Merhaba evet cok guzel artmisHanımlar merhaba
Pazar günü 103.64
Bugün sabah yaptırdım 370
Yani 2 gun geçti sabah yaptim testi değer çıkışı normal mi?
Yanıtlarsanız çok mutlu olurum
Saglikla devam etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba evet cok guzel artmisHanımlar merhaba
Pazar günü 103.64
İnşallah bu kadarla kalsın. Sağlıkla ilerlesin her şeyYani bilemiyorum arkadaşım.
Brnim ilk kanamam olduğunda kese etrafında kanama alanım vardı. Hala devam ediyordu leke fakat kanama alanı kalmadı demişti doktorum. Buna sebeb olan şeyin rahmimin küçük olması vajinal kanama dedi. Bende rahim darlığı ve küçüklüğü var. Bende buna yorgunum için başka birşey düşünmedim.
İlk kahverengi lekeyi görünce geçen yıl düşük yaptım. Onun başlangıcı gibi hissettiğim için çok kötü hem korktum hem böyle ağlama krizine girdim. Ama çok şükür. Öyle ce kaldı. Bazen çoğaldı bazen azaldı şimdide tam 3 hafta oldu hala leke görüyorum. Kahverengi turuncu arası hala devam .
Amin inşallah arkadaşım. Hepimizinki sağlıkla ilerlesin :)İnşallah bu kadarla kalsın. Sağlıkla ilerlesin her şey
Artis gayet güzel hayırlı olsn.Hanımlar merhaba
Pazar günü 103.64
Günde 4 taneye kadar içebileceğimi söylemişti doktorumPrilam içen var mı, gece yatmadan 1 tane içtiğimden beri sabah bulantım olmuyor. Her gün içmek sıkıntı olur mu acaba doktorunuz bir şey dedi mi bu konuda?
Rica ederim.Evet maalesef sekerim var igne kullaniyorum.
Tamam doktora bir sorarim ona gore devlette yapilmiyor ise ozelde yaptiririm.
İkili filan onları yaptirmicam.
Teşekkür ederim
Benimde basit sekerdi hatta dr ilaci bile keselim filan diyordu veya yariya dusurelim filan ben istemedim hamilelik düşündüğüm icin. Ama hamilelikte firladi sekerim gunde bes tane igne oluormRica ederim.
Benim de sekerim var ben de insulin kullaniyorum. Aslinda benim tip 2 diyabet ama gebelikte hap kullanilmadigi icin insuline gecis yaptim ben de.
Evet hepsini kullaniyorum hala igne de fitil dedoktor ilk lekelenme oldugunda ilac yada fitil yazmışmiydi
banada yazdı ama bugun bayagi azaldi akinti seklinde henuz kullanmadim kararsiz kaldimEvet hepsini kullaniyorum hala igne de fitil de
Ben de kabizdim, hem de anal fissurum vardi cok aci cekiyordum ama doktorun verdigi folik asitin icinde probiyotikler de varmis. Onu kullandigimdan beri hergun cok rahatim cok duzenli vermiyor normal. Vinalac adiKabızlığa ne yaptınız kızlar? Ne iyi geliyor napsam fayda etmedi
Burda kız bebege benziyor canım
Canım lütfen elindekileri yavaşça yerine bırak. Evin birazcık kirlense, birazcık dağılsa dünyanın sonu gelmez. Hayır ben asla yapmıyorum. Eşim yapıyor, yapmadığı şeyler de kalıyor. Umrumda bile değil. Bırak kimyasal maddeyle etkileşimi, eğilip yere düşen çöpü bile almıyorum. Bulaşık çamaşır asla karışmıyorum. En önemli süreç ilk 3 ay zaten. Kim ne derse desin, bunun acısını yaşayan bilir. Sorun yaşamayan biri sana bişey olmaz der ama bişey olunca acısını sen çekersin. Bırak başkalarını da kendine odaklan.İyi akşamlar canım anneler
Hepimiz ilk üç ayın içerisindeyiz. Ben 7. Haftama girdim. Bu süreçte bulaşık ev süpürme gibi ev işlerini yapıyor musunuz? Eşim, sen bırak ben yaparım dese de hep bir aksıyor havada kalıyor. Hâl böyle olunca ben yapıyorum mecburen. Bugün de ev süpürdüm makina boşalttım yerleştirdim filan derken yine yaptım bişeyler duramıyorum da malesef çünkü temizlik ve düzen seviyorum. Biraz kendimi yorunca endişeleniyorum bebeğime zararı oluyor mudur diye.
Yarın da büyük banyomu yıkamak istiyorum ama çamaşır suyu cif kullanıcam mecbur, çift eldiven giyip üst üste maske taksam da yine de kimyasal kokusu koklamış olacağım, temizlikçiye banyo temizletmem hiç, güvenemediğim için o yüzden temizlikçi çağırmakta istemiyorum. Yavaş yavaş kendim yapmalı mıyım ne dersiniz
2-3 ay yıkanmasa banyo bişey olmaz Allah aşkına yapmayın böyle şeyler . Bebeğinizin canına değer mi elinizi kolunuzu kaldıra kaldıra iş yapmak eşinizde takıntılı biri değilmiş sizi rahatsız etmiyormuş bence bu konuda da şanslısınız kasmayın kendınızı . İyi akşamlarİyi akşamlar canım anneler
Hepimiz ilk üç ayın içerisindeyiz. Ben 7. Haftama girdim. Bu süreçte bulaşık ev süpürme gibi ev işlerini yapıyor musunuz? Eşim, sen bırak ben yaparım dese de hep bir aksıyor havada kalıyor. Hâl böyle olunca ben yapıyorum mecburen. Bugün de ev süpürdüm makina boşalttım yerleştirdim filan derken yine yaptım bişeyler duramıyorum da malesef çünkü temizlik ve düzen seviyorum. Biraz kendimi yorunca endişeleniyorum bebeğime zararı oluyor mudur diye.
Yarın da büyük banyomu yıkamak istiyorum ama çamaşır suyu cif kullanıcam mecbur, çift eldiven giyip üst üste maske taksam da yine de kimyasal kokusu koklamış olacağım, temizlikçiye banyo temizletmem hiç, güvenemediğim için o yüzden temizlikçi çağırmakta istemiyorum. Yavaş yavaş kendim yapmalı mıyım ne dersiniz