- 19 Eylül 2024
- 950
- 951
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #18.741
Totosunu yerimmmmİyi pazarlar herkese![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Totosunu yerimmmmİyi pazarlar herkese![]()
Oooy bir pofidik mavişte burada varmış maşallahBiz smdiden bebegi kiskanmaya basladik bile![]()
Umarım ya tek endişem o yanına kıvrılırsa eririm zatenGofrette 7 kilogenelde üstüne yatmıyorlar koklayıp yanına yatıyorlar arkadaşlarımın kedileri hep öyle yaptılar ama en başta izleriz bakalım nasıl tepki verecekler
![]()
Valla eskiler yapıyor sarı tülbent kırmızı tülbent annemde yapmış koydum hastane çantasına ama sarı ışık duymamıştımHemen size bir uzmanlik sorusu gelsin o halde su bebegin odasinda sari isik yakilmali besigine sari tulbent ortulmeli olayi nedir sariliktan falanmi koruyor bunu deneyimleyen oldumu aranizda ben asla ve asla inanmamda boyle seylere
Batıl inanç canım bilimsel bı etkisi tabiki yok büyüklerin şimdiye kadar uyguladıkları bı tarifeHemen size bir uzmanlik sorusu gelsin o halde su bebegin odasinda sari isik yakilmali besigine sari tulbent ortulmeli olayi nedir sariliktan falanmi koruyor bunu deneyimleyen oldumu aranizda ben asla ve asla inanmamda boyle seylere
Yenir canım börek falan yapıyoruz biz marketten alıpKızlar lor peyniri yiyebilir miyim ya marketten almış eşim ekici lor peyniri ama pastörize oluyor mu bu peynirler bilmiyorum
Uzerinde yazmiyor mu pastorize sutten uretilmistir diye? Icindekilerde yazmasi lazim.Kızlar lor peyniri yiyebilir miyim ya marketten almış eşim ekici lor peyniri ama pastörize oluyor mu bu peynirler bilmiyorum
Ama siz pisirerek tuketiyorsunuz. Pastorize olmasa bile pisince bakteriler olecegi icin yiyebilirsiniz zaten.Yenir canım börek falan yapıyoruz biz marketten alıp
Marketteki çoğu süt ürünü pastörize edilmiş olarak satiliyor, arkasında yazıyordur mutlaka canim bir bak yemedenKızlar lor peyniri yiyebilir miyim ya marketten almış eşim ekici lor peyniri ama pastörize oluyor mu bu peynirler bilmiyorum
Bugun benide biraz zorladi canim ama sadece sol çatım arabadan zor indimSelam güzel anneler. Herkesinnn keyfi yerindedir umarımKızlar ya ben de çok çatı ağrısı var. Siz de öyle misiniz?
Özeller de aynı ilgisizlikte soruya cevap veren yok ama en azından doktor giriyor. Benim korkum kesi atılması hiç istemiyorum. Fiyatı da sigorta çoğunu karşılıyor. Eşim bu devlet hastanesini kadın doğum ve eve yakın diye istedi ama bakalım bir doktorla görüşeyim ona göre karar vereceğim hangisi mantıklı. Bu haftaya kadar gelip doktorsuz hastanesiz olmak hiç planımda yoktu Allah yardım etsin.Burda da devlette öyle acil müdahale gerekirse doktor geliyor normal de ebeler dogurtuyor doktor muayne etse bile 1 dk sürmüyor ve kesinlikle bilgi vermiyor ne ara suyunu boyunu ölçtü anlamıyorum. Hayatımda ilkkez doktorda karar vermedim diye hamilelikte devlete gittim 2 kere şok oldum. Sizin fiyat kötü olmuş. Özeller de uygulamalar ve fiyatlar nasıl orda
Bence kötü niyetle söylememiş o da bir şeyler yapmaya çalışıyor kendi çapında ben olsam kalbini kırmazdım eğer size karşı normalde de iyiyse sonuçta sarı tülbent örtmenin bir zararı da yok ama emzirme konusunda haklısın özel alana ihtiyacım var o dönemde diyebilirdin birazcık fazla tepki vermişsin sanırım. Sınırımı korumak için yaptım da diyebilirsin tabi ilişkinizin dinamiklerini bilemiyorum.Sanirim benim hicbirseye tahammulum kalmadi kizlar zaten tahammulsuz biriydim hamilelikle bu iyice arttı az once kaynanamla knustum aradi carsidan sari tulbent aldim kenarlarini isliycem besigine orteriz oteki torunlarimda bilincsizdim akillandm sarilik olmasn cocuk odasindada sari isik yakicaz dedi aslinda cokta ciddi birsey degil dedigi ama ben fittirdim hayirdir sen doktormusun neye dayanarak buna karar veriyorsun ben sevmem oyle seyler yapilmayacak dedim cok bozuldu sen bilirsin kizim vs cok cok emzirirsin olmaz insallah zaten ben emzirilen bebekelri seyretmeyi cok severim dedi bnde beni seyredemiyceksin uzgunum sapik degilim ben mememi kimsenin yaninda acmam kocamdan baska dedim kadin ikinci sok aslnda cok.aykiri bisiler demiyir ama nedense asiri yukseliyorum lutfen birileri dogurunca gecicek desin yoksa ciddi seyler olcak gbi![]()
Sıkma canını boylesi hayirliymis demekki Allah gönlüne göre su gibi bir doğum nasip etsin. Kesi istemiyorsan belli bir haftadan sonra perine masajı yapmalısın. Bende olmadı. Inş boş yere yapmazlar. Doğum yapan arkadaşların var mı orda çok mu olumsuz tecrübeleriÖzeller de aynı ilgisizlikte soruya cevap veren yok ama en azından doktor giriyor. Benim korkum kesi atılması hiç istemiyorum. Fiyatı da sigorta çoğunu karşılıyor. Eşim bu devlet hastanesini kadın doğum ve eve yakın diye istedi ama bakalım bir doktorla görüşeyim ona göre karar vereceğim hangisi mantıklı. Bu haftaya kadar gelip doktorsuz hastanesiz olmak hiç planımda yoktu Allah yardım etsin.
DovseydinSanirim benim hicbirseye tahammulum kalmadi kizlar zaten tahammulsuz biriydim hamilelikle bu iyice arttı az once kaynanamla knustum aradi carsidan sari tulbent aldim kenarlarini isliycem besigine orteriz oteki torunlarimda bilincsizdim akillandm sarilik olmasn cocuk odasindada sari isik yakicaz dedi aslinda cokta ciddi birsey degil dedigi ama ben fittirdim hayirdir sen doktormusun neye dayanarak buna karar veriyorsun ben sevmem oyle seyler yapilmayacak dedim cok bozuldu sen bilirsin kizim vs cok cok emzirirsin olmaz insallah zaten ben emzirilen bebekelri seyretmeyi cok severim dedi bnde beni seyredemiyceksin uzgunum sapik degilim ben mememi kimsenin yaninda acmam kocamdan baska dedim kadin ikinci sok aslnda cok.aykiri bisiler demiyir ama nedense asiri yukseliyorum lutfen birileri dogurunca gecicek desin yoksa ciddi seyler olcak gbi![]()
Bu hastanede 2 yıl kadar önce doğum yapan biri yazdı grupta ilgiden memnun kalmış ama beklentiyle de ilgili olabilirSıkma canını boylesi hayirliymis demekki Allah gönlüne göre su gibi bir doğum nasip etsin. Kesi istemiyorsan belli bir haftadan sonra perine masajı yapmalısın. Bende olmadı. Inş boş yere yapmazlar. Doğum yapan arkadaşların var mı orda çok mu olumsuz tecrübeleri
Off görünce yazmadan duramadım bıktım şu şekerli su meselesinden yaDovseydingeri kafalılar malesef benimki de şekerli su veriyomus sarılık onleyici olarak
ben de her zaman tahammülsuz biri olarak kesin lohusa döneminde laf söylerim çoğu şeye bizde kalcak kurban bayramına kadar anlıyorum seni