Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Aslinda hicbir sorunumuz yok benim.kaynanam pek.ses cikartabilen biri degildir ama sanirim ben terbiyesizlesiyorum birqz ve engel olamiyorum buna

Mesela 40 i cikana kdr dururuz diyor hayir duramazsn dedim ben biraz terbiyesizlesiyorum galiba ama inan hic ama hiccc tahammulum yok

Kizlar bebeklere neler neler kullaniyoruz hele gazdan catlayinca cay kasigiyla doktor bile verebilirsin zeytin yagi vs diyor her düğmeye basıyoruz. Sarilik nöbetlere nörolojik hastalıklara sebep olabiliyor 1çay kasigi şekeli su verebilirim belki sütüm hemen gelmezse. Çünkü mamada fazla uyutuyor sarılık daha da artıyor . O şekerli suyun maksadı emecek enerjisi olsun diye. Aklıma yatmadi değil budefa

iyi akşamlar kızlar bugün öyle bi temizlik yaptım ki inanılır gibi değildi … koltuk filan siliyordum bi ara kendimden geçmişim sonrasında ıspanaklı börek yaptım bi kısmını buzluğa attım kalanını da yedik ama bayılmam yorgunlukrannnn

Maşallah darısı basima çocuk odası yatak odası temizlenecek gayret ver Allah ım

Hemen size bir uzmanlik sorusu gelsin o halde su bebegin odasinda sari isik yakilmali besigine sari tulbent ortulmeli olayi nedir sariliktan falanmi koruyor bunu deneyimleyen oldumu aranizda ben asla ve asla inanmamda boyle seylere
Sarı ışık hakkında pek bi fikrim yok ama tülbente göre makul bişey gibi. Çünkü sarılık olırsa hastanede tedavi boyutuna kadar orda da fototerapi yapıyolar ışık altında yatırıyolar. Ama tülbent tamamen hurafe. Hatta şahsi fikrim olmasa daha iyi çünkü kendinde bebeğin renginden az çok anlayabiliyosun sarılığı. Tülbent olduğu zaman anlaşılmaz sanki onun rengi yüzüne vurunca.

Valla sarı tülbent kırmızı tülbent ben oğlanı doğurduğumda da beşinin yanına koydular benim için çok önemli bişe değil gönülleri olsun diye hadi neyse dedim kırmızı da al basması oluyomus lohusalarda ondan korumak için hem bebeği hem seni dediler dedim okeyyyyy bana yardımcı olsunlar da öyle şeylere ben takılmıyorum ama tabiki şekerli su kimyon suyu vs istememm.

Canimin ici su twcrubwliyiz biz biliriz tavirlarina gelemiyorum ya gercekten mesela sana bi ornek daha dogar dogmaz biberonla mama vermesinler sakin soyleyelim yoksa anne memesini reddediyormus diyor biliyorum bunu bnde ama benim meme reddiyle ilgili bir korkum yok gerekirse mamamida veririm diyorum aaaaaa sok.geciriyorlar

Ya unutmuş oluyo onlar onlar doğurduğu çocuklar suan kaç yaşında benim eşim 40 yaşında mesela yani bebek bakımına karıştırma ben öyle yapmıştım ev işlerini yapın siz demiştim ben bebeğe bakarım demiştim

Bence tepkin gayet normal canim lutfen vu eski hurafelerden kurtulsunlae artik ve bize sormadan hic birsey almasinlar ...seni seyredicem ne demek bende annemin yanindan baska asla kimsenin yaninda emzirmem hele ki kayinvalidemin aslaa icine atip sinir olucagina soyleyip rahatlamisin icin rahat olsun

Kiziyorumda kndime bazen ama arkadasm agresif biriym ben dilimin kemigi yoktur hirpalayiveririm allahtan esimde bana tam destektir

Aç bir bebeğe bir çay kaşığı dolusu şekerli su vermek benim aklıma hiç yatan bı durum değil zaten midesi o kadar sıvıyla dolabilecek kadar küçük bir de şeker olduğu için bebek emmek için niye uğraşsın karnı tok olacak uzun bir süre

Ben de hiç korkmuyorum su olaydan mama bile aldım ben sezaryen olacağım çünkü biberonu da yanımda olacak vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…