Çok geçmiş olsun ben turp çok severim aslında çok da yedim ama bir şey olmadıSakın turp yemeyin kac saattir kusuyorum inanılmaz bi seymis. Turp cıktı gitti hala ne yesem cıkıyor bana asla bi sey dokunmaz derdim bunu bilmiyordum
Ben de bunda kusuyordum bu hamilelikte yemedimÇok geçmiş olsun ben turp çok severim aslında çok da yedim ama bir şey olmadıSizin için turp bende yaprak sarması 2 defa yedim ikisinde de o kadar kustum kötü oldum ki hamilelik boyunca bir daha yiyemem gibi en sevdiğim yemekleri arasından hızlı bir düşüş yaşadı hamilelikten sonra bile benim için eskisi gibi olmayacak
Mide bulantısı kusmalar devamHey nerdesiniz millet alışverişler falan başladı mı ? Neler yapıyorsunuz ?
Ben de 14.haftadayım hala bulantı var ama erkek çıktı cinsiyet şaşırtıcıMerhaba güzel anneler ve anne adayları bende bugün cinsiyetimizi öğrendim sonunda 16+2 deyim ve bir kızım olacakBir oğlum var hiç midem bulanmamıştı onda ama bunda gerçekten 12. haftaya kadar bulantı çektim belki kızdir diyordum ama onemli olan saglikli olmasi tabi sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi hepimiz inşallah
Arkadaslar cozumu soyluyorum babasının sevmedigi seyler yememekÇok geçmiş olsun ben turp çok severim aslında çok da yedim ama bir şey olmadıSizin için turp bende yaprak sarması 2 defa yedim ikisinde de o kadar kustum kötü oldum ki hamilelik boyunca bir daha yiyemem gibi en sevdiğim yemekleri arasından hızlı bir düşüş yaşadı hamilelikten sonra bile benim için eskisi gibi olmayacak
ay kıyamam ya senin çok uzun sürdü hala devam demekMide bulantısı kusmalar devamÇalışamaz hale geldim artık 16+1 bugün
ay benimde aynı niye öyle normalde eşimle damak zevkimiz hiç uyuşmaz yani ben birşeyi seviyorsam o katlanarak yemek zorunda kalırdı o seviyorsa ben katlanarak yemek zorunda kalırdımArkadaslar cozumu soyluyorum babasının sevmedigi seyler yememekbabası turptan nefret ediyo bana zehir etti 1.5 günü turp da kalmadı ama durmadı yine de. Posete kustugum icin ailem ne kadar kustugumy gorup sok gecirdi ya.
ay benimde aynı niye öyle normalde eşimle damak zevkimiz hiç uyuşmaz yani ben birşeyi seviyorsam o katlanarak yemek zorunda kalırdı o seviyorsa ben katlanarak yemek zorunda kalırdımşimdi eşim ne seviyorsa onları yiyorum kendi sevdiğim yemeklerde mesela taze fasulye midem bulanıyor tiksinti geliyor ama döner yemek istiyorum gibi hayatım boyunca döner ekmek 10 defa yemişimdir şimdi her gün evde döner yiyesim geliyr
Bu kiz bebekler anne karninda bile babacıArkadaslar cozumu soyluyorum babasının sevmedigi seyler yememekbabası turptan nefret ediyo bana zehir etti 1.5 günü turp da kalmadı ama durmadı yine de. Posete kustugum icin ailem ne kadar kustugumy gorup sok gecirdi ya.
valla öyleBu kiz bebekler anne karninda bile babacı
Ay vallaay kıyamam ya senin çok uzun sürdü hala devam demek
benimde öyleydi şimdi avene termal su aldım aralıkla onu sıkıyorum tüm vücutta kullanabilirsin bebek içinde sakıncası yok hem onun üzerine nemlendirici uygulayınca daha iyi sonuç alınıyor. #reklam mı bilemedim.Kızlar benim cildim felaket kurudu; yani ayaklarımın üstü bile sanki güneş yanığı sonrası soyuluyor gibi böyle pul pul. Su içmeye gayret gösteriyorum; yani hergün 2-3 lt olmasa da 1 lt içiyorum ama kustuğum için az geliyor galibaBebiş de su çekiyor muhtemelen. Nemlendirme fln işe yaramıyor içten bişi. Bu durumda olan var mı?
ama 1lt çok az normal bir insan bile en az 2,5 lt su içmeli günde bu durumu doktoruna bildirdin mi? su içemiyorum mide bulantısından diyeKızlar benim cildim felaket kurudu; yani ayaklarımın üstü bile sanki güneş yanığı sonrası soyuluyor gibi böyle pul pul. Su içmeye gayret gösteriyorum; yani hergün 2-3 lt olmasa da 1 lt içiyorum ama kustuğum için az geliyor galibaBebiş de su çekiyor muhtemelen. Nemlendirme fln işe yaramıyor içten bişi. Bu durumda olan var mı?
Bizimde karar degistirmezsek miraç alp gibi gözüküyorbebiş isimleri belli olan var mı ? biz Nil istiyoruz.
Ben üç litreye yakın içiyorum ama yine de kuruyor cildim. Hamilelikle ilgili de olabilir, havalar çok hızlı soğuduğu için de olabilir. Sürekli nemlendirici kullandığım halde kuruyor kaşınıyorumKızlar benim cildim felaket kurudu; yani ayaklarımın üstü bile sanki güneş yanığı sonrası soyuluyor gibi böyle pul pul. Su içmeye gayret gösteriyorum; yani hergün 2-3 lt olmasa da 1 lt içiyorum ama kustuğum için az geliyor galibaBebiş de su çekiyor muhtemelen. Nemlendirme fln işe yaramıyor içten bişi. Bu durumda olan var mı?
Benim erkek ama babaci ciktiBu kiz bebekler anne karninda bile babacı
Evet o yüzden haftada 1 serum takıyorlarama 1lt çok az normal bir insan bile en az 2,5 lt su içmeli günde bu durumu doktoruna bildirdin mi? su içemiyorum mide bulantısından diye