• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    72
Perşembe cinsiyet için randevum var belli olur mu acaba yaa çok merak ediyorum 16+6 olcak perşembe günüü 🙈 Bu arada benim cinsiyet belli olmadı tabloda erkek yazmışsınız Allah mı yazdırdı acaba 😂 mutlutablo mutlutablo

Bende izmirdeyim çok farksız sayılmaz uzun kollu giydir diyen çok pişik olmasın diye korkuyorum
Ben şuan Hataydayım Haziranda aşırı sıcak olmuştu 45 üzerine çıkmıştık yiğenimiz bizdeydi 2 aylıktı sıfır kolla ya da askılıyla durabiliyordu uyurken müslin battaniye bile örtemiyorduk kan ter içinde kalıyordu isilik döküyordu o yüzden her gün banyo yaptırıyorduk. Geçen sene gibi sıcak olmazsa evde klima vesaire olursa yenidoğduğu zaman giydirilir belki tek kat uzun kol ama sonrasında giydiremeyiz herhalde 🤦🏻‍♀️

Kızlar 14+5im. Bir haftadır böyle burnumdan nefes alınca iki tarafta çok sızlıyor kaşımın üstünden beri ağrıyor. Bi de duşta burnumu temizlerken hep kanlı gibi oluyor bu durum beni rahatsız etmeye başladı ağzımla nefes almaya çalışıyorum sizde oldu mı böyle bi şey
Merhaba. Instagramda görmüştüm. Gebelikle beraber burundaki mukoza tabakası şişiyormuş. Daha fazla salgı üretiyor vs. Bu aynı zamanda kılcal damarların daha kolay kanamasına neden olabiliyormuş. Ben de mesela sanki nezle olmuşum gibi özellikle sabah uyandığımda burnum hafif tıkalı uyanıyorum. Burnumu temizleme ihtiyacı hissediyorum. Bazen hafif kan da görüyorum. Bu nedenden olduğunu görünce rahatlamıştım

Hamilelik Haftalarına Göre Esmaül Hüsna Tesbihleri:

14. Hafta: 86 el-Bedî, 158 el-Muhsin
15. Hafta: 662 el-Mütekebbir, 170 el- Kuddûs,
16. Hafta: 73 el-Celîl, 1100 Zü’l celâli ve’l ikrâm, 744 el- Muktedir, 90 el- Melîk
17. Hafta: 998 el-Hafîz, 707 el –Vâris
18. Hafta: 78 el- Hakîm, 68 el-Hakem
19. Hafta: 211 es- Sâni, 137 el-Vâsi
20. Hafta: 83 el- Cemîl, 206el-Cebbâr
21. Hafta: 117 el-Kaviyy, 14 el-Vehhâb
22. Hafta: 103 el-Müneccî, 55 el-Mucîb
23. Hafta: 114 el- Câmi, 142 el-Kâim

Kızlar arada bayağıdır unutmuşum paylaşmayı, ben çekmeye devam ediyorum, siz de vaktiniz olduğunuzda çekersiniz inşaallah. Hamilelik haftanıza göre o hafta içinde sayıları tamamlayacaksınız. Sayılar ebced hesabına göre yazılmış, eksik/fazla çekilmemesi lazım. 14-23 haftalar arasını koyuyorum şu an. Devamını sonra koyarım şimdi upuzun bir yazı olmasın diye dedim.

Teşekkür ederim 🥰 bugün cinsiyet için de bakalım dedim cihazlar çok kötü olduğu için görünmedi doktor bı ay sonraya kadar görmeyeyim seni diyip nazikçe kovdu 😂 bu ay 3 kez ultrasona girmişim onunda zararı varmış bebeğin kalbine zaten ilk çocuğun ne yapacan cinsiyeti bı dahaki ay hem detaylı ultrason yaptır hemde cinsiyeti öğrenirsin dedi bide saglik ocağına uğradım 16.haftada arayacaz gelirsin aşı için dediler bende yeni ciciler alıp geldim onları örünceye kadar ay bitmiss olur umarım 3 tane örgü tulum yeterli olur mu yoksa başka öreyim mi 😂 💖💖
Ayy nazli mi yoksa kiz olmasin 🤩
Ben hic tulum falan oremiyorum duz orguyle battaniye basladim 😀😀
Renkler harika🤩

Perşembe cinsiyet için randevum var belli olur mu acaba yaa çok merak ediyorum 16+6 olcak perşembe günüü 🙈 Bu arada benim cinsiyet belli olmadı tabloda erkek yazmışsınız Allah mı yazdırdı acaba 😂 mutlutablo mutlutablo
Tahmini erkekti galiba ondan ben de erkek mi yazdim ki hatirlamiyorum 🙈
Yarin etiketle degistireyim canim
Saglikla gelsin prens prenses fark etmez ikiside bizim😀

Ayy nazli mi yoksa kiz olmasin 🤩
Ben hic tulum falan oremiyorum duz orguyle battaniye basladim 😀😀
Renkler harika🤩
Ayy hadi inşallah Allah mı söyletti diyelim 🥰 tüm belirtileri ve hissiyat erkek ama tabi ki kızımızın olmasını çok istiyoruz 🥳
Örgü ve artırma biliyorsan tulum çok basit aslında bende video izleyerek öğrendim yapmayı 🌸🌸

Herkese mutlu sağlıklı bir yıl olsun. 💐

Yaz bebeği durumu biraz gözümü korkutuyor benim de. Kışın sarıp sarmalıyorsun gerektiğinde :) diğer taraftan abi okula gitttiğinde hastalık getirebilir. En azından 3 aylık olmuş olur, toparlanır. Biz evde geceleri hep klima ile uyuyoruz. Bir yerden tüm eve dağıtıyor. Geceleri alt üst takım ile uyuturum heralde. Gündüzleri de body, müslin kıyafetler iş görür gibi geliyor.

2-3 aylık bebekle deniz tatiline gidebilir miyiz acaba? 😁 geçen sene resmen çocuklu hayatımın zirvesiymiş de fark etmemişim🥲

Herkese mutlu sağlıklı bir yıl olsun. 💐

Yaz bebeği durumu biraz gözümü korkutuyor benim de. Kışın sarıp sarmalıyorsun gerektiğinde :) diğer taraftan abi okula gitttiğinde hastalık getirebilir. En azından 3 aylık olmuş olur, toparlanır. Biz evde geceleri hep klima ile uyuyoruz. Bir yerden tüm eve dağıtıyor. Geceleri alt üst takım ile uyuturum heralde. Gündüzleri de body, müslin kıyafetler iş görür gibi geliyor.

2-3 aylık bebekle deniz tatiline gidebilir miyiz acaba? 😁 geçen sene resmen çocuklu hayatımın zirvesiymiş de fark etmemişim🥲
Biz de tatil olayını düşünüyoruz ya Haziran yapamayız gibi zaten tam lohusa lohusa imkansız benim için ama Ağustos ortası 2 aylıkken bir olabilir mi, ya da Eylül başı gibi okullar tam başlamadan gidebilir miyiz acaba, bebek 2,5 aylık gibi olmuş olur inşaallah. En erken 4 aylıkken tatile çıkmıştım. 2-2,5 aylık küçük gibi geliyor ama bir cesaret bilmiyorum.

Biz de tatil olayını düşünüyoruz ya Haziran yapamayız gibi zaten tam lohusa lohusa imkansız benim için ama Ağustos ortası 2 aylıkken bir olabilir mi, ya da Eylül başı gibi okullar tam başlamadan gidebilir miyiz acaba, bebek 2,5 aylık gibi olmuş olur inşaallah. En erken 4 aylıkken tatile çıkmıştım. 2-2,5 aylık küçük gibi geliyor ama bir cesaret bilmiyorum.
Ancak ağustos ya da eylül bence de. Güneşin altında bebekle de zor. Olmazsa ailenin diğer fertleri tatil yapar, biz bebek bakarız -ya da ben diyim belki sizde durum farklıdır😁 ya da yetiş anne 🥰

Kızlar herkese mutlu seneler inşallah 2025 yılında bebişlerimizi sağlıcakla kucagimiza alalım çoook güzel bir yıl olsun hepimiz için🙏🥰🫶
Mutlu sağlıklı yıllar diliyorum. İnşallah. Sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah.
Teşekkür ederim.50 civarı diye tahminlerim vardı ama sormk lazim cok paraymis çocuğun herşeyi alınır o paraya ^^
Bence de çok. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Ancak ağustos ya da eylül bence de. Güneşin altında bebekle de zor. Olmazsa ailenin diğer fertleri tatil yapar, biz bebek bakarız -ya da ben diyim belki sizde durum farklıdır😁 ya da yetiş anne 🥰
Evet aynı durum bizde de geçerli, emzirme durumu alt açma uyutma sallama vs zaten ne kadar denize girerim çıkarım Allah bilir 😒😒 gidersek sanırım ablamlar da ailecek filan öyle beraber gideriz gibi düşünüyorum, kalabalık olursa anca bebekli idare edilir yoksa zor iş. Geçen sefer de öyle yapmıştık, 4 aylıkken gittiğimizde ablamlarla beraberdik öyle güzel olmuştu, en azından bebeği bebek arabasında bıraktığımda başında duracak birini de bırakıyordum öyle ben denize giriyordum yoksa zor iş. Ağustos da çok sıcak olur gibi, belki Ağustos Marmara denizinde iyi olur, Antalya en fazla Eylül'de iyi. Bir keresinde Ağustos'ta gitmiştik Antalya'ya aman Allahım hamileydim sıcaktan erimiştim, hamileliğimin en korkunç dönemleri olabilir, tatile mi gittim eziyete mi belli değildi, kaç kere bayılmanın eşiğinden ucuz dönmüştüm.

Son düzenleme:
Evet aynı durum bizde de geçerli, emzirme durumu alt açma uyutma sallama vs zaten ne kadar denize girerim çıkarım Allah bilir 😒😒 gidersek sanırım ablamlar da ailecek filan öyle beraber gideriz gibi düşünüyorum, kalabalık olursa anca bebekli idare edilir yoksa zor iş. Geçen sefer de öyle yapmıştık, 4 aylıkken gittiğimizde ablamlarla beraberdik öyle güzel olmuştu, en azından bebeği bebek arabasında bıraktığımda başında duracak birini de bırakıyordum öyle ben denize giriyordum yoksa zor iş. Ağustos da çok sıcak olur gibi, belki Ağustos Marmara denizinde iyi olur, Antalya en fazla Eylül'de iyi. Bir keresinde Ağustos'ta gitmiştik Antalya'ya aman Allahım hamileydim sıcaktan erimiştim, hamileliğimin en korkunç dönemleri olabilir, tatile mi gittim eziyete mi belli değildi, kaç kere bayılmanın eşiğinden ucuz dönmüştüm.
Kesinlikle öyle kalabalık tatille anca olur. Akdeniz sıcağını iyi bilirim 😁 bakalım zaman ne gösterecek, benim ikinci sizin üçüncü (kafam karışmadıysa) belki tecrübe işe yarar inanmasam da 😁

Back
X