Bak ya kızım deli misin ne banyosu ne cifi dion o zaman ilk tüp bebek diyeydin sana iyice bi kızardım neyse şimdi sakinimBenim de tüp bebek canım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi Eldorin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kız doğruuuuu sen hala ne temizliğinden bahsediyon hemen al battaniyeyi ve yatBenim de tüp bebek canım
Yok yok kızabilirsinn valla doğru söze ne denir canım benim yazdığım nasıl iyi oldu gözümü açtınız yoksa bende temizlik düzen aşkı depreşti kendimi durdurdum sağolun kızlarBak ya kızım deli misin ne banyosu ne cifi dion o zaman ilk tüp bebek diyeydin sana iyice bi kızardım neyse şimdi sakinim
Yatağıma girdim bir de piyano açtım oh misKız doğruuuuu sen hala ne temizliğinden bahsediyon hemen al battaniyeyi ve yat
Akıllısın ama ha önce tüm evi temizlemişsin banyo kalınca gelıp sormuşsun ne anladık bu işten neyse bari inşallah bisey olmaz bebeğineYok yok kızabilirsinn valla doğru söze ne denir canım benim yazdığım nasıl iyi oldu gözümü açtınız yoksa bende temizlik düzen aşkı depreşti kendimi durdurdum sağolun kızlar
Tamam işte aradığımız ruh bu şimdi eşine söyle her şeyi ayağına getirsinYatağıma girdim bir de piyano açtım oh mis
Aynen öyle oldu biraz bir tık yormuş olabilirim kendimi ama dinlenme moduna geçtim canım Allahım bize bağışlasın bebişleriAkıllısın ama ha önce tüm evi temizlemişsin banyo kalınca gelıp sormuşsun ne anladık bu işten neyse bari inşallah bisey olmaz bebeğine
Amin bebişleri dedin ikiz miAynen öyle oldu biraz bir tık yormuş olabilirim kendimi ama dinlenme moduna geçtim canım Allahım bize bağışlasın bebişleri
Yok kız sizinkileri de dahil ettim yoksa benimki tek bebiş teyzesiAmin bebişleri dedin ikiz mi
He saolun Allah razı olsun bende sende ikizsin sanmıştımYok kız sizinkileri de dahil ettim yoksa benimki tek bebiş teyzesi
İyi aksamlar canımİyi akşamlar canım anneler
Hepimiz ilk üç ayın içerisindeyiz. Ben 7. Haftama girdim. Bu süreçte bulaşık ev süpürme gibi ev işlerini yapıyor musunuz? Eşim, sen bırak ben yaparım dese de hep bir aksıyor havada kalıyor. Hâl böyle olunca ben yapıyorum mecburen. Bugün de ev süpürdüm makina boşalttım yerleştirdim filan derken yine yaptım bişeyler duramıyorum da malesef çünkü temizlik ve düzen seviyorum. Biraz kendimi yorunca endişeleniyorum bebeğime zararı oluyor mudur diye.
Yarın da büyük banyomu yıkamak istiyorum ama çamaşır suyu cif kullanıcam mecbur, çift eldiven giyip üst üste maske taksam da yine de kimyasal kokusu koklamış olacağım, temizlikçiye banyo temizletmem hiç, güvenemediğim için o yüzden temizlikçi çağırmakta istemiyorum. Yavaş yavaş kendim yapmalı mıyım ne dersiniz
İlk uc ay cok yorulmadan bisyler yapilabilir eger kanama alani yoksa kontrollere gidildikten sonra
Ben iki gebeligimde hep yattm dusuk oldu
5 aya giden bir geleigm vrdi yine ck yorulmadan gecirdim taki dogumum basladigi gün hem misafr cgrmistm hemde cok yorulmstm suyum geldi
Yani belkide bir problem olusmustu ve kendimi yorunca dogmu tetikledi
Hersey nasip tabiki orasi ayri sadece vicdan yükü baska bisey...
Suan hicbirsy yapmıyorum yemek dışında ilk uc ay yapmicam idare etcm sonra yardimci cagiracagim cunku süpürge filan ağır işler ozellikle bnm gibi dusukleri olan icin riskli. Ama su da bir gercekki Allah istemesse yaprak dusmez. Bizimki sadcee vicdani ve psikolojimizi rahatlatmak ve tedbir bizden taktir Allahtan dusuncesi.
Camasirsuyu filana gelince ben nornalde de cok kllanma taraftari değilim zirp pirt kullanmam kimyasallardan genelde uzak durum. Hamileyken de hic kullanmam.
Ne güzel yazmışsın canım kesinlikle öyle Allah yaşa diyorsa yaşıyor zaten ama vicdan yükü de ağır oluyor gerçekten… şunu bunu yapmasaydım demek yerine tedbiri almakta fayda varİyi aksamlar canım
İlk uc ay cok yorulmadan bisyler yapilabilir eger kanama alani yoksa kontrollere gidildikten sonra
Ben iki gebeligimde hep yattm dusuk oldu
5 aya giden bir geleigm vrdi yine ck yorulmadan gecirdim taki dogumum basladigi gün hem misafr cgrmistm hemde cok yorulmstm suyum geldi
Yani belkide bir problem olusmustu ve kendimi yorunca dogmu tetikledi
Hersey nasip tabiki orasi ayri sadece vicdan yükü baska bisey...
Suan hicbirsy yapmıyorum yemek dışında ilk uc ay yapmicam idare etcm sonra yardimci cagiracagim cunku süpürge filan ağır işler ozellikle bnm gibi dusukleri olan icin riskli. Ama su da bir gercekki Allah istemesse yaprak dusmez. Bizimki sadcee vicdani ve psikolojimizi rahatlatmak ve tedbir bizden taktir Allahtan dusuncesi.
Camasirsuyu filana gelince ben nornalde de cok kllanma taraftari değilim zirp pirt kullanmam kimyasallardan genelde uzak durum. Hamileyken de hic kullanmam.
Senin ki ikiz mi canımmHe saolun Allah razı olsun bende sende ikizsin sanmıştım
Evet Allah ın izniyleSenin ki ikiz mi canımm
Oyy maşallah kuzucuklar sağlıkla gelsinlerEvet Allah ın izniyle
Amin inşallah amin cümle alemin evladını Rabbim kendine bagıslasınOyy maşallah kuzucuklar sağlıkla gelsinler
Yukarıda özellikle riskli bir durum yoksa normal düzen devam ettirebilirsiniz demişim. Hanımefendide tüp bebekmiş, kendi durumunu daha iyi ölçer tabiki, bu kadar zorlu maddi manevi ağır bir süreçte tabiki çok daha temkinli olması faydasına. Ben durumunu bilerek yazmadım, yalnızca soruya cevap verdimMerhaba, 7+1 deyim bende. Evin neredeyse bütün işiyle ben ilgileniyorum. Oğlum da var 2.5 yaşında onunlada ilgileniyorum tabiki. Evim büyük ve bende temiz ve düzenli biriyim. İlk hafta bir kaç gün aman aman modumu açtım, sonra tevekkül edip normal hayatıma döndüm. Sorumluluğum olan herşey yapıyorum. Allah benim şartlarımı benden daha iyi biliyor, kendime hep bunu hatırlatıyorum. Daha önce düştüğümde var bu arada. Özellikle çok okudum ve hep şu bilgi vardı düşecekse, amuda kalksanızda tutamazsanız. Ama düşmeyecek, sağlıklıysa ev işiyle, çocuk taşımakla düşmez. Ki aslına herkesin yaşam şartlarına bakarsanız doğru olduğunu görürsünüz. Ekstra bir sorununuz yoksa, kanama, lekelenme gibi riskli durumlar da yoksa hayatınızı normal düzende devam ettirin. Kimyasalları da solumamaya dikkat edin ve işleri yayarak yapın. Aynı gün halletmeyi hepsini. Çünkü riskten ziyade sizin için çok çok yorucu olur. İnşallah herkes sağlıkla afiyetle kolaylıkla kavuşur bebeklerine.
Bana konuşması nasıl kolay oluyor? Bu nasıl bir üslup? Üstten mi konuşmuşum ya da tek doğru mu var demişim. Herkes kendine göre davranıyor. Zor süreçlerden geçen insanlar tabiki kendi tecrübelerine göre davranacak. Sizin bu şekilde davranmanız kendiniz için doğrusu ve içinize sineni. Sanki size 'aman canım sizde ne abarttınız mı' dedim, ya da ima mı ettim. Lütfen cevap yazarken dikkatli yazın.Bebişim senin bi tane yavrun var zaten sana konuşması kolay bizim hiç yok üstüne üstlük benim tüp bebek mesela. Bırak evi temizlemeyi, duşa bile girmiyorum ben de Siyah Palto gibi sırf kendimi liflerken eğilip kalkmayayım diye. Elbet tutacak çocuk tutunur da biz birini kucağımıza alalım sonra bunları düşünürüz.
Tercihiniz kendinizi ve bebeğinizi korumakmış, bunu da çok dikkatli davranarak yapıyorsunuz. Kendi durumunuz için en iyisini siz bilirsiniz. Maddi ve manevi ne tür sıkıntılar yaşadığınızı biliyorum ama bunu öne sürerekte iğneleyici tarzda cevap yazmanızı doğru bulmuyorum. Herkes kendince bir çabayla evlat sahibi olmaya çalışıyor. Artık zorluğu kolaylığı herkes kendisi ölçer tartar.Tüp bebekle bulduk . Çektiğimiz sıkıntı stres o aldığımız hormonlar aylarca kendı kendımıze sapladığımız o iğneler yanımızdaki kocalarımız bile anlayamaz çektiğimizi .o yüzden biz tercih yapamıyoruz maalesef . Tek tercihimiz kendimizi dibine kadar korumak
Allah herkesi sağlıkla afiyetle kavuştursun.
Erkek bebek canım konumuna göreEki Görüntüle 3529895 benimkini de yorumlar misin
Amin Allah razı olsun canım Nie iğneleyici bişey yazayım o şekilde aklımın ucundan bile geçmez hele ki karşımda gebe birisi varsa neden üzme gereksinimi duyayım alıngan davranmışsınız ama hormonlardandır . Tercih yapma hakkımızın olmadığını tek seçenegımızın kendımızı korumak olduğunu yolumuzun zor olduğunu söylemişimYukarıda özellikle riskli bir durum yoksa normal düzen devam ettirebilirsiniz demişim. Hanımefendide tüp bebekmiş, kendi durumunu daha iyi ölçer tabiki, bu kadar zorlu maddi manevi ağır bir süreçte tabiki çok daha temkinli olması faydasına. Ben durumunu bilerek yazmadım, yalnızca soruya cevap verdim
Bana konuşması nasıl kolay oluyor? Bu nasıl bir üslup? Üstten mi konuşmuşum ya da tek doğru mu var demişim. Herkes kendine göre davranıyor. Zor süreçlerden geçen insanlar tabiki kendi tecrübelerine göre davranacak. Sizin bu şekilde davranmanız kendiniz için doğrusu ve içinize sineni. Sanki size 'aman canım sizde ne abarttınız mı' dedim, ya da ima mı ettim. Lütfen cevap yazarken dikkatli yazın.
Tercihiniz kendinizi ve bebeğinizi korumakmış, bunu da çok dikkatli davranarak yapıyorsunuz. Kendi durumunuz için en iyisini siz bilirsiniz. Maddi ve manevi ne tür sıkıntılar yaşadığınızı biliyorum ama bunu öne sürerekte iğneleyici tarzda cevap yazmanızı doğru bulmuyorum. Herkes kendince bir çabayla evlat sahibi olmaya çalışıyor. Artık zorluğu kolaylığı herkes kendisi ölçer tartar.
Allah herkesi sağlıkla afiyetle kavuştursun.
Böyle anlıyor musunuz cınsıyetten ultrason görüntüsüne bakarakErkek bebek canım konumuna göre