Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün 14+2’yim ve intergen e gönderdiğim fetal dna da bebeğimle kanımızı ayıramamışlar yeniden kan vermek zorunda kaldım. Bana defalarca sorun yok endişelenmeyin olağan bir şey dediler ama gel de bunu kalbime söyle… Dilerim bir sonraki sonuç normal çıkar da içim rahat eder…

Çoğu kişinin tekrarlanıyor testi buraya da yazmışlardı endişelenecek bi şey yok. O ayrışma işlemi zaten mesele yüzde dörtten fazla olması gerekiyormuş kanın karışma oranının vs vs.. beklenerek cozulen bir sey sonucta artacak oran bu hafta. sonuc temizdir yani

Arkadaşımada öyle oldu ya.. bebeğim genleri daha kanınıza geçmemiş dediler bir daha aldılar. Tertemiz çıktı sonucu. Bunun sonuca bir etkisi yok merak etmeyin hiç

Benim de başıma gelmişti. Sürecin birkaç hafta uzaması can sıkıyor, ama çok şükür sonuç temiz geldi.
Beklemekten başka çare yok, sonucları güzel olsun da

Çok haklısın ama endişelenme buraya kadar gelen bebek %99 sağlıklıdır zaten

Ben demir ilacını hiç içemiyorum her içtiğimde kusuyorum bu iş nasıl olacak bilmiyorum oysa bulantılarım da kalmadı demir ilacını içmem hariç ne bulantım var ne kusmam aynı durumda olan var mı çözüm bulabildiniz mi? İçmeyeyim diyorum ama hem kan değerlerim düştü hem de saçlarım çok dökülüyor diş etlerim kanamaya başladı aç karnına değil de yemek yiyip içsem çok sorun olur mu acaba

Benim arkadaşım hiç bir hap içemiyordu hep kusuyordu bu yüzden iğne olarak almaya başladı tüm vitaminleri. Sizde doktorunuza bir danışsanız iyi olur aslında. Sabah iğne olup işe geliyordu

Hamilelikten önce de demir hapı kullanıyordum, doktorum eğer miden bulanıyorsa akşam yatmadan önce iç diyordu. Akşam içeceksem eğer öncesinde bir şeyler yememeye çalışıyordum. Belki siz de böyle yapabilirsiniz ama yine de doktora danışmanızı öneririm

Ben ac karnina ictigimde muthis bir mide agrisi yapti o gun kendime gelemedim. Soyle bi duzen olusturdum; sabah kahvaltimi yapiyorum kahvalti arasinda decavit iciyorum. 2 saat sonra biraz acikmis oluyorum zaten o ara demir ilacimi iciyorum uzerine mandalina yiyorum. 1 saat sonra ogle yemegimi yiyorum. Ilaci agzima atmadan once derin bir nefes aliyorum nefesimi tutuyorum o sekilde iciyorum o zaman tadini pek almiyorum.

Benim arkadaşım hiç bir hap içemiyordu hep kusuyordu bu yüzden iğne olarak almaya başladı tüm vitaminleri. Sizde doktorunuza bir danışsanız iyi olur aslında. Sabah iğne olup işe geliyordu
bu arada bu konuda da şöyle bir şey var. özellikle beyaz tenli ve hassas bir cildiniz varsa demir iğneleri kalıcı morluk oluşturabiliyor. damara denk gelmesi tarzında şeyler de söz konusu elbette ama açıkçası doktor iğne yazmasına rağmen hap istedim, iğne ile risk almak istemedim. ilerleyen zamanlarda değeriniz çok düşükse ve gerekliyse serum da verebiliyorlar ama mesela benim ferinject (demir serumu) alerjim var, sizin de alerjiniz olabilir buna güvenerekten de zamanı geçirmek olmaz elbette. son olarak ağızdan alınan sıvı formlu demir ilacı varmış fakat bunu da denemedim. mide bulantısı yapıyor mu bilmiyorum.

pembe olanı mı kullanıyorsun kapsül mü bana pembe olan yaptı aradım doktoru kapsüle döndük gyno ferro var birde gyno ferro sanol var ben sanol olanı içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…