimin kalbi durmuş. Onu kaybettim. Rahim ağzım kapalı ilaç veriyorlar açılması için. Düşünce kürtaja alacaklar. Çok üzgünüm, çok kötüyüm. Dualarınıza ihtiyacım var.
İnşallah AminMerhaba,
2016 ve 2020 senelerinin Nisan annesiyim. Doğum için en güzel ay diyebilirm.. Hepiniz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.. Sevgilerle..
Hayirli olsun, guzel gunlerde kullanin insallahKızlarrr bebek arabası aldım hadi hayırlara vesile olsun normalde bayağı ileriki aylarda alma taraftarıydım ama çok büyük bir indirime denk geldim. Kanzın kendi sitesinde bile 17 bin olan travel bebek arabası+ pusetini 10 bine aldım ve son üründü kaptım tükendi bir dahada hiç bir yerde o fiyata bulamadım. #reklam değil ama yazayım yinede. Kanz T-GO markası. Tam istediğim gibi tek seferde kapanıyor üst oturma yerini ayırmıyorsun. Katlanınca küçücük oluyor çift yönlü kullanım var. Memnun kalacağım gibi duruyor