- Konu Sahibi mutlutablo
- #6.801
Teşekkür ederim canım. İnşallah gelmez. Amin. Bi tuvalet bi yatak. Allah razı olsun canım.Fitil kullaniyorsan korkma canim ama sen yinede tedbiri birakma yat kalkma hic
İnsallah bidaha gelmezde stres olmazsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım. İnşallah gelmez. Amin. Bi tuvalet bi yatak. Allah razı olsun canım.Fitil kullaniyorsan korkma canim ama sen yinede tedbiri birakma yat kalkma hic
İnsallah bidaha gelmezde stres olmazsin
Doktorlar dinlenin diyorlar endişelendirmemek için ama onun bizim anlayacağımız dildeki manası hiç ayağa kalkmamak demek oluyor. Oturmak bile değil hatta yatın sürekli. Ne güzel annenizdesiniz. Günde 2-3 sefer 5-10 dk tuvalet dışında sürekli yatın. Yemekleri de yatakta yiyin. Durumun ciddiyeti düzelene kadar böyle maalesef. Allah yardımcınız olsun.İğne 7 gün yaptırdım bitti canım. Fitil sabah akşam kullanıyorum. Bir de duplaston ilaç kullanıyorum. Anneme geldim canım aslında. Ama ayağa kalkıyorum arada iş yapmıyorum. Nedenini ben de anlamadım. Dediğin gibi hiç kalkmıcam tuvalet dışımda. Valla travma oldu. Kahverengi akıntı Beklemiş kan demişti ebe bana. Ama tabi devam ederse yarın doktora giderim. Kendi doktorum tatilde ama başka doktor bulurum. İnşallah geçer.
Çok teşekkür ederim. Ben kendimi iyi gördüm herhalde. Bir de oğlum bir şeyler istiyordu kıyamayaıp kalkıp getirdim hep. Haftasonu biraz hareket ettim ama BÖyle düşünmemiştim. Dediğiniz gibi yapıcam şimdi.Doktorlar dinlenin diyorlar endişelendirmemek için ama onun bizim anlayacağımız dildeki manası hiç ayağa kalkmamak demek oluyor. Oturmak bile değil hatta yatın sürekli. Ne güzel annenizdesiniz. Günde 2-3 sefer 5-10 dk tuvalet dışında sürekli yatın. Yemekleri de yatakta yiyin. Durumun ciddiyeti düzelene kadar böyle maalesef. Allah yardımcınız olsun.
Çocuklarla olunca öyle oluyor, onlar da anneanneleriyle oynasınlar bir süre, idare edilecek artık. Benim de 5 aylıkken kanamam olmuştu, doktor dinlen dedi, ben de normal hayatıma devam ettim, kızımla oynuyordum ama iş yapmadım filan. Etrafımdan da yat sürekli diyenler oluyordu, ben de ya doktor dinlen dedi yat derdi o zaman diyordum. Sonra yine kanama olunca anladım durumun ciddiyetini, annemler geldi kaldı hiç yataktan kalkmadım. Çok şükür öylece sağlıkla durumu atlattık. Sizin de güzelce sağlıkla tamamlarsınız inşaallah.Çok teşekkür ederim. Ben kendimi iyi gördüm herhalde. Bir de oğlum bir şeyler istiyordu kıyamayaıp kalkıp getirdim hep. Haftasonu biraz hareket ettim ama BÖyle düşünmemiştim. Dediğiniz gibi yapıcam şimdi.
Amin inşallah. Haklısınız biz kendimizi iyi hissedip bir şeyler yapmak istiyoruz. Ama vücut izin vermiyor demek ki. Şuan yatakta yiyorım ilk kez. Dikkat edicem devamlı.korktum. Çok teşekkür ederim. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah evlatlarımızı.Çocuklarla olunca öyle oluyor, onlar da anneanneleriyle oynasınlar bir süre, idare edilecek artık. Benim de 5 aylıkken kanamam olmuştu, doktor dinlen dedi, ben de normal hayatıma devam ettim, kızımla oynuyordum ama iş yapmadım filan. Etrafımdan da yat sürekli diyenler oluyordu, ben de ya doktor dinlen dedi yat derdi o zaman diyordum. Sonra yine kanama olunca anladım durumun ciddiyetini, annemler geldi kaldı hiç yataktan kalkmadım. Çok şükür öylece sağlıkla durumu atlattık. Sizin de güzelce sağlıkla tamamlarsınız inşaallah.
Amin inşaaallah kolay bir süreç olsun.Amin inşallah. Haklısınız biz kendimizi iyi hissedip bir şeyler yapmak istiyoruz. Ama vücut izin vermiyor demek ki. Şuan yatakta yiyorım ilk kez. Dikkat edicem devamlı.korktum. Çok teşekkür ederim. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah evlatlarımızı.
1-2 hastane çıkışı, 3-4 3 aylık, sonra hep daha büyük daha büyük alınabilir. İlk zamanlar yenidoğanla 3 aylıkları giyer, sonra büyük de gelse giyer zaten hemen küçülüyor.Kızlarr sizce beyaz zıbın ne kadar almalıyız ay ay olarak bilginiz var mı instagramda ben adet olarak bi paylaşım görmüştüm kaydetmemişim Çok karışık geliyor alışveriş işi bebekler çabuk büyüyor ya
Papp-a'yi hatirlamiyorum ama ßhcg 35ti benim. Mom degeri degil normal degeri.Kızlar, iyi akşamlar. İkili test sonucum çıkmış galiba, rapor için doktora gideceğim. Sanırım rapor önemli ama PAPP-A değeri nedense bi yüksek geldi bana 2300
Tarama 2 beta hcg de 39 çıkmış
MoM değeri gibi bi şey yazmıyor.
Rapor olmadan bu değerlerin tek başına bir anlamı olmadığını okudum ama bilemedim. Sizlerin kaç çıktı? Grupta en geriden ben geldiğim için
Bende bunu düşünüyorumKızlarr sizce beyaz zıbın ne kadar almalıyız ay ay olarak bilginiz var mı instagramda ben adet olarak bi paylaşım görmüştüm kaydetmemişim Çok karışık geliyor alışveriş işi bebekler çabuk büyüyor ya
Hiç alttan bakmadı doktorum. İhtiyaç olmadığı için olabilir.Ya bir şey sorucam sizlere hiç alttan kontrol yaptılar mı normal gebelik izleminde yarın Kocaelinde bir hastaneye gidicem önceden düşük sonrası gitmiştim alttan bakmışlardı şuanda öyle mi olur diye kafama takıldı
Merhaba çok geçmiş olsun. Benimde plasentam aşağıda , korktum şimdiMerhaba arkadaşlar. Biraz önce kahverengi lekelenmem olduğunu gördüm. Plasentam aşağıda biliyorsunuzdur belki. 10 gün önce bu sebeple hastanede 1 gün yatmıştım önlem olarak. Evde dinlenme verdi doktorum. Şimdi ayak altıma yastık koydum uzanıyorum. İnşallah azalır ve geçer. Yapabileceğim başka bir şey var mı?
Bu sıcak meselesi çok kafa karıştırıyor düşünüyorum kısa kol giydirsek küçücük bebek sanki uzun kollu daha iyi olur düşünemiyorum kısa kolla yani aynen e bebekte iyi oluyor toplu almakBende bunu düşünüyorum
Yaz olacağı için birde sıcak şehirdeyim sanırım günde 2-3 kere değişmek gerekir kaka kazası kusması bir süre şey olabilir malum ilk çocuk bizde beceremeyip kirletiriz belki üstünü
Ebebekte beyaz zıbınlarda 7al 5öde vardı bugün gördüm sanırım ancak yetecek 7 tane
Yani geçen yıl 47 derece oldu burası bu yaz sakin geçer umarımBu sıcak meselesi çok kafa karıştırıyor düşünüyorum kısa kol giydirsek küçücük bebek sanki uzun kollu daha iyi olur düşünemiyorum kısa kolla yani aynen e bebekte iyi oluyor toplu almak
Çok teşekkür ederim. Korkmayın herkes te aynı olmaz ama tabi yorulmaya gelmiyor. Yani dinlenme modunda olmak gerekiyor. İnşallah sağlıkla yukarı çıksın yavrular da korkular da bitsin inşallah.Merhaba çok geçmiş olsun. Benimde plasentam aşağıda , korktum şimdi