• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    72
İğne 7 gün yaptırdım bitti canım. Fitil sabah akşam kullanıyorum. Bir de duplaston ilaç kullanıyorum. Anneme geldim canım aslında. Ama ayağa kalkıyorum arada iş yapmıyorum. Nedenini ben de anlamadım. Dediğin gibi hiç kalkmıcam tuvalet dışımda. Valla travma oldu. Kahverengi akıntı Beklemiş kan demişti ebe bana. Ama tabi devam ederse yarın doktora giderim. Kendi doktorum tatilde ama başka doktor bulurum. İnşallah geçer. 🥹
Doktorlar dinlenin diyorlar endişelendirmemek için ama onun bizim anlayacağımız dildeki manası hiç ayağa kalkmamak demek oluyor. Oturmak bile değil hatta yatın sürekli. Ne güzel annenizdesiniz. Günde 2-3 sefer 5-10 dk tuvalet dışında sürekli yatın. Yemekleri de yatakta yiyin. Durumun ciddiyeti düzelene kadar böyle maalesef. Allah yardımcınız olsun.

Doktorlar dinlenin diyorlar endişelendirmemek için ama onun bizim anlayacağımız dildeki manası hiç ayağa kalkmamak demek oluyor. Oturmak bile değil hatta yatın sürekli. Ne güzel annenizdesiniz. Günde 2-3 sefer 5-10 dk tuvalet dışında sürekli yatın. Yemekleri de yatakta yiyin. Durumun ciddiyeti düzelene kadar böyle maalesef. Allah yardımcınız olsun.
Çok teşekkür ederim. Ben kendimi iyi gördüm herhalde. Bir de oğlum bir şeyler istiyordu kıyamayaıp kalkıp getirdim hep. Haftasonu biraz hareket ettim ama BÖyle düşünmemiştim. Dediğiniz gibi yapıcam şimdi. 🌸

Kızlarr sizce beyaz zıbın ne kadar almalıyız ay ay olarak bilginiz var mı instagramda ben adet olarak bi paylaşım görmüştüm kaydetmemişim 🥲 Çok karışık geliyor alışveriş işi bebekler çabuk büyüyor ya

Çok teşekkür ederim. Ben kendimi iyi gördüm herhalde. Bir de oğlum bir şeyler istiyordu kıyamayaıp kalkıp getirdim hep. Haftasonu biraz hareket ettim ama BÖyle düşünmemiştim. Dediğiniz gibi yapıcam şimdi. 🌸
Çocuklarla olunca öyle oluyor, onlar da anneanneleriyle oynasınlar bir süre, idare edilecek artık. Benim de 5 aylıkken kanamam olmuştu, doktor dinlen dedi, ben de normal hayatıma devam ettim, kızımla oynuyordum ama iş yapmadım filan. Etrafımdan da yat sürekli diyenler oluyordu, ben de ya doktor dinlen dedi yat derdi o zaman diyordum. Sonra yine kanama olunca anladım durumun ciddiyetini, annemler geldi kaldı hiç yataktan kalkmadım. Çok şükür öylece sağlıkla durumu atlattık. Sizin de güzelce sağlıkla tamamlarsınız inşaallah.

Çocuklarla olunca öyle oluyor, onlar da anneanneleriyle oynasınlar bir süre, idare edilecek artık. Benim de 5 aylıkken kanamam olmuştu, doktor dinlen dedi, ben de normal hayatıma devam ettim, kızımla oynuyordum ama iş yapmadım filan. Etrafımdan da yat sürekli diyenler oluyordu, ben de ya doktor dinlen dedi yat derdi o zaman diyordum. Sonra yine kanama olunca anladım durumun ciddiyetini, annemler geldi kaldı hiç yataktan kalkmadım. Çok şükür öylece sağlıkla durumu atlattık. Sizin de güzelce sağlıkla tamamlarsınız inşaallah.
Amin inşallah. Haklısınız biz kendimizi iyi hissedip bir şeyler yapmak istiyoruz. Ama vücut izin vermiyor demek ki. Şuan yatakta yiyorım ilk kez. Dikkat edicem devamlı.korktum. Çok teşekkür ederim. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah evlatlarımızı. 💗

Selam kızlar.
Büyükler hep derdi her hamilelik bir diş alir diye .tam olarak bunu yaşıyorum. .kızımda biri gitti..bu hamilelikte de 😟.kaç gündür diş ağrısı çekiyorum.3 gün önce de ağrıyan dişim kırıldı. Tuz biber oldu üzerine. Bugün dişçiye gittim .Kanal tedavisi dedi.
İki tane lokal anestezi den bahsetti.birinde adrenalin var dedi.bazı kadın doğumcular buna onay vermiyor dedi.Bir de adrenalinsiz lokal anestezi var ona da dayanırmısın bilemem dedi.Yarin doktorumdan onay alacağım.
Aranızda kanal tedavisi yaptıran var mı bu dönemde?

Kızlarr sizce beyaz zıbın ne kadar almalıyız ay ay olarak bilginiz var mı instagramda ben adet olarak bi paylaşım görmüştüm kaydetmemişim 🥲 Çok karışık geliyor alışveriş işi bebekler çabuk büyüyor ya
1-2 hastane çıkışı, 3-4 3 aylık, sonra hep daha büyük daha büyük alınabilir. İlk zamanlar yenidoğanla 3 aylıkları giyer, sonra büyük de gelse giyer zaten hemen küçülüyor.

Kızlar, iyi akşamlar. İkili test sonucum çıkmış galiba, rapor için doktora gideceğim. Sanırım rapor önemli ama PAPP-A değeri nedense bi yüksek geldi bana 2300
Tarama 2 beta hcg de 39 çıkmış
MoM değeri gibi bi şey yazmıyor.

Rapor olmadan bu değerlerin tek başına bir anlamı olmadığını okudum ama bilemedim. Sizlerin kaç çıktı? Grupta en geriden ben geldiğim için 😃

Kızlar, iyi akşamlar. İkili test sonucum çıkmış galiba, rapor için doktora gideceğim. Sanırım rapor önemli ama PAPP-A değeri nedense bi yüksek geldi bana 2300
Tarama 2 beta hcg de 39 çıkmış
MoM değeri gibi bi şey yazmıyor.

Rapor olmadan bu değerlerin tek başına bir anlamı olmadığını okudum ama bilemedim. Sizlerin kaç çıktı? Grupta en geriden ben geldiğim için 😃
Papp-a'yi hatirlamiyorum ama ßhcg 35ti benim. Mom degeri degil normal degeri.

Bende bunu düşünüyorum 🙄
Yaz olacağı için birde sıcak şehirdeyim sanırım günde 2-3 kere değişmek gerekir kaka kazası kusması bir süre şey olabilir 🙄 malum ilk çocuk bizde beceremeyip kirletiriz belki üstünü 😂
Ebebekte beyaz zıbınlarda 7al 5öde vardı bugün gördüm sanırım ancak yetecek 7 tane 😂

Merhaba arkadaşlar. Biraz önce kahverengi lekelenmem olduğunu gördüm. Plasentam aşağıda biliyorsunuzdur belki. 10 gün önce bu sebeple hastanede 1 gün yatmıştım önlem olarak. Evde dinlenme verdi doktorum. Şimdi ayak altıma yastık koydum uzanıyorum. İnşallah azalır ve geçer. Yapabileceğim başka bir şey var mı?
Merhaba çok geçmiş olsun. Benimde plasentam aşağıda , korktum şimdi

Bende bunu düşünüyorum 🙄
Yaz olacağı için birde sıcak şehirdeyim sanırım günde 2-3 kere değişmek gerekir kaka kazası kusması bir süre şey olabilir 🙄 malum ilk çocuk bizde beceremeyip kirletiriz belki üstünü 😂
Ebebekte beyaz zıbınlarda 7al 5öde vardı bugün gördüm sanırım ancak yetecek 7 tane 😂
Bu sıcak meselesi çok kafa karıştırıyor düşünüyorum kısa kol giydirsek küçücük bebek sanki uzun kollu daha iyi olur 😅😅 düşünemiyorum kısa kolla yani aynen e bebekte iyi oluyor toplu almak

E bebekten şöyle bir mesaj geldi sizden alışveriş yapıpta gelen var mı içeriğine baktınız mı online mı yoksa pdf felan filan mı acaba 😅

Eklentiler

• IMG_2891.png
    IMG_2891.png
    156,7 KB · Görüntüleme: 13
Bu sıcak meselesi çok kafa karıştırıyor düşünüyorum kısa kol giydirsek küçücük bebek sanki uzun kollu daha iyi olur 😅😅 düşünemiyorum kısa kolla yani aynen e bebekte iyi oluyor toplu almak
Yani geçen yıl 47 derece oldu burası 🥵🥵 bu yaz sakin geçer umarım
Antepteyim uzun kollu kullanacağımı hiç sanmıyorum sende hataydaydın sanki orasıda sıcak belki Eylül akşamı giydirilir 3 ay olanlardan alalım nolur nolmaz

Selam kizlar iyi seneler herkese ❤️ ben de dustum bugun kizimin pesinde kostururken cok korktum hemen yattim dinlendim Allah a emanet 🥲 yaz bebesi beni de dusunduruo ne giycek diye 😅 tatil de en kolay bebekken bence ya valla agustos eylul dusunuyoruz biz de kizimiz icin en azindan bi deniz havuZ girsin sosyallessin ben girmesemde olur bebisle dururum 🥰

Back
X