Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    30
Çok teşekkür ederim, hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi inşallah🙏🏻
Y YagmurrTanem selam, SAT 20 ekim (geç döllenme olduğu için 5 gün değiştirdik doktorumla) yaş 30, İstanbul, ilk gebelik, 4+5 keseyi gördük, 6+5 kalp atışı, başlangıç kilo 53 😇
Rica ederim 🥰
Gözün aydın canım❤️ şükür güzel haber almışsın
Bu arada neden et yemiyorsun sen canım gebelikte mi başladı yoksa daha önceden mi vardı bu
Ben çok severim et ya her gün yesem sıkılmam sanırım 😂
Çok şükür 🥰 küçüklükten olan bir travma diyelim. O zamandan beri et tavuk balık hiçbiri yok. Arada köfte çok nadir sucuk o kadar onun harici yiyemiyorum. Ne güzel inan ben de çok sevmek isterdim böyle hiç kolay değil hayatım çünkü 🤣
Geçmiş olsun ya. 😓 Ben yeterli su içmiyor da değilim ama gebelikte fazla mı hassas olunuyor acaba? Bende hamilelikten dolayı şeffaf beyaz kokusuz akıntı vardı. Birkac gündür rengi kokusu biraz değişti. Dün Ürolojide tahlil verdim. Sonuçlar iyi değil. 😬 kültür sonucunu bekliyorum. Cuma ultrason randevum var böbrekler için. Ama sanırım bana da antibiyotik yolları görünüyor. :cry:

Gözün aydın 🥰
Duosvit e bakacağım 🤗😘
Geçmiş olsun canım benim ❤️ İnşallah antibiyotige gerek kalmadan bol su ile iyilesirsin. 🤲❤️

Bulantılar ne zaman bitecek acaba :((( bugün gerçekten zorlandım . Akşam 2 adet prilam a rağmen sabah kustum tüm gün bulantı devam etti . 11+4 bugün . Allahım kolaylaştır diyip diyip durdum

Saol bacım 🥰 kültür de şimdi cıkmıs, sonuca baktım. Bakalım cuma günü ne der Dr ..

Sana da geçmiş olsun. 💙Zaten senin tansiyon da benimki gibi normalde de düşüktü di mi ?
7-4. sen hissetmedin ama yorgunluğu falan vücut tepki verdi demek..
Aynen kuzum hep düşük seyrediyor tansiyonum. Senin idrarda muhtemelen farklı şeyler de üremiş kontamine olmuş. Doktor tekrar idrar numunesi isteyebilir Kuzucum. Sen o güne kadar bol bol su iç

Bana ocean mommy multivitamin verdi, d vitamini damla ve solgarın demir ilacını verdi. Ama maalesef hiçbirini içemiyorum, içtiğim anda kusuyorum çok ağır geliyor o kadar da para verdim ne yapacağımı bilmiyorum :KK43:
Kusman hamilelikten mi, yoksa ilaçların yan etkisi mi ?

Hepsini birden içme. Misal birini iç. Kendini takip et bakalım. Hangisi seni rahatsız ediyor, onu bul. 3ü birden rahatsız ediyor olamaz. 🤔

Bana fi tarihinde Dr gynoferon diye bi demir vermişti hamile değildim o zaman. Ama mahvetti beni ishal ishal WC den çıkamıyordum. 😓 Bulantı da yaptı. O zaman çok arastırdım. Yan etkisiz olarak bi solgar demiri yazmış herkes. Onu alacaktım. Eşim ferro sanol yazdırmış arkadaşına. 😄 o da biraz bağırsak düzenimi bozdu ama kullanabildim. Ama sanırım tüm demir ilaçları yapar onu çünkü bildiğim kadarıyla demir bağırsakta çözünüyor.

Bulantılar ne zaman bitecek acaba :KK43:(( bugün gerçekten zorlandım . Akşam 2 adet prilam a rağmen sabah kustum tüm gün bulantı devam etti . 11+4 bugün . Allahım kolaylaştır diyip diyip durdum
Ben hep 2 içiyorum. Her akşam yatmadan 2 tane. Bazen gündüz kötü olursam bir tane daha alıyorum. Buna rağmen bir avuç dolduracak şekilde günde 1-2 kez kusuyorum. Buna da şükrediyorum.

Sabredelim. İlla geçecek bu günler 🤲🏼

Son düzenleme:
Yok böyle düşünüp stres yapma, enfeksiyondur koku olmasına ille de gerek yok, benim yemyeşil arada sarı oluyor, lekeyle falan alakalı değildir aklına getirme bile, bol su iç doktora da sor bakalım belki hafif birşeyler verir
Mantar ya da bakteriyel enfeksiyon olabilir, kaygı edecek bir şey yok doktora git uygun ilaclari verir😊
Çok teşekkür ederim onca lekelenmelerden sonra her şeyden korkar oldum 🥲🌸

Dr a son gittiğimde folik asit kullanmana gerek yok dedi.

Bugun itibariyle 13+1im. Bana bi takviyenin broşürünü verdi. Sanırım demir içeren bi şeydi. Ama bulamıyorum, düşürdüm belki yollarda.

Bu haftalarda olanlar siz ne kullanıyorsunuz ?
Ben dün gittim Zeynep kamil de demir ve d vit yazmış asistan ikisi de reçeteli özel vitamin yazmadı bana cumartesi kendi doktoruma gidicem bakalım o ne yazacak.

Kuzucum çok yüksek değil bakteri ve lökosit. Bol bol su iç. Bir şey ürerse zaten antibiyotik de başlarlar 😍

Kızlar bu arada hamilelikte hiç burun kanaması yaşayan var mı. Bugün kendimi iyi hissediyordum eşimle biraz evi temizleyelim dedik kendimi yormuş olabilirim belki. İki dk oturup dinleneyim dedim oluk oluk burnum kanadı avuçlarım doldu bi anda resmen. Hemen tansiyonumu ölçtük 7-4 çıktı her zamanki gibi 😀 hamilelikte normalmiş sanırım ama yine de size de sorayım dedim
Bende oluyor ama burnumda kuruyor kalıyor hiç o kadar akmadı ama normal evet kan basıncı ve kan artıyor damarlar daha ince oluyor o sebeple.

Gözün aydın🥰 hayırlı olsun, isim düşünmeye başlamalı. Anca karar veriliyor. 😄

Aile hekimine gittim.
Sadık yarim prilamla beraber demir ve devit aldım. Multivitamin için sizden tavsiye bekliyorum. 💙
Teşekkür ediyorum canım, eşimle sevgiliyken erkek cocugumuz olursa Alparslan olsun demişti adı o gün bu gündür değiştirmedik kararımızı kız olsa çok düşünürdüm 😅🥰😅

Ben dün gittim Zeynep kamil de demir ve d vit yazmış asistan ikisi de reçeteli özel vitamin yazmadı bana cumartesi kendi doktoruma gidicem bakalım o ne yazacak.
Özelde nereye gidiyordun ?

Bugün H hati hati nin gittiği hastaneyi aradım bilgi almak için. Hale hanımdı galiba, muayene ücretini sordum. 1515 tl dedi.
Teşekkür ediyorum canım, eşimle sevgiliyken erkek cocugumuz olursa Alparslan olsun demişti adı o gün bu gündür değiştirmedik kararımızı kız olsa çok düşünürdüm 😅🥰😅
Alparslan 😍

Böyle kerli ferli, yağız bi delikanlı canlanıyor gözümde :KK51: Kişi, ismine rücu edermiş.
İsmiyle doğsun ve yaşasın 💙

Özelde nereye gidiyordun ?

Bugün H hati hati nin gittiği hastaneyi aradım bilgi almak için. Hale hanımdı galiba, muayene ücretini sordum. 1515 tl dedi.

Alparslan 😍

Böyle kerli ferli, yağız bi delikanlı canlanıyor gözümde :KK51: Kişi, ismine rücu edermiş.
İsmiyle doğsun ve yaşasın 💙
Ay çok teşekkür ediyorum çok hoşuma gitti yorumun 🥰🥰

Dr a son gittiğimde folik asit kullanmana gerek yok dedi.

Bugun itibariyle 13+1im. Bana bi takviyenin broşürünü verdi. Sanırım demir içeren bi şeydi. Ama bulamıyorum, düşürdüm belki yollarda.

Bu haftalarda olanlar siz ne kullanıyorsunuz ?
12. Haftalarda folik asiyi bıraktım vitamine geçtim şuan Belfor kullanıyorum ben multivitamin 450 tl vit10 diye mi ne bişey vardı bide bi doktor da onu önermişti . Ayrıca damla şeklinde d vitamini de kullanıyorum. Ama multivitaminlerde de folik asit var yani kullanmayın diyorlar ya 12. Haftadan sonra onu anlayamadım.

Rica ederim 🥰

Çok şükür 🥰 küçüklükten olan bir travma diyelim. O zamandan beri et tavuk balık hiçbiri yok. Arada köfte çok nadir sucuk o kadar onun harici yiyemiyorum. Ne güzel inan ben de çok sevmek isterdim böyle hiç kolay değil hayatım çünkü 🤣

Geçmiş olsun canım benim ❤️ İnşallah antibiyotige gerek kalmadan bol su ile iyilesirsin. 🤲❤️
Yaa üzüldüm bu duruma canım
İnşallah bir gün sende bu durumu aşar yiyebilirsin rahatlıkla ❤️

12. Haftalarda folik asiyi bıraktım vitamine geçtim şuan Belfor kullanıyorum ben multivitamin 450 tl vit10 diye mi ne bişey vardı bide bi doktor da onu önermişti . Ayrıca damla şeklinde d vitamini de kullanıyorum. Ama multivitaminlerde de folik asit var yani kullanmayın diyorlar ya 12. Haftadan sonra onu anlayamadım.
Neden folikasit bırakın diyorlar ki zararlı mı? Benim doktorum bırak falan demedi

Neden folikasit bırakın diyorlar ki zararlı mı? Benim doktorum bırak falan demedi
Ekstra kombine vitaminlere başlıyorlar o yüzden onlarda folik asit içerdiği için fazla olmasın diye bazıları birak diyor, bazilarida farklı vitamin yazıyor folik asit içeriği olmayan ya da düşük falan öyle kişiye göre doktora göre degisir

Back
X