Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar
- Konu Sahibi denizadamasal
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- Konu Sahibi denizadamasal
- #7.902
Bende görüyorum ama heveslenmek istemiyorum burda ki yorumları okudum felan başıma da aslında gelmedi silik çizgi görüpte olumsuzluk yaşadığım bi durum . Garanti olsun diye bir kaç gün bekleyeceğim normalde bugün yarın adet olmam gerek adet belirtisi de yok . Aslında şuan şaşkınım var mı yok mu hep merak ettim bu testte var olduğunu görsem nasıl tepki veririm diye sanki boşluktayım ya net olmadığından bilemiyorum
- #7.903
Bekliyorum bakalım. Aynen kan testi veririm en azından. Boyle beklemek kotu regl olsam en azindan gelecek aya kendimi ayarlarim.Geç döllenmedir belki canm git bencede kan tahlili verirsin en azından
- #7.904
Bugün yarın regl başlaması gerek . Bu teste ovülasyon testlerinin yanında gelen test laboquick trendyoldan almıştım
- #7.905
Kesinlikle öyle regl olmakta bı nimet yeni ay yeni umutlar Rabbim gönlünce versinBekliyorum bakalım. Aynen kan testi veririm en azından. Boyle beklemek kotu regl olsam en azindan gelecek aya kendimi ayarlarim.
- #7.906
Kaliteli bi test canım bence var. Kan verip netleştirBugün yarın regl başlaması gerek . Bu teste ovülasyon testlerinin yanında gelen test laboquick trendyoldan almıştım
- #7.907
Laboquick kaset testinin yanılttıgini hiç duymadım bence sen hamilesin güzelim istersen yarın testi tekrarla imkanın varsa da kan testi verBugün yarın regl başlaması gerek . Bu teste ovülasyon testlerinin yanında gelen test laboquick trendyoldan almıştım
- #7.908
Hayal kırıklığına uğramamak için niyetim bir kaç gün beklemekKaliteli bi test canım bence var. Kan verip netleştir
- #7.909
İdrar testiyle koyulaşıp koyulaşmadı mı diye takip edebilirsin o zaman. Ben sabırsız olduğum için hemen koşardımHayal kırıklığına uğramamak için niyetim bir kaç gün beklemek
- #7.910
3 ay ovülasyon testi denedim . Elimde 7 tane gebelik testi var muhtemelen regl olmazsam yarında denerim . Gebelik için sabah kalkınca mı test yapılıyor ben öyle duydum sanki deLaboquick kaset testinin yanılttıgini hiç duymadım bence sen hamilesin güzelim istersen yarın testi tekrarla imkanın varsa da kan testi ver
- #7.911
Amin inşallah hepimizin gönlune gore versinKesinlikle öyle regl olmakta bı nimet yeni ay yeni umutlar Rabbim gönlünce versin
- #7.912
Önemli olan 3-4 saat sıvı almamış olman böylece idrar daha yoğun oluyor. Bence yarın sabah tekrarla3 ay ovülasyon testi denedim . Elimde 7 tane gebelik testi var muhtemelen regl olmazsam yarında denerim . Gebelik için sabah kalkınca mı test yapılıyor ben öyle duydum sanki de
- #7.913
Bende aslında regl bekleyecektim paketi dün açtım aman dur sonra yaparım dedim bu sabah da aman nolacak dedim yaptım merak ettiğimden . Silik çıktı hiç beklemediğimden normalde bu ay eşim de bende daha iyi doktora gidecektik . Kendim öyle düşünüyordumİdrar testiyle koyulaşıp koyulaşmadı mı diye takip edebilirsin o zaman. Ben sabırsız olduğum için hemen koşardım
- #7.914
Yarın sabah tekrar denerim inşallah vardır 1 buçuk yıldır bekliyorumÖnemli olan 3-4 saat sıvı almamış olman böylece idrar daha yoğun oluyor. Bence yarın sabah tekrarla
- #7.915
Ben de testleri görünce dayanamıyorum maalesef. Ne kadar süredir deniyorsunuzBende aslında regl bekleyecektim paketi dün açtım aman dur sonra yaparım dedim bu sabah da aman nolacak dedim yaptım merak ettiğimden . Silik çıktı hiç beklemediğimden normalde bu ay eşim de bende daha iyi doktora gidecektik . Kendim öyle düşünüyordum
- #7.916
Evet canm uykudan uyandığın idrar daha Garanti oluyor sen öyle yap bı kaç gün3 ay ovülasyon testi denedim . Elimde 7 tane gebelik testi var muhtemelen regl olmazsam yarında denerim . Gebelik için sabah kalkınca mı test yapılıyor ben öyle duydum sanki de
- #7.917
Ovülasyon ile mi takip ettin canm hangi markaydı hangi gün pik gördün ?3 ay ovülasyon testi denedim . Elimde 7 tane gebelik testi var muhtemelen regl olmazsam yarında denerim . Gebelik için sabah kalkınca mı test yapılıyor ben öyle duydum sanki de
- #7.918
Evlendiğimiz ilk günden beri hiç korunmadık istiyorduk . Ama olmadı bi kaç kez doktora gittim ben evleneli 1.5 yıl olduBen de testleri görünce dayanamıyorum maalesef. Ne kadar süredir deniyorsunuz
- #7.919
son 3 ay laboquick test ile ovülasyon takip edip değerlendirdimOvülasyon ile mi takip ettin canm hangi markaydı hangi gün pik gördün ?
- #7.920
Anladm canm inşallah bu ay müjdeli haberi alıcaksın ben inanıyorumson 3 ay laboquick test ile ovülasyon takip edip değerlendirdim