Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Benim eşim asker olduğu işin Bilecik’te küçük bi ilçedeyiz özel hastane falan yok devletteyiz mecbur gittiğim doktor baya iyi ama 20 dakika muayene ediyor resmen az hasta olduğu için

Allah yardım etsin acısını göstermesin İnş çocukların sağı solu belli olmuyor gözünü çevirmeye gelmiyor bile bu sene bakacağız duruma toki evi çıktı bize ama teslim edilmedi eşim de uzak diye gitmek istemiyor bende ev sahibi çekeceğimize gitme taraftarıyım gitmezse çaresine mecbur bakacak

Dogru diyorsun kilo bile nasıl kontrol etmez,söylemez
Merve evrensel doktorum, live yeni geldi
Sen hangi doktora gitmiştin

Dogru diyorsun kilo bile nasıl kontrol etmez,söylemez
Merve evrensel doktorum, live yeni geldi
Sen hangi doktora gitmiştin
Bi kaç ölçüme baktı vajinal yapınca söyler diye düşündüm unuttum sonra sordum hatırlamıyorum dedi çünkü bakmadı ki hatırlasın Ben gittiğim zaman Cevdet hakan başar vardı şimdi özel klinik açtı çok ilgiliydi bunda da gitmek isterdim ama kısmet olmadı

Saçmalık resmen
Evet o doktor yok şuan livde
Merve hanım da ilgili , doğum yapmış hastaları da çok memnun ,inşallah ben de memnun kalırım
Kısmet aynen öyle, hayat şartları zaten zor, cocukla daha öyle

Aynen canım maalesef öyle Bi de benim gittiğim doktorlar riskli gebelik doktorları onlar böyle yaparsa diğerleri ne yapar inşallah güzel geçer senin için de

İnşallah durumu göründüğünden daha iyidir. Allah yardımcısı olsun.
Gerçekten de öyle, ihtiyaç var. Her sey bir anda olup bitiyor.

Benim paketle aynıymış medicalpark mı senin de ?
Benim medical park bahçelievler canım normal doğum 65, sezaryen 75 demişlerdi sanırım çok detaylı soramadım özel sağlık sigortam ve kurum anlaşmamız sebebiyle muayeneler ve doğumun tamamını ödüyor benim bir tık şanslıyım bende yoksa bu fiyatlar deli saçması yani

Kızlar ya varmı anlayan kansızlık varmı yarın gidecem hastaneye

Eklentiler

• 1000349513.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 68
  • 1000349512.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 68
Ben de aslında devlette doğum yapmak istiyordum ama tek başına olmak biraz korkuttu beni. Doğum kısmına eşleri de almıyorlar ya. Yoksa devlette doğururdum en güvenlisi devlet hastaneleri gibi geliyor bana.
Eşim şehir hastanesinde memur ve istanbulda çok bilindik bir hastane inanır mısın özel sağlık olmasa da orada doğurtturmazdı beni bir tek beta hcg baktırdık en başında bir de 12.haftada perinatoloğa baktırmıştık tanıdık doktordu bi gelsin demişti. Hem refakatçi sıkıntısı hemde vicdansız doktorlar ve ebeler sebebiyle ne olaylar görmüş tabiki şans işi bazı doktorlar çok iyi ama çoğu bıkmış insan gibi muamele görmek çok zor kalabalık hastanelerde…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…