• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    72
Kızlar yeni doğan alışverişini nasıl yapmayı düşünüyorsunuz yaza denk geldiği için kararsız kaldım ben
Tavsiyem zıbın al benim ilk çocuğumda haziran da doğdu birkaç parça kıyafet ve geneli zıbın 1-2 tane ince tulum aldım çok çabuk büyüyorlar. Yazında hızlı kuruyor. Çok sık yıkadım idare etti açıkçası.. Klimalı ev olduğu için klima çalışırken uzun kollu tulum giydirdim vs..

Herkese mutlu sağlıklı bir yıl olsun. 💐

Yaz bebeği durumu biraz gözümü korkutuyor benim de. Kışın sarıp sarmalıyorsun gerektiğinde :) diğer taraftan abi okula gitttiğinde hastalık getirebilir. En azından 3 aylık olmuş olur, toparlanır. Biz evde geceleri hep klima ile uyuyoruz. Bir yerden tüm eve dağıtıyor. Geceleri alt üst takım ile uyuturum heralde. Gündüzleri de body, müslin kıyafetler iş görür gibi geliyor.

2-3 aylık bebekle deniz tatiline gidebilir miyiz acaba? 😁 geçen sene resmen çocuklu hayatımın zirvesiymiş de fark etmemişim🥲
Yaz bebeği bence daha iyi 😁 klima değmeyen yere koyarsanız sabahları 23-24 akşamları 21-22 derece ideal sıcaklık diyorlar hep.
Ben yapamam bebekli tatil ama yapan arkadaşlarım var 🙈

Yaz bebeği bence daha iyi 😁 klima değmeyen yere koyarsanız sabahları 23-24 akşamları 21-22 derece ideal sıcaklık diyorlar hep.
Ben yapamam bebekli tatil ama yapan arkadaşlarım var 🙈
Hiçbir yer o sıcaklıkta olmuyor da evi klimayla o derecelere düşürürüz artık :/ yürüyüşe de akşamüstü gideriz ancak. Geçen sene oğlumla 3 ay kesintisiz park bahçe gezdik. Bu sene onun bu ihtiyacını nasıl karşılayacağım bilmem 😁

Ya bir şey sorucam sizlere hiç alttan kontrol yaptılar mı normal gebelik izleminde yarın Kocaelinde bir hastaneye gidicem önceden düşük sonrası gitmiştim alttan bakmışlardı şuanda öyle mi olur diye kafama takıldı

Ya bir şey sorucam sizlere hiç alttan kontrol yaptılar mı normal gebelik izleminde yarın Kocaelinde bir hastaneye gidicem önceden düşük sonrası gitmiştim alttan bakmışlardı şuanda öyle mi olur diye kafama takıldı
Evet kadin doktoru 7. Ve 11. Haftalarda kontrolüm vardi, vajinal ultrason yapti. 3. Kontrol itibariyle artik karından bakacağım dedi (15. Hafta)
13. hafta perinatalog muayenesinde karından bakildi.
Almanya'da doktorlar ilk kontrollerde vaginal bakiyorlar
Şu an artik hafta ilerlediği icin bakmazlar, karından net görünüyor.

Eğer olağanüstü bir durum yoksa bu haftalarda karından bakılır hep. Gebeliğin çok erken dönemlerinde ilk haftalarda keseyi görüntülemek için alttan bakılıyor bakılırsa. İleriki aylarda sadece sıkıntılı bir durum varsa alttan bakıyorlar durumu kesinleştirmek için. Her şey yolundaysa doğuma kadar karından bakmak yetiyor.

Sizde gobusler ne durumda ben hiç kilo almadım. 9 kilo verdim. 74 kilodan Allah'tan da vermişim. İlk ay 9 kilo birden verdikten sonra halen tek bir kg bile alamadim. Ama Göbeğim çıktı 🤭🤭

Eklentiler

• IMG_20250101_163328.jpg
    IMG_20250101_163328.jpg
    89,4 KB · Görüntüleme: 71
Kalp atisi duyana kadar alttan bakmak isterler diger turlu bakmazlar bide bildigim doguma yakin bakiyorlar sanirim canim

İlk haftalarda vajinal bakıldı, artık karından olur özel bir durum olmadıkça.

Merhaba hanımlar artımed gebelik testi aldım. T çizgisi varmı yokmu anlayamadım. Testin üzerindeki kabuğu soydum kırmızı çizgi var ama kontrol çizgisinden çok uzakta .
e2f69d8c-9348-4ca6-8eb9-990d0ea65bfb-1_all_15045.jpg

Eklentiler

• 1000071500.jpg
    1000071500.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 27
  • 1000071930.jpg
    1000071930.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba arkadaşlar. Biraz önce kahverengi lekelenmem olduğunu gördüm. Plasentam aşağıda biliyorsunuzdur belki. 10 gün önce bu sebeple hastanede 1 gün yatmıştım önlem olarak. Evde dinlenme verdi doktorum. Şimdi ayak altıma yastık koydum uzanıyorum. İnşallah azalır ve geçer. Yapabileceğim başka bir şey var mı?

Merhaba arkadaşlar. Biraz önce kahverengi lekelenmem olduğunu gördüm. Plasentam aşağıda biliyorsunuzdur belki. 10 gün önce bu sebeple hastanede 1 gün yatmıştım önlem olarak. Evde dinlenme verdi doktorum. Şimdi ayak altıma yastık koydum uzanıyorum. İnşallah azalır ve geçer. Yapabileceğim başka bir şey var mı?
Buna ragmen fitil veya ignesini vermedi mi
Wc disinda kalkma canim
Ne yaptinda oldu agir mi kaldirdin yordun mu kendini dikkat et 😔

Buna ragmen fitil veya ignesini vermedi mi
Wc disinda kalkma canim
Ne yaptinda oldu agir mi kaldirdin yordun mu kendini dikkat et 😔
İğne 7 gün yaptırdım bitti canım. Fitil sabah akşam kullanıyorum. Bir de duplaston ilaç kullanıyorum. Anneme geldim canım aslında. Ama ayağa kalkıyorum arada iş yapmıyorum. Nedenini ben de anlamadım. Dediğin gibi hiç kalkmıcam tuvalet dışımda. Valla travma oldu. Kahverengi akıntı Beklemiş kan demişti ebe bana. Ama tabi devam ederse yarın doktora giderim. Kendi doktorum tatilde ama başka doktor bulurum. İnşallah geçer. 🥹

İğne 7 gün yaptırdım bitti canım. Fitil sabah akşam kullanıyorum. Bir de duplaston ilaç kullanıyorum. Anneme geldim canım aslında. Ama ayağa kalkıyorum arada iş yapmıyorum. Nedenini ben de anlamadım. Dediğin gibi hiç kalkmıcam tuvalet dışımda. Valla travma oldu. Kahverengi akıntı Beklemiş kan demişti ebe bana. Ama tabi devam ederse yarın doktora giderim. Kendi doktorum tatilde ama başka doktor bulurum. İnşallah geçer. 🥹
Fitil kullaniyorsan korkma canim ama sen yinede tedbiri birakma yat kalkma hic
İnsallah bidaha gelmezde stres olmazsin🤲🏼

Back
X