Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sabahları aç karnına pek belli olmuyor benim de. Bir de bu haftalarda hareketleri her gün hissetmiyoruz sanırım sadece son aylarda hareket hissetmemek riskli.

Sabahları aç karnına pek belli olmuyor benim de. Bir de bu haftalarda hareketleri her gün hissetmiyoruz sanırım sadece son aylarda hareket hissetmemek riskli.
sizinki kac haftalikti? benim bu sabah davul gibiydi ama bildiginiz davul gibi, gergindi cok. Bir de yemek yiyip biseyler icince falan iyice sisiyor geriliyor. Kremler iyi geldi kuruma hissetmiyorum ama yine de bu gece zor dondum saga sola uyurken ki normalde zayif biriyim yarin 18+0 olucam 19.haftaya giricem

Yarın 15 bitecek 16. Haftaya gireceğim dışarıdan hamile hamile durmuyorum hala sadece yemek yiyince birden şişiyor hah tamam hamile olduğum belli artık diyorum. Benim de karnımda bir gerginlik var akşamları yemek sonrası bayağı zorlanıyorum az yememe rağmen. Bugün de ayakkabımı giyerken zorlandım sanki bebeğimi eziyorum eğilince. gece uyurken dönmek daha da zorlaşıyor son haftalarda o yüzden şimdilik pek rahatsız olduğumu çaktırmıyorum kendime

Ismi de cok guzelmis. Esimde babalarimizin ismini koymak istiyor, onun babasi orhan benimkinin ali. Orhan ali oluyor ama ben pek yanasmiyorum
Ahahaha teşekkür ederim, bizim babaların isimler de birbiriyle uyumlu hatta bayağı uyumlu; hasan huseyin oluyor çok ağır bir isim diye istemiyorum. Hala arayıştayız ama genelde erkek isimlerinde biraz sıfat seviyorum kişiliğini niteledigine inandığım için

evet benim de oyle, acayip geriliyor, bi de bazen bi yeri daha sis oluyo ya da tam gobek deligi alti boyle sira halinde sisik oluyor oraya dayandi gibi hissediyorum, bi de pit pit atiyor hahah ama gercekten gece cok zorluyo ya simdiden boyleysek yandik, ben hamile yastigi da almadim direniyorum hamilelikle ilgili bi kot ve kremlerden baska hicbisey almamaya

Normal yastık da iş görüyor tabii almak isterseniz başka ama bana pazarlama taktiği gibi gelir böyle şeyler üç beş ay için bir şeyler almak beni de mutsuz ediyor hamilelik zor olsa da güzel bir şey, insan her şeyi almak istiyor ama geçici işte.

Aynısı tamamen, ben bugün 17 oldum daha doğrusu 17 bitmiş oluyor herhalde, göbüş sabah çok az ve yumuşak, yemek yiyince şişik. Hareket de hissetmiyorum ama endişelenmememi söyledi doktorum. Karın kasım karın genişliğim vs çok normal dedi geçti kontrolümü bekliyorum bakalım

Benim de kilom yerinde ve daha birkaç gündür göbeğim şişti ama az yani. 17+5. Öncesinde hiçbir şey yoktu.

Kizlar bugun yine yogaya gittim hamile yogasina, biraz daha agir gecti ama guzeldi. Su sitelerde hep onerilen hug the baby pozisyonunu cok yaptirdi, sanirim o en yapilmasi gereken pozisyonlardan biri su masa pozisyonunda durup karninizi iceri disari alip verdiginiz pozisyon, bana tehlikeli geliyodu ama demek normalmis.

Bir de yaptiran kisi doulaydi dogum kocu, dogum planinizi ne istediginizi odada bile simdiden yazin onu manifest edin dedi, ben tabi asiri pimpirik bi yapida oldugum icin manifest edemicem cunku kafamda da bin turlu dusunce var. ama yine de normal dogum isteniyosa oyle, herhangi bir medikal igne vs. sanci almadan dogum, iste dogum odasina muzik, isteniyosa isik, belki ekrani kapatmak icin bile havlu ortulebilir gibi seyler dedi.

Bizim daha cok var tabi ama muzik vs. benim de cok hosuma gitti, rahatlama acisindan ve doguma rahat girme acisindan guzel bir oneri

Son düzenleme:
ay çok üzüldüm geçmiş olsun sebep ne olabilirmiş

Kızlarrr bebek arabası aldım hadi hayırlara vesile olsun normalde bayağı ileriki aylarda alma taraftarıydım ama çok büyük bir indirime denk geldim. Kanzın kendi sitesinde bile 17 bin olan travel bebek arabası+ pusetini 10 bine aldım ve son üründü kaptım tükendi bir dahada hiç bir yerde o fiyata bulamadım. #reklam değil ama yazayım yinede. Kanz T-GO markası. Tam istediğim gibi tek seferde kapanıyor üst oturma yerini ayırmıyorsun. Katlanınca küçücük oluyor çift yönlü kullanım var. Memnun kalacağım gibi duruyor

Hayirli olsun, guzel gunlerde kullanin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…