• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    30
Kızlar sarı akıntısı olan var mı?? Şimdi de bunun kaygısı başladı bende progestan fitil de kullanıyorum onun haricinde akıntı sarı geliyor
Enfeksiyondan ya benimde hiç geçmedi gebelik başından beri, yeşil hafifler sarilasir tekrar yeşil olur donaxl kullandım onluydu sanırım fitil bana mısın dmeedi, zalain kullandım iki kere haftalık kullanılan tekli bı fitil hiç geçmedi, su icemedigim için atamadım, su çok bulnadiriyor içimi, çok rahatsız ediyor bir haftadır iyi gibiydim bugün gene kötüleşti midem yine su icemiyorum, akıntı da artıyor bu haftalarda, geçen kontrolde konuşmayı unutmuşum şimdi tekrar gideceğim enfeksiyon icin

bir yandan böyle görünmesi çok güzel hoşuma gidiyor tabi bir yandan da 9 aya kadar nasıl olacak bu göbek hali düşünmüyor değilim 🤣🤣
Benim de hoşuma gidiyor gelip gidip bak bizimkine deyip kocama gösteriyorum 🤣😅 ama ben de hiç kilo almadım hatta verdim. Sadece karnım çıktı 😅
Kızlar 10+2 de cinsiyeti öğrendik oğlumuz olacak 💗💗💗 kanama alanım gitmiş şükür troid 3,5 takip edilecek hipoglisemim varmıs sizler de durumlar ne
Maşallah canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik oğlun ❤️😍

Bakmadan katlayıp çantaya attım. 😓

Multivitamin dedi sanki.
Siz ne kullanıyorsanız yazın. Ben de onlardan birini alayım. Sonuçta hepsi aynı işlevi görüyordur.

Ben kızıma hamileyken kutu kutu demir içtiğimi hatırlıyorum. Artık demir vermiyorlar mı ? 🤔
Yoksa bu multivitamin kompleksinin içinde mi var o da ?

Bi de bu takviyeyi internetten alsak bi sorun olur mu hani orjinal ürün sahte ürün bakımından ? Sanki eczaneler bi tık pahalı gibi.
folik asit bittikten sonra decavit yazdı drum

Kızlar ikilinin sonucu çıkmış hastaneden aradılar çok şükür bir problem yokmuş 🤲❤️ yalnız demir eksikliğiniz çıktı dedi Dr yardımcısı kız Dr demir ilacı yazdı dedi msj olarak reçete numarası geldi onunla gidip alabilirsiniz dedi. lady peacock lady peacock canım ben et ve türü yemedigim için duosvit diye bir takviye kullanıyorum içinde ne ararsan var. Şimdi de demir ilacı vermiş ferrum housmann fort. D vit verdi geçen de bir de onu kullaniyorum..❤️

Selam kızlar, ben de buraya yeni üye oldum, temmuz sonu bir bebiş bekliyoruz kısmetse🙏🏻. Bilgilerimi buradan mı vereceğim nasıl katılabilirim konuya yardımcı olur musunuz?🌸 Şimdiden hepinize iyi seneler🎄🎅♥️
Öncelikle hoşgeldin hayırlısıyla sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah. Y YagmurrTanem sayfa yöneticisi ilk sayfadaki tabloya o giriyor bilgileri. Onu etiketleyip bilgilerini yazarsan foruma girdiği zaman görür. 😊

Enfeksiyondan ya benimde hiç geçmedi gebelik başından beri, yeşil hafifler sarilasir tekrar yeşil olur donaxl kullandım onluydu sanırım fitil bana mısın dmeedi, zalain kullandım iki kere haftalık kullanılan tekli bı fitil hiç geçmedi, su icemedigim için atamadım, su çok bulnadiriyor içimi, çok rahatsız ediyor bir haftadır iyi gibiydim bugün gene kötüleşti midem yine su icemiyorum, akıntı da artıyor bu haftalarda, geçen kontrolde konuşmayı unutmuşum şimdi tekrar gideceğim enfeksiyon icin
Kokusuz olsa da kesin enfeksiyon mudur acaba randevum cumartesi ben de soracağım doktora öncesinde de lekelenmelerim oluyordu sonrası sarı akıntı … umarım riskli bir şey değildir 🤲🏻🤲🏻

Öncelikle hoşgeldin hayırlısıyla sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah. Y YagmurrTanem sayfa yöneticisi ilk sayfadaki tabloya o giriyor bilgileri. Onu etiketleyip bilgilerini yazarsan foruma girdiği zaman görür. 😊
Çok teşekkür ederim, hepimiz sağlıkla alalım bebeklerimizi inşallah🙏🏻
Y YagmurrTanem selam, SAT 20 ekim (geç döllenme olduğu için 5 gün değiştirdik doktorumla) yaş 30, İstanbul, ilk gebelik, 4+5 keseyi gördük, 6+5 kalp atışı, başlangıç kilo 53 😇

Kızlar ikilinin sonucu çıkmış hastaneden aradılar çok şükür bir problem yokmuş 🤲❤️ yalnız demir eksikliğiniz çıktı dedi Dr yardımcısı kız Dr demir ilacı yazdı dedi msj olarak reçete numarası geldi onunla gidip alabilirsiniz dedi. lady peacock lady peacock canım ben et ve türü yemedigim için duosvit diye bir takviye kullanıyorum içinde ne ararsan var. Şimdi de demir ilacı vermiş ferrum housmann fort. D vit verdi geçen de bir de onu kullaniyorum..❤️
Gözün aydın canım❤️ şükür güzel haber almışsın
Bu arada neden et yemiyorsun sen canım gebelikte mi başladı yoksa daha önceden mi vardı bu
Ben çok severim et ya her gün yesem sıkılmam sanırım 😂

Geçmiş olsun ya. 😓 Ben yeterli su içmiyor da değilim ama gebelikte fazla mı hassas olunuyor acaba? Bende hamilelikten dolayı şeffaf beyaz kokusuz akıntı vardı. Birkac gündür rengi kokusu biraz değişti. Dün Ürolojide tahlil verdim. Sonuçlar iyi değil. 😬 kültür sonucunu bekliyorum. Cuma ultrason randevum var böbrekler için. Ama sanırım bana da antibiyotik yolları görünüyor. :cry:
Gözün aydın 🥰
Duosvit e bakacağım 🤗😘

Eklentiler

• IMG_3965.png
    IMG_3965.png
    103,1 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
Geçmiş olsun ya. 😓 Ben yeterli su içmiyor da değilim ama gebelikte fazla mı hassas olunuyor acaba? Bende hamilelikten dolayı şeffaf beyaz kokusuz akıntı vardı. Birkac gündür rengi kokusu biraz değişti. Dün Ürolojide tahlil verdim. Sonuçlar iyi değil. 😬 kültür sonucunu bekliyorum. Cuma ultrason randevum var böbrekler için. Ama sanırım bana da antibiyotik yolları görünüyor. :cry:

Gözün aydın 🥰
Duosvit e bakacağım 🤗😘
Kuzucum çok yüksek değil bakteri ve lökosit. Bol bol su iç. Bir şey ürerse zaten antibiyotik de başlarlar 😍

Kızlar bu arada hamilelikte hiç burun kanaması yaşayan var mı. Bugün kendimi iyi hissediyordum eşimle biraz evi temizleyelim dedik kendimi yormuş olabilirim belki. İki dk oturup dinleneyim dedim oluk oluk burnum kanadı avuçlarım doldu bi anda resmen. Hemen tansiyonumu ölçtük 7-4 çıktı her zamanki gibi 😀 hamilelikte normalmiş sanırım ama yine de size de sorayım dedim

Kuzucum çok yüksek değil bakteri ve lökosit. Bol bol su iç. Bir şey ürerse zaten antibiyotik de başlarlar 😍

Kızlar bu arada hamilelikte hiç burun kanaması yaşayan var mı. Bugün kendimi iyi hissediyordum eşimle biraz evi temizleyelim dedik kendimi yormuş olabilirim belki. İki dk oturup dinleneyim dedim oluk oluk burnum kanadı avuçlarım doldu bi anda resmen. Hemen tansiyonumu ölçtük 7-4 çıktı her zamanki gibi 😀 hamilelikte normalmiş sanırım ama yine de size de sorayım dedim
Saol bacım 🥰 kültür de şimdi cıkmıs, sonuca baktım. Bakalım cuma günü ne der Dr ..

Sana da geçmiş olsun. 💙Zaten senin tansiyon da benimki gibi normalde de düşüktü di mi ?
7-4. sen hissetmedin ama yorgunluğu falan vücut tepki verdi demek..

Eklentiler

• IMG_3974.jpeg
    IMG_3974.jpeg
    77 KB · Görüntüleme: 38
Kız hiç kilo almamışsın sen 😂 ne güzel ya yiyipte mi alamayanlardan mısın yoksa gebelikten dolayı mı hiç bir şey yiyemiyorsun
Aslında bulantımı bastırmak için yiyorum. Ama yiyemiyorum az ve sık yiyor gibiyim. Bulantılarım bi geçsin sağlıklı beslenmeye döneceğim bir diyetisyen eşliğinde. Kilo almamam gerekiyor. Ayakta ortopedik bir sorun var maalesef kilo problem benim için :(

Şuanki hamileliğimde henüz yaşamadım ama kızıma hamileyken 2-3 kez kanamıştı. Doktorum kılcal damarlar hassas oluyor bu dönem demişti.

Kokusuz olsa da kesin enfeksiyon mudur acaba randevum cumartesi ben de soracağım doktora öncesinde de lekelenmelerim oluyordu sonrası sarı akıntı … umarım riskli bir şey değildir 🤲🏻🤲🏻
Yok böyle düşünüp stres yapma, enfeksiyondur koku olmasına ille de gerek yok, benim yemyeşil arada sarı oluyor, lekeyle falan alakalı değildir aklına getirme bile, bol su iç doktora da sor bakalım belki hafif birşeyler verir

Dr a son gittiğimde folik asit kullanmana gerek yok dedi.

Bugun itibariyle 13+1im. Bana bi takviyenin broşürünü verdi. Sanırım demir içeren bi şeydi. Ama bulamıyorum, düşürdüm belki yollarda.

Bu haftalarda olanlar siz ne kullanıyorsunuz ?
Selamlar lady ben doktorumun önerisi ile en balından beri iMom kullanıyorum kutusu kahverengi multivitamin içinde her vitamin var

Bakmadan katlayıp çantaya attım. 😓

Multivitamin dedi sanki.
Siz ne kullanıyorsanız yazın. Ben de onlardan birini alayım. Sonuçta hepsi aynı işlevi görüyordur.

Ben kızıma hamileyken kutu kutu demir içtiğimi hatırlıyorum. Artık demir vermiyorlar mı ? 🤔
Yoksa bu multivitamin kompleksinin içinde mi var o da ?

Bi de bu takviyeyi internetten alsak bi sorun olur mu hani orjinal ürün sahte ürün bakımından ? Sanki eczaneler bi tık pahalı gibi.
Bana ocean mommy multivitamin verdi, d vitamini damla ve solgarın demir ilacını verdi. Ama maalesef hiçbirini içemiyorum, içtiğim anda kusuyorum çok ağır geliyor o kadar da para verdim ne yapacağımı bilmiyorum :(

Back
X