Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

14+5 ten selamlar kızlar,günaydın,fetal sonucuna göre benim de bir kızım olacak inşallah
Şunu sormak istiyorum,ben daha önce sürekli lazer yaptırdığım için tüy problemim yoktu ama hamilelikle birlikte hortladı resmen, doktorum lazer yaptırabilirsin ama hormonlardan dolayı çıkar yine diyor,çıkması önemli değil de bu süreçte sonuçta tüylerimi de almak istiyorum, o yüzden ev tipi lazer alıp kendim yapayım bari diyorum, böyle tüylü erkek gibi kendimden soğudum.
Ev tipi lazer kullanan var mı ne önerirsiniz?

Tüylenme sorunu bende yaşıyorum her yerimden çıkıyor gibi normalde ağda yapıyordum baya bir giderdi şimdi hemen geri çıkıyor doğumdan sonra dökülebiliyormuş onu bekleyeceğim dökülmezse lazere giderim diye düşündüm daha önce geç çıktığı ve bu kadar çok olmadığı için ağda yetiyordu ama doğumdan sonra lazer diye düşündüm. Hamileyken lazer bana niyeyse doğru gibi gelmedi hiç riske atmaya gerek yok. Gerçi doktora sormadım onlar daha iyisini bilir

Ben kullandim. Cok duzenli kullanmama ragmen sonuc alamadim. Parana yazik olmasin hic tavsiye etmiyorum. Onun yerine epilator cihazi alabilirsin

Cok üzüldüm cok gecmis olsun
Bi sebep soylediler mi ?

Canimm canim cok uzuldum cok, dualarim seninle. Allah sabir versin insallah hizli bir sekilde sureci atlatirsin. Cok uzuldum cok.

Ay çok üzüldüm vardır bir hayır rabbim sağlıkla yeniden nasip etsin inşallah peki nasıl anladınız nasıl oldu yani kaçıncı haftadasınız

Canım benim başın sağ olsun çok çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede sağlığına kavuşursun

Çok üzüldüm. Allah sabır versin, dayanma gücü versin. İnşallah en kısa zamanda toparlanırsınız. Umarım en yakın zamanda yeniden nasip olur. Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun Çok üzücü gerçekten, çok yakın bir arkadaşımda da aynı durum olmuştu çok üzülmüştük ama şimdi 7 yaşında tatlı mı tatlı bir kızı var; umutsuzluğa kapılmayın

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede atlatırsınız

Kızlar fetaldna sonucu kaç günde çıktı sizin benim bu cuma tam 2 hafta olacak beklemekte zor gelmeye başladı zaman daraldıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…